Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem
hát immel ámmal talán nem szólnak érte de jobblenne ha lennének
Sziasztok!
Az adásvételi szerződés elfogadhatónak minősül(úgy értem érvényesnek), ha nincsenek tanuk?
írtok egy rendes adásvételit.
Sziasztok!
Van egy kérdésem! A helyzet az hogy van egy 125ös TDR-em!Megvan minden papirja viszont adásvételin 50esként van?Egyenlőre még nem tudom megcsinálni a motorjogsit de B-sem van!Szóval a kérdés később forgalomba lehet majd helyezni az adásvételi ellenére?

Üdv:Bönci
Bocs, erős volt a hülyeség. Igen ami a forgalmiban szerepel. Tehát ha többet mutat 11-nél a forgalmi nem elég az A1-es jogsi.
Hány éves vagy? És mióta van A1-ed?
Valóban igazad van. Megkövetem magam figyelmetlen voltam. 11kw a max.
A forgalmiban mi szerepel?
Már jönnek a hülyeségek....
ez biztos igy van?
ha van egy 125jogsim és egy 25kWnál erősebb gépem de 125ccmes akkor mehetek vele?
Szerintem ez nem igaz. A1-essel: 125 ccm-es és max 11kw, Ak: 25 kW-os vagy 0,16 kW/kg, az A -val: meg korlálatlan.

Szerintem nézz szét egy picit jobban, és ha nem vagy tájékozott ne írj hülyeségeket.
Szia. a 125-ös motor tökéletesen megfelel az A1- kategóriás jogsihoz. Mivel az arra szól. Vagyis 125 -ig. Az Ak jogositványnál van 25-kw-os korlát. A korlátlan A jogositvány 35 kw-tól van. Szóval bármilyen 125-ös és A1-jogsi teljesen jogszerű és nyugodtan közlekedhetsz.
rendőrfüggő, de ha ért kicsit hozzá harap.
Én is kapok választ?
köszönöm a felvilágosítást.
Akkor megcsinálhatom rá a müszakit,eredetvizsgát,biztosítást,átíratást jogsi Nélkül is!
Nemvoltam benne biztos hogy nézik-e a jogsit!
Szóval nem.
okés
igen
sziasztok lenne egy olyan kérdésem hogy még nincs meg nagymocira a jogsim amég nincs meg addig átírathatom,lemüszakiztathatom,eredetvizsgát is megcsinálhatom? a mocimat az én nevemre?
vagy csak akkór ha a kezembe a jogsi?
elöre is köszönöm.
Srácok lenne egy kérdésem.
Van egy 125ös motor meg A1 jogsi, csak a kw több mint 11 mondjuk 16-20.
Rendőrök mennyire harapnak érte?
érdekel!
meg akkor minden ami igy szükséges hogy hgyan működik ez a folyamat....
Ja bocsi! Én rosszul olvastam! Azt hittem már van! De igen akkor mindenképp csak olyat aminek papírjai vannak! Ha érdekel, h a regadó ccm-ént, h alakul azt is leírom!
értem akkor mindenképpen ojan gépet veszek aminek megvan még a papírja! Köszi a helpet ;)
Hát akkor sehogy!
A motornak papírjai vannak, csak max nem nálad! Valahol a x-edik tulajnál vagy esetleg külföldön kallódik. HA esetleg megtalálod vkinél akkor királyság!
Ha esetleg már volt magyarországon forgalomban akkor van rá esély, h megtalálod a papírjait. Ismerős segítségével utánanézel vmi nyilvántartásban!
Sziasztok!

Lehet hogy már ez itt volt téma sőt biztos de én megkérdezem mégegyszer:

Adott egy 125 ös gép kismotorként használva, és ha mondjuk én ezt nagymotorként akarom használni és nincsen semmi papírja akkor hogy vizsgáztathatom le? regadót kell fizetni vagy mi ? segítsen valaki!

Előre is Köszi!
Az alvázszámból kilehet olvasni mekkora a moci,nekem volt egy sztori parkolóban egy csaj hátramenetben fellökte a mocim és megsérült én pont ott voltam és irtunk betétlapot egy kicsit féltem de bementem a biztosítóhoz mondták majd meg keres a kárszakértő úgy is volt jött a hapsi lefotózta a mocim hát gondolhatjátok a zabszem az bizony,na de mondta majd küldi a határozatot utána néz mekkora a kár mármint összegben 1,5 hét és jött a határozat és 56000ft.Ezt azért szrettem volna elmesélni,hogy a biztosítók sem egy istenek.
A biztosító kéri az alvázszámot, de nem nézik meg, hogy ez mekkora motoré.