Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Esetleg valaki tudna eladó berugókart KTM EXC 200-hoz?
Szia!
A Kawasaki kuplung biztos jó hozzá...
Milyen típushoz kell kuplung kar?

Üdv: Andi
link vki ismeri ezt a terméket ?
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy Kawasaki motorhoz hol lehet kuplung kart venni? Milyen kuplung kar jó hozzá?
Előre is köszönöm a segítségeteket.
Láncszettek, dugattyúszettek, vezérmű láncok, szelepek, cross kormányok, kézvédők és egyéb felszerelések, kiegészítők rendelhetők kedvező áron.

info: endurobolt@gmail.com
cagiva mitohoz elsőlámpa,válto fogaskerekek,kawasaki zxr250 önindito,uj hengerfejtömités.ltd450 vezérműtengelyek,balansz tengely.aprilia 123rotax blokhoz komplett gyujtás.yamaha mint komplett gyujtás.suzuki katana 50 robogohoz állorész van elado 06205247879es számon lehet érdeklődni.
Sziasztok van egy Honda mbx em most lett felujitva motorikusan és ha megyek vele oda huzom neki csumára és meg torpan a motor.Mi lehet a baja elektronikai baja lenne egyik napról a másikra csinálta ezt irjatok köszi
halli mindenkinek:D nekem valamien karbi kéne ha van lehetöleg szivocsonkal minarelli am blokra(af1,rs,rx...)minimum 17.5es legyenés max 22 es aki tud valamit azz lécci irjon:P vagy msn:santa09@hotmail.com elöreis kösszi:)
Helló!
Kawasaki ZXR 750hez keresek vízszivattyút.
A motor 89es a legelső ZXR. Ha tud valaki olyan típust aminek passzol rá vagy rávaló az szóljon.
Minden típusú önindító és generátor javítása és azonnali cseréje!web:www.oninditogenerator.hu e-mail: autovill@mail.datanet.hu tel: 061-3210-555...Most az "autó elektromosokk" bemondásával 10% kedvezményt biztosítunk a fórumozóknak!
Sziasztok! Van egy pár alaktrészem 05-06-os 636-hoz ha valakit érdekel. Lengővilla, rúgóstag, elektronika, komplett kipuf endszer.injektorsor.... meg ha valaki tudna segíteni, nem jövök rá, hogyan kell átállítani az órát mph-ról kmh-ra...
köszi előre is..
szia.találtam itthon egy ilyen állorészt.hivj 06205247879
Ha ezt kérdezed, akkor én is tudtam volna mondani. Nekem az SRAD-ban állandóan tűzelt...
Talán lényegesebb volna a beépítési hossz, mint a rugóút. Nekem van elfekvőben egy ZXR400 rugóstag, GPZ500S-ben használtam, míg intéződött a szétpukkadt gyári garis cseréje (és azután is). A vevő sajnálta rá a pénzt (mint utóbb kiderült, nem magának, hanem viszonteladásra kellett a motor), úgyhogy azóta egy fiókban pihen.
Hali. GPZ Teleszkóp szerinted jó bele? Olyanom van, ha érdekel írj egy mailt.
cím: cagivaalkatreszek@citromail.hu

Illetve van egy eladó hibátlan full-full gyári, nagyon erős, cagiva 125 főtengelyem hajtókarral, cagiva elephant 1-2 be, mito1,freccia, aletta...stb több tipusba is berakható. Illetve tuning motorokba is hasznáható.
Irány ára: 9000Ft.

És van egy full jó, gyári cagiva kuplungom, kompletten, adok hozzá csapágyat, alátéteket, ballansz fogaskereket, a kis fogaskereket, csavarokat, tűgörgőket, stifteket....mindent
Irány ára: 7300 Ft.

Cagiva elephant oldal deknik, 2db együtt, benne a berugó szerkezet, kuplung kinyomó szerkezet, fordulatszámmérő spirál meghajtó része, pár db szimering, tűgörgők. Sérülés mentes állapotban: 5000Ft irányár.

Vízszivattyú(több tipusba is jó), kompletten, fogaskerekes tengely, szívattyú lapát.
Gyári cagiva, szép, és hibátlan állapotban: 800Ft.

Alkudni lehet! :)

Cím: cagivaalkatreszek@citromail.hucitromail.hu
Széles utat!
Kawasaki GPX 250 R-II /1992/ keresek központi telót, esetleg más tipusú, de csereszabatost. Főleg jó állapotban lévő bontott érdekel.
Type: Swing arm (Uni-Trak)
Wheel travel: 130mm
Köszi!
közben úgy néz ki,hogy nem kell a fesszabályzó hál'istennek,mert ami rajta van jó.Én voltam beparázva,mert melegszik amikor a lámpát rákapcsolom.Állítólag ilyennek kell lennie azért van rajta a hűtőborda is...De én nem hittem el senkinek,ezért akartam szerezni egyet.Egy haverom motorja hasonló,és azon megnéztük motorozás közben,és az övé is elég meleg,tehát tényleg ilyen ezek szerint.
Ugyanis a töltésem jó.
Köszönöm a hozzászólást...további jó fórumozást kívánok!
És szép estét!
de csak akkor!
akkor bis dann és aufvíderzéjen vagy csüssz
genau!
ez mit jelent? +beszéljük a jövő héten
cagiva sx 350hez keresek:
km óra
km óra spirált
keréknél lévő km meghajtót
esetleg fordulatszámmérő spirált
valakinek van, csak ki az a valaki?
nem boltoltunk me vagy te vagy én nem voltam ott (tudom, szar a kipud )
kijöhetnél valamikor Gödre, ha még érdekel a dolog oszt megbeszéljük
hogy értzed azt h valaki!?keres e még valaki?