hát hogy az a ysr pontoasan mennyivel megy azt nem tom de ezek a speed 50esek mennek néha 100 felett.azér a 70 kevés.annyit az én sámsonom is megy(lejtőn )ezt a tipust nem ismerem de azér többet megy 70nél.sokmindentől függ.van e rajta sport kipu,légszűrő,egyéb kis tuning.gyárilag lehet h 70et megy
nekem nagyon teccenek még most is.azota miota láttam a tv-be(sport1-en ment motoros péntekenként) ott motogp-ből származo 50es vt és 110et ment.jah és kézbe lehetett vinni.
ez se rossz: www.hasznaltmotor.hu/hasznaltm...
jah és nem lenézni az ilyeneket mer sokkal nehezebb velük menni mint a többivel
(mindenkitől bocs h szét offoljuk a topicot)
sztem tanulomotornak télleg nem 1 speed-et kéne venned.akármilyen igénytelen a sámson,babetta,romet,verhovina azér az alapok elsajátítására ezek a legjobbak.ha esel vele párat nem lesz semmi csak visszahegeszted a lábtartot és nagyjábol ezeken meg lehet érteni a működésüket is,mert azér szerelésre mindig rászorulnak.
Az, sokat ártana neki, egy motorral menni kell arra találták ki.
És ezért ne vedd meg, 2 év mulva amikor majd lehet jogsid majd veszel egy olyat amilyet akarsz.
Enduro, a cross mocik azért mások, más futómű, nincsenek lámpák(ez a legkevesebb), sokkal erősebb blokk, viszont nem olyan tartósak, de nagyon gyorsak.
Hát igen, szerintem ha még nem volt mocid és 12 éves vagy bőven elég 2Le.
Csak az a yamaha egy speed moci, te neked meg még egy jó darabig nem lesz jogsid ezért mondtam.
Cross mocit meg akárhol lehet használni, kimentek a mezőre vagy akárhova, ahova meg ez a yamaha nem lenne jó.
ez se rossz: www.hasznaltmotor.hu/hasznaltm...
jah és nem lenézni az ilyeneket mer sokkal nehezebb velük menni mint a többivel
(mindenkitől bocs h szét offoljuk a topicot)
ez már így ide tartozik
És ezért ne vedd meg, 2 év mulva amikor majd lehet jogsid majd veszel egy olyat amilyet akarsz.
Aprilia af1 50, rs 50, suzuki rg 50, honda ns1, nsr 50, yamaha tzr 50, stb.
Csak az a yamaha egy speed moci, te neked meg még egy jó darabig nem lesz jogsid ezért mondtam.
Cross mocit meg akárhol lehet használni, kimentek a mezőre vagy akárhova, ahova meg ez a yamaha nem lenne jó.