Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!
Első vagy hátsó kell?
Eladó GSX750R motorblokk! Deknik festésre szorulnak, egyébként müködöképes, erős blokk. Forgalomba nem helyezhető, de nem lopott. Ami jár hozzá. Olajhűtő, csövekkel együtt. Karburátor, elektronika ( akksi kivételével) . Olaj kell bele, légszürö, benzin és mehet is. Ára: 90ezer forint. Szállításban esetleg tudok segíteni
Érdeklődni e-mailben, fórumot ritkán olvasok. email: hitman027@freemail.hu
ohhh az nagyon jó lenne mert lehetetlen ilyet szerezni.
HA mondanál egy elérhetőséget vagy hogy kit hol keressek azt megköszönném
Lehet, hogy javítható, most van épp próba alatt a villanyászunknál egy hasonló, ha megoldja akkor ezt is meg tudja csinálni.
Szia amit küldtem rajzot a múltkor nem volt jó?Vagy azt a fajta gombát nem lehet felrakni a haver mocijára
Sziasztok!

Van egy BMW f650 típusú motorom és keresek hozzá feszültség szabályzót. Felhívtam már egy pár bontót de nemigazán tudtak segíteni.
Kérem aki tudna nekem ilyet szerezni vagy egy jó bontót az írjon!
Szia!
Zxr-400-ra nincs esetleg baloldali lábtartó konzolod?
Sziasztok ha valakit érdekel 2007-es Zx-6R Hengerfej kompletten,vagy önindító,ventilátor,vezérműlánc felöli fedél,kuplung fedél,injektor sor.
ziasztok!

A haveromnak keresek 2002-es gépéhez bukógomba rajzot, van e valakinek?
Ill olcsón gomba?

Köszi!
Nincs mit
Köszi!
Van. www.biker-world.hu
Már ha a fogantyú a markolatot jelenti
Ilyen e
Valaki segítsen mááááá!
Az életbe nem találok sehol kibaszott zöld ZX foggantyút a motorra.
Esetleg valakinek lenne ötlete?
... ::: SUZUKI SV 1000 Tulajok ! ::: ...

Egy megrendelt, de át nem vett SV1000 láncszettet ajánlok fel, a leggyorsabban "ébredőnek".
D.i.d. legerősebb, X-ringes lánc, és JT lánckerekek, gyári áttétel.

Listaára: 54.000.- Ft

Vihető: 34.000.- Ft -ért, csak egy db !

Amennyiben igényt tartasz rá, a Quickmoto - nál kedvezményesen ( 3.500.- Ft ért! ) fel is szerelik !
Oké, köszi
http://szerviz.svmedia.hu -- Gyömrői út. Ha kell 2 órán belül ott van.
Köszi és hol?
Hayabusa K8 első, hátsó lámpa, olajhűtő, hátsó futómű, rugós taggal eladó.
3000-ért tudom a CR8EK-t. Bp.
Sziasztok!

Budapesten (18.ker) hol tudok a legolcsóbban NGK CR8EK gyertyát venni?
Bukógombát keresnék CBR 929, és 2002-es GSX 600R-hez!
üdv!

Honda cbr900RR (sc28)-hez keresek működő termosztátot!
Sziasztok! A 96-os, 750-es SRAD-omhoz keresek jobb oldali ram air csövet gumikkal meg ráccsal együtt! Van valakinek ilyenje? Köszi! :)
Hát, Magyarországon nem forgalmazzák a Scotts-ot, marad az ebay... De azt mondta a srác, hogy az a legjobb, más elven működik, mint a hagyományos kormányteló... Jobbak a beállítási lehetőségei.