Helló srácok! Eladó lett a motorom, Suzuki RF 400 '93 (még nem változó szelepvezérlésű) 25 kw-os papírokkal:) ha esetleg érdekelne valakit, eladásának oka az, hogy nem az én stílusom...sportot szeretnék helyette:) Itt a link: http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
Kérdésem a következő lenne.
Vennék egy 125-ös rendszámos motort de akitől megvenném ő nem iratta ár a nevére szóval a régi tulaj nevén van a motor még, biztosítást semmit nem fizetett, törzskönyv, forgalmi megvan.
Ilyen esetben megtudom-e letudom-e papirozni a motort?
Én is így vagyok vele!
Ha nem lehet különbözetit csinálni akkor inkább veszek egy nagy motort 25kw-s papírokkal és kész!
Nem fogok megint 90e Ft-t kiadni a jogsira!
Ahány helyen megkérdeztem mindenütt mást mondtak!
Most utoljára azt mondták h aki a B125-bevezetése előtt tette le az A1, AK-t arra a régi szabályok vonatkoznak!
Van aki azt mondta h aki 2011 12.31 előtt csinálta azok mehetnek különbözetire.
Van aki azt mondta h már nem lehet menni!
Szóval ők se tudják még!
Üdv mindenkinek! Nem tudom, hogy ide való-e a gondom,de megosztom veletek.2004 óta van korlátos jogsim.Eddig nem is volt vele gondom,mert az ETZ-re elég az is.Tavaly szeptemberben vettem egy vasat, amire már nem elég,igy hát november környékén jelentkeztem külömbözeti vizsgára.Felvilágosítottak, hogy vizsgaidőpont már csak 2012-ben lesz.Gondoltam sebaj télen úgysem akarok motorozni.Aztán ma bementem a suliba érdeklődni, és azt mondták, lehet, hogy nem is lesz elég a külömbözeti vizsga,mert változtak a szábályok, és külömbözetit csak 1 éven belül lehet tenni.Oké-mondom-de én már tavaly jelentkeztem ilyenkor mi van?Azt válaszolták, hogy már rákérdeztek a felügyeletnél,és senki nem tud semmit.Majd szólnak.
istenem.. te ténleg full nemértesz a motorokhoz a kipuba van a power hulyegyerek és tom mire jo és egy krosz nem 45 lovas nézd meg a hirdetéseket 125 ös yz 2 utemu közöd nincsen még csak a motor szohoz sem
Annyira van a kipufogóba, mint, hogy 45 lovas egy 125-ös gép xD
És amúgyse szelep szerepe van, hanem a kipufogó nyilás keresztmetszete változik tőle. Legalább olvass utána, mielőtt hiper szerlőnek kiáltanád magad :D
Kérdésem a következő lenne.
Vennék egy 125-ös rendszámos motort de akitől megvenném ő nem iratta ár a nevére szóval a régi tulaj nevén van a motor még, biztosítást semmit nem fizetett, törzskönyv, forgalmi megvan.
Ilyen esetben megtudom-e letudom-e papirozni a motort?
köszönöm a segitséget!
Ha nem lehet különbözetit csinálni akkor inkább veszek egy nagy motort 25kw-s papírokkal és kész!
Nem fogok megint 90e Ft-t kiadni a jogsira!
Most utoljára azt mondták h aki a B125-bevezetése előtt tette le az A1, AK-t arra a régi szabályok vonatkoznak!
Van aki azt mondta h aki 2011 12.31 előtt csinálta azok mehetnek különbözetire.
Van aki azt mondta h már nem lehet menni!
Szóval ők se tudják még!
Mondjuk tél van, miért is ne
A igazán megoszthatnál egy fotót, aminél a kipufogóba lesz egy power szelep. A szelep szó pedig "ráragadt", ez nem szelep, az a kerék környékén van.
És amúgyse szelep szerepe van, hanem a kipufogó nyilás keresztmetszete változik tőle. Legalább olvass utána, mielőtt hiper szerlőnek kiáltanád magad :D