Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja értem.
Az gáz 125/50 es moci már a multé,vagy bonto vagy mezögép lessz a jövöje!
Énsem akartam elhinni de tényleg rendszámozva lesznek az 50 esek is.
Ma hoztam el a Mítom rendszámát,törzskönyvét,forgalmiját még szerencse megvolt az elözö tulajnál.
van 125ös motorom 50es adásvételivel. Mit tehetek?
hogy érted Laci?
Teljesen eséjtelen levizsgáztatni a 125/50es motorokat?
http://www.mako.hu/okmanyiroda...

Törzskönyv 6e, forgalmi 6e, ccm-enként pedig 18ft. + eredetvizsga 15,5 vagy 17e ccm függő.
http://www.eredetiseg-vizsgala...

Természetesen aki 125-ös motor vásárol 50-esként ezeket a költségeket nem kell megfizetnie, hanem segémotoros papírként ráírja az adásvételire, hogy 50-es, de a későbbiekben nem tudja forgalomba helyezni, csak szétmérni, és már az életben nem lesz belőle legális 125-ös gép.
Tegye mindenki amit jónak lát.
Nagyon jól beszélsz!
Hahó valaki!
Szóval van regadó?
láttam már cbr 125öst 50es papirral
na az érdekes lehet
Pontosan.
Van erre egy jó kis közmondás(nem dakota):"Addig nyújtózkodj amíg a takaród ér".
és az átiratási költséggel mivan? veszek 200 ezerért egy 125 öst 50es papirral akkor megussza azaátirást is nem?
az meg már 60 ezer vagy mennyi eredetvizsgával mindennel?
Nem feltétlenül a gazdagok szórakozása, de miért kell nagyobb motort venni mint amit fenn tudsz tartani, vagy legalisan tudsz használni? Nekem is drága autók kellenének és még csak meg sem tudnám őket tankolni, nemhogy fenntartani. Sajnos ez van aki szegényebb, több dolgot nem engedhet meg magának kevesebb jut az önmegvalósításra, csak szerintem az hogy szegényebb valaki nem jogosítja fel a törvények és szabályok figyelmen kívül hagyására.

De nem mi szabjuk meg azt, hogy te mit tehetsz és mit nem tégy belátásod szerint, csak ne sírj a következmények miatt!
mondjuk a hozzáállásod is ezt tükrözi. tipikus sznobság.
szóval serinted ez a gazdagok szórakozása
Sziasztok!
őőő tudom, h volt, h sokszor én(is) írtam, de ma beszéltem egy haverommal és megingatott!
Van még regisztrációs adó?
és meginbt ott járunk, ahol elkezdtük. Motorozni nem kötelező.
a legtöbben nem "faszakgyerekvagyokén"-ek, hanem "nemkőgazdagacsaládommintegyeseknek"-ek
Jaja.Bár néhány"faszagyerekvagyokén" szerint felesleges a rendszám.Amíg el nem kapják
semmi értelme rendszám nélküli 125öst venni már
max ha csak terepen használod
inkább tenni kell rá lét és venni rendszámost
addig meg valami 50es nyekergővel kiélheti magát az ember
mert ha belefutsz egy ellenőrzésbe sokba kerül és még tiltanak is egy ideig
oké ini hiszek neked csak azt hitem hogy baj hogy fiatal vaok am én is rakotam már 12-éves koromba mert van bobcatunk és apu épitőiparba foglakozik meg knalaztam is mindent......de azért nem akrok elszálni magam tól...csak sajnálomhogy a gépem nem metehet forgalomba egykönnyen de akkor ezzel ne is próbálkozam?
nem azt írtam, hogy minden 14 éves kihal aki motorozik
csak van akinek nem jön össze
van ismerősöm aki 15 évesen már rakodógépekkel, kamionnal közlekedik (otthon családi gazdaságban)
de van olyan is akire egy biciglit sem bíznék rá mert olyan felelőtlen
helo Ini..már egy éve motorrozam 14-évesen egy yamaha dt 125-el keztem nikazilos hengerje volt 96-os évjáratu az is ment de azon megtanultam az alapokat utána jött félévre rá egy másik yamaha mert ennek az előzőnek kiütötem a futómüt első eső telőkba aligmarat olaj enyhén rászorult a felujitás majd jött a hácsó futómü is eztkövetően a motor is megata magát..és ezért jött az uj dété ami kibirt is mét egy févévet és most már jött a TM-em amit nagyon megszeretem és rajtam edig nem motoroztam uton mert nem volt jogsisem de szeretem volna de uy látom nem vált valóra az álmom...azé köszönök minkinek mindent cs-cs...
Ha valakinek van egy 50ccm-es 8le-s gépe és 90-et megy ez akkor is szabályos. Ennyi. 40 a sebességhatár ha átlépi szabálysértést követ el. Szerintem érdemes letenni a jogsit, hellyel közzel szabályosan és legálisan közlekedni.
nemfognak eltunni csak olcsóbbak lesznek de meggondolandó a vásárlásuk
nekem van eladó 80-as dt nagyobbra váltás miatt
http://www.hasznaltauto.hu/190...
Én nem a Mintemre gondoltam. Jó hogy figyelsz. Hanem arra, hogy én születésnapomra egy 125ös motort szeretnék venni, de nem lehet, mert addigra eltűnnek. És amúgy a Mintbe nincs folytás. Legközelebb figyelmesebben olvasd el, amit írok.