Sziasztok.....Megszeretnélek titeket kérni hogy SEGÍTSETEK...meghalt a motorom kikönyökölt a hajtókar és kéne egy komplett blokk...ha tud valaki segíteni kérlek irjatok vagy ha van rá mód telefonáljatok rám...2007-es Zx-6R hez kéne előre is köszönöm....Viktor 30-577-13-11 ez lemaradt......
Sziasztok.....Megszeretnélek titeket kérni hogy SEGÍTSETEK...meghalt a motorom kikönyökölt a hajtókar és kéne egy komplett blokk...ha tud valaki segíteni kérlek irjatok vagy ha van rá mód telefonáljatok rám...2007-es Zx-6R hez kéne előre is köszönöm....Viktor
Még nem, de eddig nem is volt szükség rá.
Szerintem nem fog gondot okozni - az egészen spéci quad hátsó tengely hegesztésére is egy nap alatt lett ember.
Mire nem jó, ha van egy fémekkel foglalkozó főiskola a közelben... (Dunaújváros, Vasmű)
Hy Mindenki!
Sajnos kiárusítást tartok! Minden a motoron látható "EXTRÁT" kiárulok a legjobb ajánlatért!
Tankbőr, Rizoma markolat, Rizoma tükör, HP sportdob (hangtompítóval), Pazzo racing fék- kuplunkkar, Rizoma verseny lábtartó.
várom az esetleges érdeklődőket: mailen, a fórumon vagy 30/5950052
Köszi, kormányt ma már találtam ( Tomaselli, alu, 15 az eredeti ára, féláron kínálják, új.)
A kiemelővel vannak bajaim, lehet hogy úgy kell legyártatnom majd...
Tud valaki segíteni, a képen látható SBK kormány, és szerelvényei beszerzésében ? ( újat én is tudok 180 ajróért - valami "egyéb" megoldás érdekelne... )
Császtok! Eladó egy Mc Master fekete fejidom!Gumipántos felfogatású.Egyszer sem használt.A sárga fejidommatrica külön felragasztható! Enduróra,Supermotóra... vagy bármire felszerelhető! Postai utánvétellel is! Ha kell valakinek írjon! 7 rugóért elvihető!
Ezt tudom felajánlani, esetleg jó lehet
Különben is, most nézem h mikor küldtem : " ... messze még a hajnal, háromórahúúúúsz ... "
Bill a Király, nincs mese
Szerintem nem fog gondot okozni - az egészen spéci quad hátsó tengely hegesztésére is egy nap alatt lett ember.
Mire nem jó, ha van egy fémekkel foglalkozó főiskola a közelben... (Dunaújváros, Vasmű)
( Lesz mit lemásolni a CNC-snek )
előre is köszi!
Sajnos kiárusítást tartok! Minden a motoron látható "EXTRÁT" kiárulok a legjobb ajánlatért!
Tankbőr, Rizoma markolat, Rizoma tükör, HP sportdob (hangtompítóval), Pazzo racing fék- kuplunkkar, Rizoma verseny lábtartó.
várom az esetleges érdeklődőket: mailen, a fórumon vagy 30/5950052
A kiemelővel vannak bajaim, lehet hogy úgy kell legyártatnom majd...
gsx-r 1000 k3 tól felső villahidat (krossz kormányhoz)
jafobaby901@citromail.hu