Tartsuk be az oldal szabályait és húúzzatok a büdös picsába ezzel a nem ide illő és keménynek érzem magamat szöveggel
Faszomat Megyek és elsírom magamat de mán
én nem bízom másra az ilyet...a saját kezeimmel akarom elintézni..hadd tudja milyen érzés, mikor biciklizés közben oda tekernek mellé, és olyat vágnak az állába, hogy bele esik az árokba..ugyanis így verte meg most vagy 2 hete a csajt...mikot felhívott sírva képzelheted mi ideg volt bennem
a faszomat..fúúúj amúúgy csak annyi volt, hogy az út közepén ment egy nő a gyerekeivel...rádudáltam még arrébb sem ment...megbőgettem az autót azt egyből elugrottak...utána megálltam 10 méterre kb. muternál a boltnál..elmagyaráztam a nőnek, hogy mi a helyzet...oszt még egy hüylegyerek bele ugatott a szekérről, hogy én milyen kemény vagyok, dumálok, meg index nélkül állok meg, meg bőgetem az autót...engem meg elkapott a gépszíj..oda mentem lerángattam a szekérről, azt lenyomtam a földre...már akkor visított, hogy hagyjam...még nekem is fájt, olyat dübent a betonon a háta
Én most rúgtam ki az asszonyt vagy 2-3 hete..de már van másik..csak ennek meg pasija van..vagyis volt nemrég..és ez még idegesít..el kell kalapálni, hogy befogja a pofáját..ilyen tipikus apuci kicsi fia aki azt hiszi, hogy mindent megengedhet magának, mert neki BöMöW-je van
Faszomat Megyek és elsírom magamat de mán
Nem lesz stukker az biztos ha belekukkantanak