Ne haragudj, de nehezedre esik kiírni a szavakat? Itt nincs 160 karakteres limit!
Én személy szerint nagyon utállom az ilyen rövidítéseket! Ne legyél már ennyire lusta szavakat leírni, főleg egy kérdésben, ami után választ vársz.
hello. Ha tfh. veszek egy 125-ös motort amin nincs rendszám, akkor hogy lehet elintézni hogy legyen? mármint rendszám
hovan kell menni, milyen papírok kellenek, mennyibe kerül kb?
Jó megértelek titeket hogy fikáztok meg minden...de nem nagyon értem!Minegy hagyjuk ebből ugy sem jöhetek ki jól meg nem tisztem hogy én most itt érveljek mert minek!
Amugy a 25ös motoromat elcserelétem egy vasat nem kellett ráfizetnem a szakadt DT-m után!Ennyi!
És thema lezárva részemről itt sem fogok vitatkozni!Amugy meg köszi GIno a "fajtám" nevébe az építő javaslatokat!
Jah annyi még, h énis lassan befejezem az AK-t és nekem 68-ba kerül, nyári akció volt a környékbeli motoros sulinál! A1 Ak és A is ennyibe került, sztem ha csak az A-t nézzük akkor ez egy nagyon jó ár érte! Másik, motort minden évben tudsz annyiért venni (tehát pl 300-ért eggyik évben tudsz motort venni, a kövcsi évben is fogsz ugyanennyiért csak max másikat,de tudsz) A jogsi most ennyi, de jövőre lehet duplanennyi lesz!
Gino én sztem csak 20 évesen! Legalábbis nem hinném, h 18 éves "kölköknek" A-s jogsit adnának, h utána közölük "eggyes esze semmi meg felelősségérzete sem" srácok 600-as 750-es megmég nagyobb dögökkel futkossanank! (akinek nem inge ne vegye magára)
Képzeld el a "kögazdagok"hogy örültek volna 1-50ccm nyugati jó/szép,gyors(sabb)motornak annak idején,nem ugy mint itt páran mert az 50es már lassu,szar,ciki...stb.Nemértem ám ezt a nincs pénz jogsira dolgot,mikor 125/50re van pénz(200e-minimum..)Tudod én(meg sokan itt..)elégsok dologrol lemondtak (már a jawa,simo stb korban is..)azért hogy jogsija,motorja legyen.Szerintem kicsit türelmetlenek/megmagyarázosak vagytok..
28 éves vagyok és csak egy szar kis robogóm van. Szerinted nem szeretnék én jogsit és nagy motort? Csak nem engedhetem meg magamnak. De egyszer majd eljön az az idő is, hogy jut rá pénz. MIért kell neked is erődön felül fenntartani motort? Nekem mindegy vállald be, de aztán no cry. Mikor nekem volt és kiállt elém egy részeg diszno keresztben a biciklivel az országúton tök sötétben és elcsaptam. Nagyon megijedtem, aki megállt kérdezte hívjon-e rendőrt. Egyből a motorra gondoltam, hogy nincs jogsim. Azóta kell a rossebbnek ilyen.
100 szónak is egy vége, vannak érvek ellenérvek mindenki tegyen belátása szerint, utána viselje a következményeket, ha vannak, ha lesznek.
Én személy szerint nagyon utállom az ilyen rövidítéseket! Ne legyél már ennyire lusta szavakat leírni, főleg egy kérdésben, ami után választ vársz.
hovan kell menni, milyen papírok kellenek, mennyibe kerül kb?
Amugy a 25ös motoromat elcserelétem egy vasat nem kellett ráfizetnem a szakadt DT-m után!Ennyi!
És thema lezárva részemről itt sem fogok vitatkozni!Amugy meg köszi GIno a "fajtám" nevébe az építő javaslatokat!
Üdv
Matska te a rend őre vagy? Ha nem sértelek meg!
Sziasztok!
Én meg épp tegnap kezdtem el "A korl." tanfolyamot 55 E ha minden megvan elsőre
brühühü......... de nííííncs rá pénzem
100 szónak is egy vége, vannak érvek ellenérvek mindenki tegyen belátása szerint, utána viselje a következményeket, ha vannak, ha lesznek.