Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

júúúúj, ez már nekem is durva
Igaz, szőke cicababa vagyok ( ), de ez neeem:)

fekete
350.000 Ftért beszélhetünk róla ;)
De tuti nem 350 az ára
tudom
fél éve nem találok semmi jót...
valaki visszább 25kw sv-t ajánlott az már nem gyenge szerintem 50 kw megvan mert rég nincs benne a fojtás.
Hűha, kemény feladat
'95-től, maximum 350.000ig:) 25kw az nagyon jó lenne....de nincs ilyen:( Pláne amin van legalább 2012 nyárig műszaki....
Nekem nincs most eladó motorom, csak ötletet akartam adni . Sportmocit? Akkor vagy 2T-k közül valami 125, vagy 250 4T. Újabb, vagy régebbi?(főleg pénztárca függő)
Mennyiért adod, milyen műszakival, hány éves...?:)
sportmocit szeretnék
Jah, bocs. Látom meg is van a kiszemelt. 25 kw-os papírral nézz inkább motort.
GS 500. Faékhez hasonló az egyszerűsége, megbízható, alkatrész is van. A sulinál, ahol vizsgáztam 78000 tanuló km volt a GS-ben. Talán lesz 25 kW-os papírral.
jól van na:)
szeretném azt a mocit, és nem akarok büntetést :)
azt a helyet itt nem találod meg a motor törzsadatait megváltoztatni?
sziasztok! szeretnék venni egy 33 kw-os mocit, és ugye nekem csak 25 ig lenne szabad vezetnem...tud valaki olyan helyet és árat, ahol ezt át lehetne íratni?:)
Kezdő lánynak ugye ez nem lesz nagy?:)
köszi ;)
Szia még megvan, de már nem adom el. Akkor elég sürgősen pénz kellett volna, de megoldódott,így marad a paripa. Mindenesetre köszi ,hogy érdeklődtél
De NEM GSR a kiszemelt
Mennyit kérsz érte? Ha még megvan?:)
Tényleg nagyon szép, csak sajna nem az az árkategória amire most van keret:(
Nocsak....nocsak...... megy a levesbe az SV?
Olvass vissza, gyakorlailag nem megoldható.
Inkább vedd meg az én SV-met, az 25kw-os.
SV650 '04, 25ezer km, sok sok extra, végig vezetett szervízkönyv. 780e.

25KW, Ak-val vezethető.

Képek az adatlapomon, a fehér kockák nincsenek már rajta.
Légyszi segítsetek! Kinéztem magamnak egy zxr 750-eset, '90es évjáratút, gyönyörű állapotban, olcsón.... csak annyi a bibi, hogy A korl. jogsim van... :( az a kérdés, hogy nincs hozzá valamilyen folytó kit, amivel letudnám papíroztatni 25kw-ra? gyárilag 98 LE :( köszi a választ előre is: Üdv: Gábor
ha sokáig nem írnék, akkor közben leléptem síelni
irányár 760ezer, ha érdekelnek részletek küldj egy mailt a matyesz16 (kukac) citromail.hu -ra, és mesélek. amúgy megvan még, nem sürgős, ha valakinek kell eladom, ha nem, akkor megtartom, csak nem tudom kihasználni
ha megvan meg a drz akkor engem is erdekelne az ara