Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szerinted........
akkor te csak több sebből vérzőt láttál még eddig....
Az enyém velem egyidős volt és vígan szakított egyenes úton nyélen 53 km/h-t:
de ezért a smkp dologgal nem nagyon csesztetnek a főtörzs urak.ugye?
jolvan örülsz ha 10 babiból legalább 3 megy 45 felett:P
ya csak a babetta jóha megy 35km/h-val
A szabályok szó szoros értelmében, a leírtakat meghaladó paraméterű smkp-kat le kellene vizsgáztatni motorkerékpárrá.
Ann o az én 1 sebességes babettám is ment 53-at, tehát....
Ez a hivatalos.......
lol akkor nem létezik smkp:D mármint babettán kivül
jah meg bukó se volt rajtam
Az SMKP, (14 éves kortól) legfeljebb 50 ccm-es, sík úton, szélcsendben, önerejéből 40 km/h óránál gyorsabban haladni nem képes segédmotorral ellátott kerékpár.
braaaavó, ügyi vagy hát attól függ hoogy felnyom e.....de nem szerencsés jogsi+biztositás nélkül mocizni+két személlyel...(engem már eklaptak így...)
különben ez már kezd a topik cimével foglalkozni mert ugye KPM-röl lenne szó de ha az SMKP-ből kiszedjük az S-t akkor mkp lesz és ha a betűket jó sorrendbe rakjuk össze kijön az hogy :KPM
gondolom már rohadt elegetek van belőlem de propuls már 14 évesen le lehet tenni a kressz vizsgát és 50-essel ugy mehetsz hogy ha elkapnak a zsernyákok semmi baj nincs?
vagyis szabályilag nem mehetek vele gyorsabban vagy mert le van korlátozva a motorja?
SMKP = SegédMotoros KerékPár
mi az hogy esemkápé?
de
igazatok van de más topicokban is ugyanez megy.csak oda nem szol senki éppen.
és itt legalább nemes vt a cél(segíthettünk vkinek)
hát nem meghato
mörfi az engedélyt megadom!
Fájni nem fáj, csak tudod nem ide való. mivel nem én nyitottam, ha én nyitottam volna már rég leugattam volna a fejed
Fáj nektek? Egyébként meg nem lenne benne semmi.
Igaza van mörfi-nek!
Ejnye-bejnye gyerekek nem ezért nyitottam ezt a topic-ot annak idején!
semmi, nem volt egy súlyos motor
valami tuning vt rajta?
haveromnak volt YSR-je és mikor jó volt akkor a 90et simán vitte 5 sebességes volt
de mivel esemkápé ezér csak max 40nel mehecc... ugyh lényegtelen...