Sziasztok!'86-os suzuki gsx 550-hez keresek hátsó doboztartó konzolt.Komplett dobozom van,azt szeretném felbiggyeszteni!Hasonlókat találtam,de ha van gyárira megoldás az jobb lenne.Rajz vagy fotó is jól jönne.Ha valaki tud valamit,kérem üzenjen!
Jó utat-Jó motort!
Helló!
Kawasaki ZXR 750 89’ keresek vízszivattyút.
Ha esetleg valakinek lenne?
De azt is hallottam hogy GPZ és GPX 750 is megegyezik vele, de ezt nem tudom pontosan.
Infót is megköszönöm.
Sziasztok!
Tud valaki suzuki gr650-hez egy jó fesszabályzót?
Ilyet,mint itt a képen.
(Egyébként még arra is kíváncsi vagyok van-e még valakinek az országban ilyen típusú motorja!Mert elég ritka szám lehet itt nálunk.
Jelentkezz,ha ilyen a géped,vagy esetleg ismerősödnek van ilyen!
Megoszthatnánk egymással sok tapasztalt dolgot ezzel a típussal kapcsolatban.
Köszi!
Sziasztok valaki tudna nekem segíteni? Lenne nekem egy Ktm Gs 125ösöm és a berugótengelyhez kellene nekem egy visszahúzó rugó!? Ha valaki tudna segíteni megköszönném Üdv!
Szükségem lenne.: Suzuki DR-Z 400S/SM K3-K8 Hengerre, hengerfejre, vezérműtengelyre.
Sürgősen kellene. Ha valakinek van, vagy tud, az írjon legyen szíves!
Sziasztok. Suzuki GN 250-esre keresek gyári bordó színű, bal oldali (légszűrő feletti) műanyag deknit. Bontott is jó lenne. Ha valakinek van ilyen eladó, kérlek szóljatok. Köszönöm.
06304604073 vagy jano2@citromail.hu
Jó utat-Jó motort!
Keresek 2 ütemű motorra (simson blokkhoz kell) kipufogó végdobot(pl.: robogóról, aprilia rs, cagiva mito stb...). Előre is köszönöm a segítséget!
Egy ötösért tudok küldeni
Üdv: Andi
Kawasaki ZXR 750 89’ keresek vízszivattyút.
Ha esetleg valakinek lenne?
De azt is hallottam hogy GPZ és GPX 750 is megegyezik vele, de ezt nem tudom pontosan.
Infót is megköszönöm.
úgynézki megoldódik ...
Keresek univerzálisan felrakható fejidomot(gumi pántosat)
a lényeg minnél olcsóbb legyen,nem bajj ha esztétikailag nem a legszebb.
nem tudom megvan-e még ha igen csere esetleg nem érdekelne?
ha igen írj 1 elérhetőséget e-mail cím,msn és eggyeztetünk mi van
Tud valaki suzuki gr650-hez egy jó fesszabályzót?
Ilyet,mint itt a képen.
(Egyébként még arra is kíváncsi vagyok van-e még valakinek az országban ilyen típusú motorja!Mert elég ritka szám lehet itt nálunk.
Jelentkezz,ha ilyen a géped,vagy esetleg ismerősödnek van ilyen!
Megoszthatnánk egymással sok tapasztalt dolgot ezzel a típussal kapcsolatban.
Köszi!
Valkinek nincs felesleges önindító reléje? Sv 650/2002
Vagy v.mi webshop címmel meg tudtok dobni?
Elöre is köszi.
Szükségem lenne.: Suzuki DR-Z 400S/SM K3-K8 Hengerre, hengerfejre, vezérműtengelyre.
Sürgősen kellene. Ha valakinek van, vagy tud, az írjon legyen szíves!
Tudok küldeni, hívj a 30/579 8360 vagy a 70/500 8881-es számot
Ne haragudj, nem felejtettem el, csak nem volt időm tegnap utána nézni, sajnos nincs hozzá sportdobunk
Gyári van, 10 E forintka.