Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy Kawasaki motorhoz hol lehet kuplung kart venni? Milyen kuplung kar jó hozzá?
Előre is köszönöm a segítségeteket.
Sziasztok van egy Honda mbx em most lett felujitva motorikusan és ha megyek vele oda huzom neki csumára és meg torpan a motor.Mi lehet a baja elektronikai baja lenne egyik napról a másikra csinálta ezt irjatok köszi
halli mindenkinek:D nekem valamien karbi kéne ha van lehetöleg szivocsonkal minarelli am blokra(af1,rs,rx...)minimum 17.5es legyenés max 22 es aki tud valamit azz lécci irjon:P vagy msn:santa09@hotmail.com elöreis kösszi:)
Minden típusú önindító és generátor javítása és azonnali cseréje!web:www.oninditogenerator.hu e-mail: autovill@mail.datanet.hu tel: 061-3210-555...Most az "autó elektromosokk" bemondásával 10% kedvezményt biztosítunk a fórumozóknak!
Sziasztok! Van egy pár alaktrészem 05-06-os 636-hoz ha valakit érdekel. Lengővilla, rúgóstag, elektronika, komplett kipuf endszer.injektorsor.... meg ha valaki tudna segíteni, nem jövök rá, hogyan kell átállítani az órát mph-ról kmh-ra...
köszi előre is..
Talán lényegesebb volna a beépítési hossz, mint a rugóút. Nekem van elfekvőben egy ZXR400 rugóstag, GPZ500S-ben használtam, míg intéződött a szétpukkadt gyári garis cseréje (és azután is). A vevő sajnálta rá a pénzt (mint utóbb kiderült, nem magának, hanem viszonteladásra kellett a motor), úgyhogy azóta egy fiókban pihen.
Hali. GPZ Teleszkóp szerinted jó bele? Olyanom van, ha érdekel írj egy mailt.
cím: cagivaalkatreszek@citromail.hu
Illetve van egy eladó hibátlan full-full gyári, nagyon erős, cagiva 125 főtengelyem hajtókarral, cagiva elephant 1-2 be, mito1,freccia, aletta...stb több tipusba is berakható. Illetve tuning motorokba is hasznáható.
Irány ára: 9000Ft.
És van egy full jó, gyári cagiva kuplungom, kompletten, adok hozzá csapágyat, alátéteket, ballansz fogaskereket, a kis fogaskereket, csavarokat, tűgörgőket, stifteket....mindent
Irány ára: 7300 Ft.
Cagiva elephant oldal deknik, 2db együtt, benne a berugó szerkezet, kuplung kinyomó szerkezet, fordulatszámmérő spirál meghajtó része, pár db szimering, tűgörgők. Sérülés mentes állapotban: 5000Ft irányár.
Vízszivattyú(több tipusba is jó), kompletten, fogaskerekes tengely, szívattyú lapát.
Gyári cagiva, szép, és hibátlan állapotban: 800Ft.
Széles utat!
Kawasaki GPX 250 R-II /1992/ keresek központi telót, esetleg más tipusú, de csereszabatost. Főleg jó állapotban lévő bontott érdekel.
Type: Swing arm (Uni-Trak)
Wheel travel: 130mm
Köszi!
közben úgy néz ki,hogy nem kell a fesszabályzó hál'istennek,mert ami rajta van jó.Én voltam beparázva,mert melegszik amikor a lámpát rákapcsolom.Állítólag ilyennek kell lennie azért van rajta a hűtőborda is...De én nem hittem el senkinek,ezért akartam szerezni egyet.Egy haverom motorja hasonló,és azon megnéztük motorozás közben,és az övé is elég meleg,tehát tényleg ilyen ezek szerint.
Ugyanis a töltésem jó.
Köszönöm a hozzászólást...további jó fórumozást kívánok!
És szép estét!
valakinek van, csak ki az a valaki?
nem boltoltunk me vagy te vagy én nem voltam ott (tudom, szar a kipud )
kijöhetnél valamikor Gödre, ha még érdekel a dolog oszt megbeszéljük
Esetleg valaki tudna eladó berugókart KTM EXC 200-hoz?