Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gyorsan keress egy hozzáértőt..
Akkor ő sem ért hozzá
Mint kiderült tényleg gyujtásmodul csak én sajnos nem értek hozzá és a motorszerelő nekem ezt mondta
Üdv!
2000 es évj R6-hoz keresek generátor állórészt. Ha tud valaki kérem írjon árat is, állapotot is, és hogy hol lehetne átvenni.
oks...
Oké... de általában Yamahához baseball sapkám, meg napszemüvegem van inkább Hondázok. Ha esetleg mégis "rászánod" magad egy megafonra, szólj. Lehet, hogy tudok még intézni.
ezt még ide akartam : ......

mindenesetre megvagy skájpon , ha valami aktuális lenne ....
így most sokkal szarabb ....
Vedd úgy, hogy megvetted volna, de én galád már eladtam
chubby...
nem bírok most el a megafonnal sajna ....

csak gondoltam szólok ...
ok...
jól érzed. ez az F650 gyujtásmodulja.
Ez biztos fesszabályzó....? Mert szerintem nem.
Szia!
Reggel megírom, ok?
Nincs már itt egy lélek se
szia Andi ...
2000-01-es R6-oshoz rendszámtartótok van -e ?
vagy valami univerzális, amit fel tudok varázsolni a motoromra....
kösz...
Hali! vlami gyorsaságimociról, mindegy milyenről kellene nekem egy fejidom akár sérült is és olcsó kellene. építés céljából.köszi
Minden típusú önindító és generátor javítása és azonnali cseréje!web: www.oninditogenerator.hu e-mail: autovill@mail.datanet.hu tel: 061-3210-555...Most az "autó elektromosokk" bemondásával 10% kedvezményt biztosítunk!
hello! érdeklődnék hátha lehetne kapni nálatok gsxr 600 K7hez bármilyen sportkipuffot ami jó lenne rá?
Szia!
egy 10-es
Üdv: Andi
Rotax 123-ashoz keresnék bendixet, lehetőleg magában.
elhagytam a bal oldali Rizoma kormányvégemet ..ha lenne vkinek 1 db megvételre , megvenném...ilyen kellene---
MA506G (gold)
- http://www.rizoma.com/Prodotti...

dobjatok egy emilt, pls : molnar.istvan@cardo.hu
Hello!
Gsx-r600 k6-hoz kellene oldalidom, ha törött vagy jócskán sérült az a legjobb! A szín teljesen mind1, javításhoz kellene! Előre is köszi!
zsoliman@freemail.hu

Széles utat mindenkinek!
Szia!Bal első...esetleg ha van egy képet mutatnál?
Szia Keki!

A 600-ason valamit vágni,fúrni harapni kell az egyik oldalon.
Szia!
5 E forintért valószínű tudok küldeni