Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tudom, de ha vkinek a1-ese van, azért írtam...
Szia.

A ccm-nek semmi köze az AK-s jogsihoz.Ugyanis nem az számít, hogy a motorod hány ccm hanem az, hogy maximum 25KW-t teljesítményű lehet!
Sziasztok! Eladó a mocim. A korlátozottal vezethető, de szerintem a rendőrök(kérdeztem pár rendőr haveromat) nem szólnak bele a 25 ccmbe... 150-es. http://www.hasznaltauto.hu/motor/keeway/keeway_speed_150_surgosen_elado
-4093879. Nagyobbat vásárolnék, de azért csere is érdekel.
bye all
Üdv!
Eladóvá vált a motorom. 25 Kw-os papírjai vannak.
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
szia,
én pont ugyanezt az utat jártam végig amikor az enyémet papíroztattam kb 2 éve. Ami már nálunk forgalomban van, azt nem lehet kisebb teljesítményre iratni. A külföldről hozott motoroknál is csak azokat lehet, amiből van gyárilag is 25kw-os változat (és persze elötte nem volt nálunk forgalomban). Amikor meg megy a papírozás, ki kell fizetni a fojtószett árát is("ügyintézési költség" ha úgy tetszik), mégha nem is kerül bele. Meg ugye ehhez meg kell találni a megfelelő szervizt aki elvállalja az egész hercehurcát. Nekem így 3 évvel ezelött mindennel együtt közel 200e volt a papírozás az er-5 ömön. A regadót meg ki tudod számolni ha keresel neten motorkerékpár regadó kalkulátort, de azon kívül elég sok költség van még ami rájön, plusz sok idő és szabadnap kérése az utánajárások miatt.
Egyébként meg nekem eladó a motorom, ha gondolod nézz rá.
Kedves Grif!

Légyszives kérdezd meg a cimborád aki eladná az xj600-at, hogy mennyit kérne érte. Mert ha olyan 400 ezer forintnál nem lenne drágább akkor érdekelne. Ez a fejidomos vagy a naked verzió?
Mivel az olcsón, jót gyorsan hármas se létezik..így ez se. Ha a 3-4 tulajdonság közül egyet kihagysz, biztos találni is fogsz neked tetszőt
Skacok!
én itt olvasgatok, szal most papírozok egy cbr600 f2-est, hogyisvanez a kevesebb KW-ot írnak bele dolog? mert nekem is csak Akm van
Köszi!
A 2000-es évjárat jól hangzik viszont az xj600 nem kifejezetten az amit szeretnék. De azért egy képet megnéznék a gépről.
Ismerősnek eladó lesz az XJ600-asa.Azt hiszem 2000-es évjárat,25Kw-os papírok,és valóban hibátlan,tip-top állapot.
Ha gondolod rákérdezek még.
igen igen előbb kelett volna átolvasni a fórumot és aztán új hozzászólást írni.
elnézést : )
azért aki tud valami segíteni az ügyben annak megköszönném...
Sziasztok.
Most májusban szeretnék új motort vennni. Jelenleg még csak az A.korl. a legnagyobb jogosítvány ami lehet nekem.
600-as Banditából , fzs600ból és sportmotorokból nagyon kicsi a választék amik 25kW -re vannak vizsgáztatva. Csak néhány hirdetést találtam.
Kb. 500 ezer forint lesz a keret amit motorra tudok majd költeni.
Felhívtam egy hirdetésből egy srácot aki egy 25kW -re vizsgáztatott régi cb 600-at árult. Ő mondta hogy ezt olyan motoroknál lehet megcsinálni amikre még nincs befizetve a reg. adó. Szóval azt nem lehet eljátszani hogy valaki elviszi a 90 lóerős motort a szervízbe és akkor most legyen ebből 35 lóerős.

Ez tényleg így megy? Van köztetek valaki aki otthon van ebben a témában?
Sok 600-as gépet lehet találni külföldi papirokkal 350- 450 ezer forint körül.
Jobban megérné egy külföldi papiros motort honosítani, és 25 kw-re vizsgáztatni. Vagy eleve 25kw vizsgáztatott motorok között keresgéljek inkább?
Azért kérdezem főleg mert ugyaniugy 600-as Kawasaki ZZR egyik hirdetésben reg adó : 37 ezer forint
egy másik hirdetésben pár évvel fiatalabb Kawasaki ER 5 reg adó : 120 ezer forint
Most ez hogy van?
Segítsetek légszi! : )
Az a valaki én voltam. Igen, 25kw-os. Általában ezekből a fojtást nemhogy kiveszik, bele sem rakják. 72 ló, 64 nm, azzal már lehet valamit kezdeni.
Tényleg nem fér bele 350-be :)
hehehh, most olvastam, amit írtál:))) de ezzel a lehetőséggel sem élek, mivel külföldi papíros járgánnyal nem tudok mit kezdeni:)))
Sziasztok!

Nekem van egy eladó 250es Banditom ha vkit érdekel!:
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
Bővebb információ msn ill telefonon!
Nem vagyok most otthon:)) holnap tudnánk ott beszélni:)))
Biztos nem adod oda 350 ért?:) ejjnye máár:)
vegyél fel msn-re és megdumáljuk
De ha nincs annyi .. :(((
Fúúú hát azt az árat kicsit kevesellem... Kaptam már ennél jopbb ajánlatokat is, de gyere el nézd meg és meglátod hogy megéri az árát
Bazeg ezt ne is mond
Két pusziért átfestem
a motoros társadalom nem a titkoktól fejlődik .

titok ;)
Ha találtok nekem valami gyönyörűséget, akkor szóljatok plííííz :)))
a cicababa fotó hol van?
gyűjtést kell szervezni és ugy járunk min a kolontáriak