Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát hogy az a ysr pontoasan mennyivel megy azt nem tom de ezek a speed 50esek mennek néha 100 felett.azér a 70 kevés.annyit az én sámsonom is megy(lejtőn )ezt a tipust nem ismerem de azér többet megy 70nél.sokmindentől függ.van e rajta sport kipu,légszűrő,egyéb kis tuning.gyárilag lehet h 70et megy
ja ja tényleg bocsi de még egy utolsó kérdés :a faterom azt mondja hogy ez a ysr 70-nél többet nem megy igaz lehet?és mégegyszer boccsi!!!!!!
nekem nagyon teccenek még most is.azota miota láttam a tv-be(sport1-en ment motoros péntekenként) ott motogp-ből származo 50es vt és 110et ment.jah és kézbe lehetett vinni.
ez se rossz: www.hasznaltmotor.hu/hasznaltm...
jah és nem lenézni az ilyeneket mer sokkal nehezebb velük menni mint a többivel
(mindenkitől bocs h szét offoljuk a topicot)
vegyél te pocket bike-ot most néztem róluk képeket és hát elég érdekesen néznek ki
na ja
akkor bendzso94 vegyél 1 125/50es motort igazoltatásnál magyarázd ki és így kerüld a KPM-et
ez már így ide tartozik
2 oldal de semmi köze a topic címéhez ,
ha gyerek speedet akarsz vegyél pocket bike-ot
sztem tanulomotornak télleg nem 1 speed-et kéne venned.akármilyen igénytelen a sámson,babetta,romet,verhovina azér az alapok elsajátítására ezek a legjobbak.ha esel vele párat nem lesz semmi csak visszahegeszted a lábtartot és nagyjábol ezeken meg lehet érteni a működésüket is,mert azér szerelésre mindig rászorulnak.
na csá nekem mennem kell
ja mert ha a motor járna akkor a motor nem károsodna de minden más beáll
Az, sokat ártana neki, egy motorral menni kell arra találták ki.
És ezért ne vedd meg, 2 év mulva amikor majd lehet jogsid majd veszel egy olyat amilyet akarsz.
és szerinted ez a yamahának ártana hogyha sokáig állna egyhelyben de minden nap beinditanám egy negyed órára vagy ez hülyeség
aha
Enduro, a cross mocik azért mások, más futómű, nincsenek lámpák(ez a legkevesebb), sokkal erősebb blokk, viszont nem olyan tartósak, de nagyon gyorsak.
látom neked cross mocid van gondolom ki szoktál menni egy kicsit cross.ozni
Millió számra van, szinte minden márkából van.
mindig okul az ember
Hát persze hogy vannak.
Aprilia af1 50, rs 50, suzuki rg 50, honda ns1, nsr 50, yamaha tzr 50, stb.
kül az a yamaha 50ccm de az 50-esekközt is vannak speed mocik?
Hát igen, szerintem ha még nem volt mocid és 12 éves vagy bőven elég 2Le.
Csak az a yamaha egy speed moci, te neked meg még egy jó darabig nem lesz jogsid ezért mondtam.
Cross mocit meg akárhol lehet használni, kimentek a mezőre vagy akárhova, ahova meg ez a yamaha nem lenne jó.
ezt jó értelemben mondtam
különbengondolom azért javasoltál kissebb mocit mert ez jól hhúúúúúz.nem?
és azt hol használnám?