Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mé, mennyi van benne? nekem pl az apriliám 11kw-os volt. eccerűen nem volt beleírva még régen, és mikor irattam át megkérdezte a nő hogy mennyi. jaaa, mondom ez így megy? akko 11
Használton nemtudsz kw-t átiratni,ha szalonbol veszed(0km)talán akkor.De biztos megkérik az árát..
egy 125ös af1 re kellene 11 kW os forgalmi valami úton módon
sztem ő átiratásra gondol. ezzel meg az a gond, hogy hivatalosan max úgy lehetne hogy gyári folytókittel átalakítanád, hivatalosan megméretnéd, és azt valamilyne utonmodon bejegyeztetnéd. amennyiben ez csak papíron történik meg, akkor mivel a teljesítményszinten múlik az adó mértéke, ezért nemcsak hamístás, de adócsalás is. (ewz meg caponénak sem jött be..) és ha eljárnak ellened ezek súlyos bűncselekmények, akárhogy is nézzük. nem hiszem hogy valami nagymotort akarnál megvariálni, mert akkor nem kérdeznéd, hanem már meglenne mert lenne rá elég pénzed, ha kicsid van akkor vegyél nagyobbat, vagy bird ki. mid van?
és a törzskönyvbe?
a forgalmi engedély átírása közokirathamisítás, amiért 3 évet kapsz.
szerintetek könnyebb egy forgalmis 125ös motor forgalmiját átirni 11 kW ra, mint levizsgáztatni egy forgalmi nélkülit?
pár oldalt olvass vissza miket izzadnak az arcok ezzel. a legtutibb ha te hozod be, akkor beztos megy a forgalomba helyezés, de ha más hozta akkor megvan-e minden papír, úgy-e ahogy kell.. előzőekben ezerszer le lett írva pontosan mik kellenek, ha ezek megvannak akkor no para, ha nicns akkor ne is álmodja róla.
Aha! Köszi! Akkkor nemérdemes?
ha van eredeti adásvételi, vámpapír, ilyen szirszarok.
Hello! Azt szeretném kérdezni, h lehet-e egy 125/50-es motorra rendszámot rakatni? És ez kb mennyi pénz?
szevasztok, segitség kellene nekem van kymco dink 150 es robogóm, és le akarom vizsgáztatni, származási olasz papirok megvannak, az érdekelne hogy ha van reg adója az kb mennyi, és a vizsgáztatás ára is érdekelne hozzávetöleges összegben. a segitségeket elöre is köszönöm.
az SM kategória B jogsival minden külön papír nélkül vezethető. Legyen nálad a motor adás-vételije, a jogsid és a biztosítás igazolása.
Helló.
Lenne egy nagy kérésem. Nem vok otthon a jogi dolgokban. Szeretnékletteni egy B kategóriát és azzal egy 50-est vezetni. Milyen papirokat kell nekem ahhoz szereznem hogy jogosan vezessem a járművet és semmmi baki ne legyen egy kozúti ellenőrzésnél. (vizsga,műszaki,gumiállapot,biztosítás)
Ha valaki elküldené ezeket e-mailben én naon hálás lennék.
Válaszotokat előre is köszönöm.
pceagle@freemail.hu
ha szerencséd van nem nézi a kw-ot. De jellemzően nézi, és ugyanúgy jogosítvány nélküli vezetésnek számít.
Elsősorban Yardok válaszát várom thx
HEllo mindenki

Rendőrök mennyire érzékenyek ha Akorl. jogsival 33kWos 250es géppel fognak meg?
HA van benéz ide egy rendőr illető azt megkérném hogyha van ideje írjon egy mailt az adatlapomon találtható mailcímre vagy vegyen fel msn-re mert szeretnék kérdezni egy két dolgot ami nem motorozással kapcsolatos de egy rendőr segítsége kellene hozzá.
Előre is köszönöm.
A számokat csak azért szokták leirni hogy megnézzék, hogy lopott-e a motor. Mert ilyenkor ezt minimum megnézik.
Ha 125/50-esen volt smkp. biztosításod, az olyan mintha nem is lenne. Sőt, talán rosszabb, mert csaltál a biztosítónál is ...stb.
Köszi a bátorítást! persze hogy nem fogom hangoztatni hogy nincs bizonyíték meg hogy másnak is van. Szerinten csak annyi lesz hogy egy kicsit elbeszélgetünk. Szerencsére még nem votl rajta idei biztosítás ezért nem követtem el biztosítási csalást, csak tavaly volt de azt sem konkrétan a DT-re kötöttem hanem még a simsonról megmaradt. Csak attól félek nehogy kpm legyen belőle mert leírták a motorszámot meg a vázszámot. ha lesz valami fejlemény írok.
ha motorozáskor kemény a tököd akkor a yardon is legyen az
mooki250 engem tavaly augusztusban kaptak el mindenfajta papir nélkül egy 650-es dominatorral, szerencsére nem mértek be
-mivel nem vagy 18 NEM hinném hogy pénzbünti lesz, esetleg bucsu a jogsidtol egy ideig!
-NE hangoztasd h nem tudják bebizonyitani, meg NE mondj semmi igy meg ugy sztorikat, ne tereld a témát
-csak azzal fogallkozz h uristen te mit csináltál, soha de soha nem tettél ilyesmit és mindig betartasz mindent az életben, és akármi is lesz te olyan jo ember leszel h ihaj
a kifogsz egy kedvesebb bárkit és normális leszel njem lesz gond, én például figyelmeztetést kaptam plusz a priusz (2 évig ha gond van velem 3 nigger jön és nem lesz jo nekem)
esetleg ha kiderül a motorrol h mekkora akkor is rimánkodjál h jajj jajj milesz veled de ne hangoztasd h másnak is lehet ilyen... (és ha adásvételid 50esre szol akkor okirathamisitás, ha 50esre van biztositva akkor biztositási csalás is lehet)
Az nem megoldás, mert az elkövetés pillanatában az övé volt. Mellesleg az eljárás alatt nem adhatja el.
Vagy ha nagy gáz van akkor add el a motort :)