Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

dick 2007-ben tuti nem lesz
Jó kemény vagy baze tán sportújsággal takaróztál? vagy turbórágót ettél? kicsicsíra
2007-ben nem lesz!!!
Szerintetek lesz rendszám az 50esekre? Én úgy hallottam h csak valami azonosító lesz amit a biztosítók adnak majd. Aki tud konkrétat írja már le.
Bocs főnők! Nagyon sajnálom :kabbeafaszomsmájli
Hát ez már kissé felbasz hogy mindig van valaki aki megkérdi újra és újra hogy mi lessz a rendszámozással mindthogy kicsit lejjebbtekernének vagy 1 oldalt visszaolvasnának ! nemigaz hogy minidg ugyan azt kell olvasni ebbe a fórumba
Szevasztok!Én annyit tudok az 50-es /nem konkrét rendszám/ hanem azonositó tábla bevezetéséről,hogy
egyre többet beszélnek róla és ez nem jó jel!Bizva törvényhozoink gyorsaságában beletelik 2 vagy 3 év
vagy több mire bevezetik,de ez is arról szól,hogy levegyenek bennünket.Nos amikor majd vizsgálgatják a
gépeket akkor kell észnél lenni mert ha ott átmegy 50-esnek az fél siker.Remélem nem lessz igazam de
ebben az országban sok minden megtörténhet.Aggódva várom,hogy egy nagyokos "zöld" kitalálja egy napon 400 ccm felett környezetvédelmi kártya.Mondom ne legyen igazam de ha a motorosok levételéről
van szó nagyon találékonyak a minisztériumokban.Az erő legyen veletek!
.
Sziasztok!
Felmerült régebben, hogy idén döntenek az 50ccm-es mocik rendszámoztatásáról. Ha valaki tud erről valaki vmit írjon légyszi!
Halika mindenki,nos hát zolti felvettem a srácot(Yamaha tzr) msn-re és én is elmondtam neki a véleményemet,hát sztem se vegyen egy yamaha tzr-t 50-esként használva ,egyrészt azért mert ugyebár jobban látszik rajta h nem 50-es ,mint pl egy robogón,másrészt a rendőrök pont ezket a fiatalokat akarják
kiszűrni akik 16 évesen 50-esként szaladgálnak egy 40 lovas mocival,dehát ő tudja
Cirka 30 éve motorozok most van robogó is 750-es is.Én megpróbálnám legálisan a 125-t.Ha megfog a
közeg és példát akar statuálni nagyon leszopathatnak!Igaza van szayeg-nek még okirat hamisitás is lehet
belőle vagy ahogy engem is leszopattak /kedvenc megfogalmazásuk/ Hatóság félervezetése!Jó pár éve
Simsonnal mentem/a rendszámot ledobtam róla,csak adás-vételi volt/ megcsiptek és az alvázsszám alapján kideriválták,hogy ez "nagymotor"ráadásul vissza is pofáztam lett is cirkusz belőle!Egy 70-es robogó még nem annyira gáz mert nem látszik a blokk de ha egy 125-ös TZR-rel elnyelezel negyedikben
egy rendőrautó mellett kész a siker!Az erő legyen veletek!
hali
én most akarok venni egy yamaha tzr 125-öst és ha valaki tudna róla mondani egy pár dolgot vagy videót küldeni azt megköszönném
ja és úgy érdemes-e megvenni hogy 50-es papirokkkal van a 125-ös??

itt a emailom és az msn-em, abel14@freemail.hu
Hali,így van ahogy "mondod" szayerg!
Ezt hívják okirathamisításnak!
Halika mindenki,hát sztem egy mocit ha már úgy vesz az ember h 50-esként használták egyszerűbb a helyzet (merth már megvan rá kötve egy 50 ccm segédmotorkerékpár biztosítás meg ugye egy adás-vételi papírral ellehet intézni az "átiratást")hallottam olyat is h ha netalántán megfognak a rendőrök nem téged vesznek elő nagyobb mértékben hanem azt aki legelőször "visszapapírozta" a mocit-tehát ilyen elven elég nagyot szívhat az első tulaja is visszamenőleg a mocinak Na a másik variáció h ha már levan vizsgáztatava a moci és mi 50-esként szeretnénk használni:tudomásom szerint itt azt lehet csinálni h a rendszámot lekell venni vagy adni ,a biztosítást lemondani és kötni rá egy 50 es biztosítást,és hát vhogy "csinálni" egy 50ccm-s segédmotorkerékpárról szóló adás-vételit-de ez a második variáció nem biztos ha nem így van kérlek javítsatok ki!üdv mindenkinek mark
Az 50es papír tulajdonképpen egy igazolás a határozatlan időszakra szóló gépjármű-felelőségbiztosításhoz. Ezt a motor vásárlásakor, ill elsö forgalomba helyezésénél kötik meg.
Tartalmazza a biztosítást kötött ügyfél adatait, a smkp adatait,( típus, alvázszám, gyártási év stb)
valamint a kockázatviselés kezdetét és a biztosítás díját.(naggyából) Ezt a papírt kell magadnál tartanod
és ha kéri a rendör hogy igazold magad, a jogsin kívül ezt a papírt, vagy a fénymásolatát kell odaadnod.
Ja és az éves biztosítást igazoló bélyeget kell magadnál tartanod.(vagyis fel kéne ragasztani a mocira
de ragasztgassa a fene azt a csúnya bélyeget)Naggyából ennyi az az 50es papír.

Balesetmentes közlekedést mindenkinek!! BUÉK
De egyáltalan milyen az a 50-es papír? Adásvételi szerződés és kész. Hülyeség szerintem az amikor valaki úgy hirdeti hogy 50-es papírral. Vegyünk csak 1 szar 70-es robogót , most akkor hogy adjak 50-es paírt hozzá? B.ú.É.k
nem tudjátok hogy hogy lehet 125ccm-es mocira 50-es papirokat szerezni?
mikor csinálod az eredet vizsgát szolsz irják be hogy szin változás,vagy forgalmiban átiratod(forgalmi csere 6000Ft a szint)
tustommal nem, legalábbis az előző tulaj azt mondta h nála toszták el az átirást.
de ha nem lesz belőle gáz akkor jó
Kkösz
Nem át festették azóta? Egyébként az nem gond ha más színű,
Hali!

Vettem egy motort aminek már az előző tulajnál, az átirásnál elszurták az eredetiségvizsgálatot, ugy h a színét feketére jegyezték be, pedig fehér-kék.
Lehet-e ebből gondom a esedékes eredetiségvizsgálatnál, mekkora, hogy tudnám elkerülni?
A többi adat minden stimmel, csak ez ami nem.
THX
szerintem nem gáz... menj be 1eredetvizsgálohoz(ne telefonon érdeklödj) kérdezd mond el mi a helyzet.ááá csak érdeklödés,kiváncsiskodás van(pedig jo lenne kellene az uj projekthez a lé+a hely is )
Értem...de nagy gixer nincsen vele ugye??? Elvitték már a TZR250??
eredetvizsgánál olyan minösitést kap(talán kis b-c)hogy adatelirás történt...legalábbis régen igy volt