Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv!
Eladó lett a motorom 25Kw-os papíros, jó állapotú zxr 250-es :)
AKit érdekel :link
hohóó nem is akár hányszor most végülis működött mielőtt szétszedtem.. csak kidobálta a kettest meg kilukadt a hűtő meg még egy csomó apróság.
hát már nem. mert csak egyben adom el ahoz meg össze kell rakni , ahoz meg most bele ölök még egy kis pénzt.. immáron sokadjára
Mitakarsz.Még spórolja is a benzint.Kész főnyeremény.
Ezzel a motorral már szoptál korábban is
ilyenkor lehet alkudni
ne vedd meg. szar

most így néz ki :
meglátjuk mit hoz a jövő
ja
hmm
csak kp?
Ha elmúltál 21, akkor nem kell 2évet várni a korlátlanig. Csupán két év korlátos, vagy A1-es jogsihasználat után többnyire kedvezőbb áron meg lehet csinálni a kategóriabővítést. (Habár szerény véleményem szerint valóban 2év kéne hogy az ember tényleg vezessen{vagyis szokjon egy} 25KW-os motort, és utána ülhessen csak nagyobbra. )
Ez nem egészen így működik. Ha az adott típusnak van fojtott/korlátozott verziója, akkor az importőrtől lekért típuskóddal, típusbizonyítvánnyal le lehet vizsgáztatni a Mozaik utcában. Persze miután lefojtottad a gyári fojtással a bringát...
mielőtt én vettem a DRZ-t nagyon sok helyen érdeklődtem, hogy nem tudnak-e 25kW-os papírt intézni, de jelenleg annyira szigorúan nézik, hogy már csak első forgalomba helyezés előtt, gyári fojtással tudják így bejegyezni. külföldről behozott motorokat is a kinti forgalmiban bejegyeztetett kW alapján helyezik forgalomba! ha valaki kenőpénzzel akarja megoldani, szerintem annyi embert kéne lefizetni, hogy már inkább megéri kivárni azt a 2 évet korlátlanig, vagy keresni olyat, aminél valaki más már elintézte
Ak-val vezethető GS eladó! Érdeklődni nálam , még több kép a galériáimban, vagy a bikepics-en!
Büntibüntibünti.
Ha van az embernek pénze újra, akkor azt valószínűleg meg lehet rendelni, hogy agyonfojtott legyen,24KW-os teljesítménnyel. Használtban már nehezebb, de ha van kellő türelmed, akkor lehet, hogy lesz, aki eladja a neked tetsző gépet.
Szerintem biztos van olyan szerviz, vagy akármi, ahol hivatalosan megcsinálják a 24KW-os beállításokat kicsivel nagyobb teljesítményű gépeknél(,nem?). Persze jó pénzért. És akkor tényleg annyi lesz, tényleg vezetheted korlátossal, és tényleg élvezni fogod.( az általad leírt 2pacival kevesebb már nem oszt, nem szoroz szerintem)
csak a készpénz
Köszönöm az érdeklődést, ment mindenkinek a mail
Sory utána én is észrevettem csak akkor már leírtam
Ez engem is érdekelne, teljes felújítás volt?
8 hozzászólást kellett volna csak visszaolvasnod
"Képzeld ezt el úgy, hogy mész egy szakadék felé. 25 lépéssel megállsz a szélén. Ha 26-ot lépsz, lezuhansz. Ha 27et?"
újra és újra megkérdezitek...

tehát: HA CSAK 1 KW-TAL IS TÚLLÉPED A 25-ÖT NEM CSAK MEGBÜNTETHET HANEM 2 ÉVRE ELTILTHAT A JOGOSÍTVÁNY MEGSZERZÉSÉTŐL

szted ha 2-vel léped túl mi lesz ?:)
Engem is az érdekelne hogy mégis menyit kérnél érte kb utána meg alkudozhatunk :)
Sziasztok én most fogok vizsgázni Ak-ból és az érdekelne nem tud valaki eladó drz 400 sm et vagy honda fmx 650 et ak-s papirral? Vagy volt már valaki akit valaha megbüntetek mert 2 KW tal több volt a forgalmiba mint 25?
Üdv.: Én két évig jártam AK-val egy DRZ-vel ami 30 kw volt és 400ccm. Számtalanszor megállított és mindig csak a rendszámért szóltak mert az 45 fokban állt.
hali.

Mit kellett még annyit rákölteni?