Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!
Sajna, mire ma leértem a műhelybe, közölték velem a kollegák, hogy az utolsót is eladták, csak elfelejtettek nekem szólni.
Ez nekem felettéb kellemetlen és bocs

Üdv: Andi
Szia!
Itt S-M..
Nincs sajna. F4-ből szinte semmi
Nekem sosem volt bajom vele.
Info itt: http://www.apracing.com/
A motorrad tesztjén az r1 betétek között első lett.
Milyen minőségű ez a betét?
AP-racing szinter, 19380 a két pár. Mail az adatlapomon, ha érdekel.
Sziasztok!

Az első betétem cserére szorul, mit ajánlatok?

2004-es Kawasaki Zx6R 636 –hoz első fékbetét szett, mind két oldalra.
Szia!
Tudok neked küldeni, ha megfelel
Szia!

Nincs, nem bontottunk.
Üdv: Andi
Nekem is van ilyen .csÖrÖgj 203114528
Sziasztok! '93-as 250-es zzr bal első index nincs valakinek fölösben?
nekem is van egy polini végdomom 4000ft alu. 125 ös yamaha tdr-en volt a számom 20 399 4360
Sugó-motors,jelkezz,jelkezz!
CBR 600 F4 kipufogó leömlő érdekelne
van?
hello Köszi köszi megfogom probálni! Üdv
Sziasztok 2003-as CRF 450 hez keresek ACÉL szívószelepet már rengeteg helyen kerestem és kérdeztem de csak titán van. Segítségeteket előre is köszönöm.
mxrider32@citromail.hu
sziasztok
Suzuki Gsx-r 600 K6-hoz keresek feszültségszabályzót!
SÜRGŐSS!
06204627259
Sziasztok! Eladók ezek a képen látható alkatrészek CBR929-hez! Vagy cserélhető kipufogó csappantyú vezérlő bowdenhuzogató izére! 30/217-9312
Helló csabaaa17 nekem nincs ilyenem de nekem is volt egy ilyen gépem, és sztem tudok segiteni neked Mesterszálás, Bencsik Attilát keresd ezen a számon Tel:06703859600 én tőle vettem a motort rengeteg alkatrésze van cross hoz és endurohoz köztük gs hez is.
Remélem tudtam segiteni!
Üdv!
Sajnos idő hiány, és anyagi gondok miatt meg kell vállnom alkatrészeimtől.

Cagiva 125 blokk alkatrészek! Sűrgősen áron alúl eladók, ha valakit érdekel, itt megnézheti:
http://www.kepesmotor.hu/motor...

Bármilyen kérdésre szívesen válaszolok, árban biztos megegyezünk!

Elérhetőség: crisler@citromail.hu (forumon nem sűrűn vagyok, inkább e-mail)

Széles utat mindenkinek!
Helló Sugó-Motor! Huskyhoz is vannak alkatrészeid? Üdv.Szili
Sziuasztok keresek aprilia,derbi,stb am6 blokkkot uzemkepes kellene komplett vagy serult motort vennek erdekel kp fizetek koszonom csaba
tudnal arat mondani ra?
Szevasztok! Kérlek titeket ha valaki tudna segíteni ! Most javítok egy régi konténeres suzuki gemma 50-est /15 évet állt! /van is dolgom vele bőven ! ,és ehhez alkatrészeket,esetleg műszaki leírásokat ,vagy bontott gépet,keresek.Vagy ha csak valakinek volt már vele dolga az írjon jegerj@freemail.hu tel.:703726457
zx7r komplett váltót keresek,vagy legalább árat írjon valaki, hogy mi az ami reális lehet.e-mail az adatlapomon
Emberek segítsetek nekem! Van a régi caberg sitykám el van szegény törve ( ott ahol a plexit fel le hajtogatni lehet) Kihez kéne vinni?
Írtam mailt