Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

avas ha adsz egy emilcímet privátban adok neked tanácsot bombabiztosat!
amit csak te fogsz tudni és senki más rajtad kívül ha nem koytogod el hogy hogyan legyen megoldva a 125 per 50 és hitelesen!
üdv gabó
énis pont ilyenre készülök!
szija vuki
nekem a napokban hoznak vagyhát veszek egy rs 125 öt 2002 es évjáratút! mosonmagyaróváron vagyok! amugy nyíl egyenesen van vonat pl ide a városba 112 km re vagyok tőled...... vasútnál felszedlek kocsival és még kóborolnod sem kell! hozlak viszlek állomásig! páylaidomos gép de kb 30 rugó hozzá az utcai szett bontva! de ha leszedem a páylaidomot akkor 20 000 el olcsóbban odadom neked! így csak 10 000 ret kell költened az idomra ......200 000 ft idomossan és idomnélkül 180 000 ft
amugy minimum 270 000 ért fogom hirdetni ha felteszem rá az utcai idomokat! a következő linken nézhetsz idomgarnitúrát ha érdekel...üdv http://www.kepesmotor.hu/idomo...
de az új gumik nélkül 30.000-el kevesebb
van!pont 200.000-ért ...de nem Veszprém környékén
200E alatt van v.kinek 125/50es váltós gépe? Veszprém megye környékén...
ha már mindenképp motort szeretnél venni akkor végy egy babettát és a megmaradt pénzből szerezd meg a jogsit és utánna keres egy jobb járgányt...de addig inkább ne
persze, ha szűk a yukad
Akkor vegyem meg?
Zsanett lesz a vége...
kicsiszolt váz+ szám , ne félj a zsaruktól ,helyszini kivégzést tiltja a törvény , még
Szevasztok én most akarok venni egy Rs125 öt de nem tudom hogy megmerjem e venni mert kicsit félek a rendőrök töl már elkaptak egy 80ccm es cross motorral 50 pappíral el is adtam de nem akarok már 50 ccm es motort ezért is akartok 125 t de ha megálitanak a motorral hogyan tudom kimagyarázni magam de ami motort néztem a vázból kivan csiszolva a motor szám meg minden 125 felirat elvan tüntetve. Jah és még azt akarom hogy Rs 125 vételekor mire kell figyelni léci válaszoljon valaki.
Eredeti papírok nélkül nem.
Ha nincs meg az eredeti papírja és nem lehet az adásvételikkel nyomon követni az eredetét akkor SOHA nem helyezed forgalomba.
Üdv! Szerintetek milyen 50es gyorsaságit vegyek olyan 160ezer körül?
nekem is*
Igen köszi nekem kb ennyire jött ki.
Azt hittem a reg. adó. több lesz de csak kb 20 ropi.
km óra
fordszámm mérő
első lámpa
forditott teleszkóp
32as féktárcsa
az egéssz motor szélesebb
banán lengővilla
bal oldalt a kipu jobb oldalt a lánc
és kétszer szélesebb hátsó felni mint az 50 es rs en
ja és a két oldalidom se egyforma
nos mivel nem mai cserke az rs névre írva regadóval komplett kb 70 ből meglenn max 80 de utiköltséget nem számoltam
hi te szalkai vagy?
De a tényleg 50eseket is néha basztatják szóval para valóban..:D
Hát az aprilia rs 50 és 125 közt annyira nincs sok különbség.
Jó tudom óra tárcsa méret stb stb.
De méretre ugyanakkora.
Idomok ugyanazok.
a Rendőr se hülye... 49 meg 149ccm között van azért különbség méretre. Ha a rendőr ránéz és a papírjaid rendbevannak és utnakereszt. Attól még nemkell azthinni hogy a rendőr abban a tudatban van hogy minden rendben, és ez 50ccm es volt
Most már én is arra jutottam hogy inkább lerakom a jogsit meg lerendszámoztatom.
De viszont avval amit letehetek A korl (11KW-os) avval nem is vezethetném a motort.... (aprilia rs 125)
SZÍVÁS
addig nincs gond míg nem lesz baleseted.de akkor összetöröd magad,megvizsgálják a motort utána a zsaruk rádvernek mindent okírathamisítás,jogsi -műszakihiány stb annyit nem ér hogy elba..d ezzel az életed.nekem pegaso 125 volt de inkább eladtam....
a rendszámozás árát megtaláltam köszi..
minden fenn van ezen a fórumon csak keresgélni kell