Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!
Nekem lehet, hogy van. Küldj egy képet a csatlakozójáról az adatlapomon lévő címre!
A Motoroázis forgalmazza a Caberget. 06-1-465-0909 Hátha...
Hello Mindenkinek
A képen látható gyujtásvezérlő kellene DT 125-öm be.Ha esetleg tud valaki olcsón írjon.
Heló.
Nincs eladó dr 600-as hoz benzincsapotok sürgős lenne.?
Sajna csak 20ba tudnék szerezni neked...
Tudok szerezni 20-ért...
Nézd meg a Louis-ba hátha van hozzá cserélhető darabja, ha nincs akkor kuka.
Eladók:929RR jobbos hasidom 8e ft,1000RR V betétidom 3e ft,600F2-es hátsólámpa 3e ft,600F2-3 (ezekre a tipusokra biztos jó)hátsó sárvédő 6e ft.Posta ok.
ZX-9R '98-'01 K&N sportlégszűrő használt de nagyon jó állapotban tisztítva eladó! 10000 FT
Nem neked szólt, csak rólam feltételezi, hogy nem tudom, hogy a BMW csinál kétkerekűt
Mé, kéne papir?
Gondolom nekem szólt, de nem izgat most, engem jobban érdekel, hogy nem tud-e valaki ilyet? am Technikusim is van, de nem baj! A helyesírás nem az erősségem:)
lol erre csak ennyit tudok írni. 8 általános azért megvan nem?
Helló, szeretném kérdezni h nincs valakinek ilyen gyujtótekercse egy Sachs blokkhoz?
Van 1 eladó üléstakarón cbr 954-hez gyári hondás, meg egy k&n sportlégszűrőm, ha valakit érdekel jelezze
Sziasztok ilyen berúgó visszahúzó rugóra lenne szükségem! valaki tudna segíteni? köszönöm üdv!
Pneumatikus Power szelep Rotax blokkra - 6000 Ft
a fedél gyári drótozása gumival lett megoldva, célnak tökéletesen megfelel

msn, email: krisztian000@yahoo.com
mobil: 06305628431
Helló, tud valaki GS500-hoz gyári kipufogó rendszert olcsón?
needee@maffia.hu
Valaki tud nekem mutatni képet Cagiva elefánt 125ös gyujtás állórészéröl? Szerintetek a jelfogó és a CDI megegyezik a 4T 350esével?
Mert motorokat bont, nem BMW-t
Baszki!
Sugó-Motors neked mindened van csak számomra nincs bmw gyujtásmodulod
Sziasztok!
Aprilia Af1 Projekt 108-as -hoz (1988-as évjárat) keresném a képen látható km meghajtó csigát.Ha valakinek akad esetleg elfekvőben, én vevő lennék rá.
Előre is köszi.
Szia! Köszi de a probléma megoldódott.
FZS1000-hez keresek farok idomot és hátsó sárvédőt 01-től 05ig
Szia!
Van:
Tel:30/579 8360