Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mellesleg ha 16 éves korodban megcsinálod az A1-et, akkor 18 évesen mehetsz A-ra.
Nem kell 25 éves korodig várni.
Nézd meg jobban, Nem GSX-R 600-am van.

Általában ez a reakciója a "fajtádnak", már bocsi a kifejezésért.
Rögtön támadásnak veszitek a pár építő jellegü mondatot és vissza támadtok.
16 évek kortól lehet A1-ed, azaz legálisan 125 cm3-es motorod.
Olvasd el mégegyszer, nem azt írtam, hogy nem kell motorozni, hanem nem kötelező !
Én a saját munkámból, pénzemből értem el mindent amim van. Nyugi nekem is hiteles a motorom!
haver most csinálja az A kategóriát 80 ezer -ha vezetésből nem húzzák most el-
ezt nem hiszem el hogy ez akadály lenne (max a kor)
mekis diákmelóval is 2 hónap alatt megvan lazán
ez csak kamu duma hogy nincs pénz rá.........
Jah és igen...most itt vagyunk a tipikus esetnél Gixer 600...!Ennyi!Könnyen ugrálsz nekem!

Jah és nem azért csinálom mert faxa gyerek vagyok...!
Most mondhatnám hogy okosan kell csinálni,de igaz bármikor bármi törénhet!De szerintem nem kategorizálhatom be magam 25 éves koromig 50-esre!

De minegy,hidd el ha megtehetném lenne jogsim!És az mondjuk kicsit erős hogy nem kell motorozni!Nem tom mit szólnál kivenném alólad a motort és akkor mostantól nincs motorozás!

Bönci
Annyiszor kitárgyaltuk már, hogy motorozni nem kötelező!
Ha teszed, akkor nem ártana legálisan! Nem attól vagy fasza gyerek, ha szabályt/törvényt sértesz!
Régi duma, de időtálló: Addig nyújtózkodj, amíg a takaród ér!

Azt is kitárgyaltuk 1000x, hogy milyen következményei vannak/lehetnek/lesznek a hatóság részéről és ha baleset történik!
Nagyon el tudja rontani a te és a szüleid életét!

Gondokodj!
Sziasztok!

Nekem is egy 125/50 es TDR em van...és nem tom...annyira megoszlik ez a thema hogy nincs jó megoldás!
Van az a csoport aki azt mondja hogy persze semmi nincs ebbe,aztán vannak akkor azért félnek de csinálják,vannak akik meg jaj miért nincs jogsid...na ezek a legidegesitőbbek...mert vgay qurvára elfelejtették milyen a kezdet és örülsz ha a motort fenn tod tartani hirtelen,vagy kőkazdagok és a lóvé nem számit...!
az a legjobb amikor beszólnak a 07,08 as gépes emberek...azt birom!Higgyétek el ha mindenkinek lenne lehetősége akkor nem rohangálnának csak rendszámos gépek!

Üdv:Bönci
ugyanúgy felírták az adatokat.
akkor jó csak most jutott eszembe hogy még nyáron simsonnal csak átmenünk egy erdőn és egy tag megállított és kihívta a zsarukat.
Pontosan
akinek van vér a tökében az motorozzon illegálisan
de utána ne nyavalyogjon, hogy jajajaj most mit csináljak..........
Helló!

Igen volt, de nem rx volt a neve, hanem mx:) Nagyon jó volt nagyon szerettem, de erre sajnos csak utána jöttem rá miután eladtam (mikor még megvolt akkor is szerettem, de miután eladtam azután mégjobban), nagyon jó motor volt. Városban nem nagyon volt ellenfele, csak a nagyobb supermoto-k. Igaz nagyon sokat evett nálam 8.5-10liter körül. 160körül volt a vége, de mivel túrázni jobban szeretek, ezért kapott egy nagyobb lánckereket hátra, sokkal jobb volt úgy menni vele hosszútávon. Igaz kevesebbet ment végre, de még így is 140-et ment, pedig 13ezer km volt a dugóban:)) Összeségében nagyon jó motor, sokat eszik, de megy is. Egyedül a szervízzel volt gondom (Natix kft. Kecskemét) semmit se vinnék hozzájuk illetve motort se vennék ott mégegyszer.
héj! látom volt új rx-ed! mindig is kiváncsi voltam, hogy megy egy ilyen? végre, gyorsulásra?
ahha.. akkor nekem ez lehet a hiba általában..
Nem nagyon kell félned szerintem, ha nem volt más ügyed előtte. Kb fél éve megállított a rendőr 1960-as danuviámmal, amin se rendszámtábla, se biztosítás, 2személlyel, bukó az egy rohamsisak volt:) Egyből feljelentett Aztán kaptam a levelet, hogy mivel nem volt előző ügyem, ezért csak figyelmeztetnek...
Húú köszi a választ, megnyugodtam. Amúgy almádiban szinte csak 25-ösök vannak 50es papírral. Kykeet már régen láttam motorral.
Nem beleütve van, hanem beleöntve. Azaz kidomborodik.
A SOK EGYÉB részére döntő dolog mellett még arra is hivatkozhat, hogy 50 cm3 sincs beleöntve.
helo
az lenne a kérdésem ha ncsin beleütve a 125 ccm a hengerbe vagy valahová, a rendőr egy esetleges igazoltatásnál mire hivatkozhat ?
nem vagyok jártás a témába
előre is köszi a válaszokat
Kykee, almádiban ennyi motoros van

Moki, hogy megáltál így nagy bajod nem lesz, szaálysértés, anyudékat basztatják kicsit, és megrovás.
megálltam magamtól, egy papírt töltött ki...
Ugyis megmagyarázzák egyesek hogy ugyanmár vele nemtörténhet mert ö ász+a rendörök tök hülyek...UGYSEM TANULNAK BELÖLE kár mondani..
Ismét egy példa, hogy milyen jó dolog illegálisan motorozni.
Megérte?
Nem írtad, hogy volt-e feljelentés, hogy megállított-e vagy csak ment utánad és elkerült. Mivel kiskorú vagy anyuci, apuci mehet a gyámhatóságra.
Hello!
Segítsetek hogy mire számíthatok ha, gyorshajtást, szabálytalan előzést hajtottam végre egy 125/50-es motorral? És a rendőr jött mögöttem szirénával?
Légyszi segítsetek mert félek, nem tudom mire számítsak.