Venni jogsi nélküli 6 általánossal rendelkező fogatlan 70 éves cigányasszony is vehet.
Saját földjén még vezetheti is akár a megvett hayabusát is.
Közúton viszont nem lehet vezetni............vagyis lehet amíg az első igazoltatáson ki nem derül hogy nincs rá jogosítvány..............onnantól viszont valószínőleg B-t sem vezethet míg le nem jár az eltiltás és ki nem perkálja a büntit.
Tehát lehetni fizikailag lehet mindent.Jogilag nem.
sziasztok ki mit tud arról h-h lehet nagymotort venni B-kategóriás jogosítvánnyal!?hogy működik ez nagyon fontos lenne mert most kezdtem el a korlátlan jogsit de sajnos halasztanom kell külföldi út miatt.de viszont láttam egy csomó hirdetést ahol közzé van téve és ki is van emelve h elvihető a B kat. jogsival érdeklődnék mert a neten sehol nem találok semmit sürgős lécci csak olyan írjon akinek van tapasztalata vagy tud valami segítséget nyújtani. az okoskodó ráérős emberek véleménye nem nagyon érdekel köszi aki tud segíteni
iskolánként változó, de órák+vizsgák+új jogsi+doki cakk-pakk úgy 50.000,- Ft körül
Most hirtelen megnéztem, hogy mennyi ahol én csináltam:
""A" kategória különbözeti vizsgával : (A1 ill. Ak 2 éves meglévő jogosítvány esetén)
csak gyakorlati vezetéssel és vizsgával,
25.000.- Ft (tandíj) + 4.700.- Ft (rutin vizsgadíj) +11.000.- Ft (forgalmi vizsgadíj). "
szia, nekem most eladó az er-5-öm. Rendszeresen karbantartott, 4000kmenként olajcsere, abszolút költségmentes állapotban. Tudnék nagyon sokat írni róla, hogy mi mikor volt cserélve, de nem szeretném terhelni vele a fórumot.
Helló!
A1es jogsival csak 125 ccm ig lehet vezetni vagy csak a KW-számít, hogy 11alatt legyen?
Mert néztem egy 250es huskit 8kw-os papírokkal és nem tudom hogy mehetnék e vele...
Előre is köszi.
Helló.
Szia!
Én olyat hallottam hogy lesz A2 kategória ami max 600 ccm lesz... és ha valakinek semmilyen jogsija sincs, akkor csak 24 évesen szerezheti meg a sima A-t. Meg azt is hallottam hogy lehet nem fogják figyelembe venni az előéletet.. azt hogy 2 évig van kisebb jogsid. Most ugye 2 éves A1 után lehet csinálni az A-t. Ez lehet változni fog... de még semmi se biztos.
én ajánlani tudom a cb 400-at,enyém 18 éves,tökéletes állapotban van,motorikusan semmi baja nem volt eddig,csak a szokásos olaj,szűrő cserék! 5 literben meg áll a fogyasztás,szerintem inkább egy ilyen motor mint ezek a volánbusz kinézetű motorok!
Ha valaki esetleg érdekelne egy enyhén hibás A.Korl. forgalmis Bandit 400 (nem indul, mert el vannak dugulva a karbiban a fúvókák a másfél éves állástól) az ránézhet a hírdetésemre :) http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gsf_400v_bandit_a_korl.a
ralatt-3721619
Tudom hogy nem az Ak-s témához kapcsolódik de ez a FZ 400 R miben más mint a FZR 400? Ha még augusztusig kb nem viszik el lehet még váltunk 1-2 üzenetet :-)
Saját földjén még vezetheti is akár a megvett hayabusát is.
Közúton viszont nem lehet vezetni............vagyis lehet amíg az első igazoltatáson ki nem derül hogy nincs rá jogosítvány..............onnantól viszont valószínőleg B-t sem vezethet míg le nem jár az eltiltás és ki nem perkálja a büntit.
Tehát lehetni fizikailag lehet mindent.Jogilag nem.