vdani666[1562] ma 19:13Egy az első keréken és vázom keresztül, másik a hátsó keréken és a vázon keresztül hozzá valami nagyon nagy és nehéz dologhoz, a 3. lán meg a hátsó keréken át egy másik bringához(mert ugye 10-15 bringát kellett összekötni)
Hát nem tudom, de szerintem ez bőven nem kevés érte. Mégis csak egy kis 50es.
Én 125ös rg-t vettem 25 ért, meg +blokkot hozzá 30 ért, és kb ezzel egy évjárat.
Egy az első keréken és vázom keresztül, másik a hátsó keréken és a vázon keresztül hozzá valami nagyon nagy és nehéz dologhoz, a 3. lán meg a hátsó keréken át egy másik bringához(mert ugye 10-15 bringát kellett összekötni )
Hoszabb időre azt se hagynám ott
Ez kicsit siralmas , boszniában voltam bringával akárhova lemertem támasztani lánc nélkül, nem vitte el senki, magyarországon meg minimum 3 lánc még ha csak 5 percre is hagyjuk ott
Ha valami új géppel kezdetek akkor soha se fogjátok megtanulni hogy hogy kell szerelni , erre simson főleg alkalmas, mag ezért a simson egy motor és nem robogó.
vdani666[1562] ma 19:13Egy az első keréken és vázom keresztül, másik a hátsó keréken és a vázon keresztül hozzá valami nagyon nagy és nehéz dologhoz, a 3. lán meg a hátsó keréken át egy másik bringához(mert ugye 10-15 bringát kellett összekötni)
Én 80 ért vettem a 180as mtx-em (jó rá kell költeni 40et, de akkor is csak 120)
Én 125ös rg-t vettem 25 ért, meg +blokkot hozzá 30 ért, és kb ezzel egy évjárat.
kepesmotor.hu/yamaha/i?p=10236...
merthát nemsoxor látni 100ezerér ilyet...
Ez kicsit siralmas , boszniában voltam bringával akárhova lemertem támasztani lánc nélkül, nem vitte el senki, magyarországon meg minimum 3 lánc még ha csak 5 percre is hagyjuk ott