Én telefonáltam dél körül, akkor azt mondtátok,hogy van! :)
Mondjuk még mindig nem derült ki hogy mi is a baja! de szerintem 1 órán belül szól a szerelő! Itt is leadhatom esetleg a rendelésem vagy csak telefonon?
Sziaszto lene egy nagy problémám a mocimal.Szoval a probléma forása az,hogy nemkapok hozá oldalidomokat ez a moci egy gilera 503as két odalidomra lene szükségem ha valaki tud akor csőrgesen meg vagy irjon egy frimélt tel számom06202538227,freemail cimem:papp1026@freemail.hu kőszönöm elöre.
Heló nem tudom segít-e de ha másképp nem sikerül megoldanod akkor, küldök cégnevet és címet, Pécsen van egy cég ami bármilyen tömítést legyárt minta alapján.
eladó two-brothers sportdob cbr 954-929-re való ára 35 eft, u.itt: gsxr 600 k3-as motorblokk, hiányos állapotban, hiányai: szelepdekli, generátordekli,14000 km-rel,injektorsorral, nem papírozható, de leinformálható ára 100 eft. suzuki gsx 750 f-hez eladó 4 db. index égőkkel együtt füst színű, ár 14000 ft. 0620/992-4528
Én telefonáltam dél körül, akkor azt mondtátok,hogy van! :)
Mondjuk még mindig nem derült ki hogy mi is a baja! de szerintem 1 órán belül szól a szerelő! Itt is leadhatom esetleg a rendelésem vagy csak telefonon?
Köszönettel: Péter
Generátor sajnos most nincs hozzá, a fesszabályzó 16E.
Üdv: Andi
Vagy ez az amit majd télre ígértek? :D
02-es Yamaha r1 fesz.szab és generátor milyen árban mozog?
Igy kerekebb a hirdetés évjárattal....
Irjatok mert S.O.S.
70 605 8689
popy003@freemail.hu
mail:bertokg@citromail.hu
Köszii!
Pl.:
- Gixxer 1000 K4. Olajszűrő + Légszűrő + 4db Gyertya + 4L 15w50 észter szintetikus verseny olaj ( FuchsSilkolene ProRace ) = 53.080.- helyett 37.100.- Ft, + ajándék Fuchs Pro Chain Spray 3.000.- Ft értékben !
- Bandit 1,2, 2000-től : Olajszűrő + Légszűrő + 4db gyertya + 4L 10w-40-es félszintetikus olaj ( Fuchs Mc-Synt ) = 28.220.- helyett 19.900.- + ajándék Fuchs ProChain Spray 3.000.- Ft értékben !
Átvétel futárral/postán az egész ország területén !
További típusok csomagjai ill. megrendelés: bikergarage@freemail.hu
Csak hátsó van már, 60 E Ft.
Tudok küldeni, 20 E a pár.
Hol s mennyiért?
Mert ha tényleg olcsó a javítás akkor viszem is!
Köszi!
és ha van mi az ára. Köszi