Már csak egy dolgot nem értek... Ha elolvassátok a legelső oldalt, ott az áll, hogy írjanak ide olyanok akik ezt csinálják és hogy mivel tudnának segíteni egymásnak. Akkor ti mit kerestek itt?
Félretájékoztattak, hogy csakhogy könnyebben megvedd a motort. Egy 125-ös motor regje 95 és pár %-kal kell csökkenteni csak, de nem 40-50e. Ez mellé a kpm vizsga , forgalmi, törzskönyv. Ha kíváncsi vagy a pontos regadóra számold ki alább linkeltem egyet.
Jelenleg szerintem a euro2-s norma van szabványban. MIért ne lehetne műszakiztatni? Tán az mz szerintem hanyas normának felel meg? EURO-10? Ne viccelj.
Sziasztok! Nekem azt mondta egy nagy okos,hogy euro2-es mocikat nem lehet müszakiztatni,én is ebben a cipőben járok van egy 125/50-es kymcom és azt mondták nem lehet lerendszámoztatni nekem nincs ismerősöm ha valaki tudna segiteni ebben az ügyben hogy lehet meg oldani azt meg köszönném.
Helló!Szerintetek az lehetséges h egy aprilia rs 125ös regisztrációs adója 95.000Ft? mert nekem ugy mondták h körülbelül 40-50.000!És most meg néztem egy honlapot ott meg 95 volt a motor amugy 2002-es!ha ez vmit változtat!kérnék sergítséget vkitől
az körül áll meg a haveromnak is volt egy kinti TDR 25 ös gépe mire mindent megszerzett hozzá és levizsgáztatta 50 körül állt meg.
mondta mégegyszer nemcsinálná ujra eladta és vett egy új nagy gépet.
Még elbírod adni és rendszámosat tudnál kicsivel többé venni.
Csak a KPM-nél kell érdeklödnöd ott mindent megmondanak.
Húzos lessz nagyon neked hogy kinti papíros a gépad gondolom.
Új rendszám,forgalmi,eredetvizsga,törzskönyv, stb....
használd már a válasz gombot, hogy tudjam, kinek írtad.
És ha nekem szólt: két diplomát csináltam, két nyelvvizsgát, és ennek köszönhetően viszonylag jól keresek. A saját pénzemen veszek mindent, amiért megdolgoztam. Te ne sznobozz le engem. Dolgozz, ha akarsz valamit, és fizess hitelt, mint mi sokan, de azzal, hogy megszeged a szabályokat minket járatsz le. És itt a motorosokra gondolok.
le lehet rendszámozni biztos!
Én beszéltem egy KPMS-es csávoval és 2009 töl 2011 ig bezárva minden kismotort rendszámozni fognak hogy kiszürjék a 125 ös gépeket amik 50 esnek vannak álcázva.
http://www.euvonal.hu/index.ph...
Én nemakarom eladni
rendszám nélkül amugy is menyit érhetne?
Nekem nagyon sokban van !
mondta mégegyszer nemcsinálná ujra eladta és vett egy új nagy gépet.
Még elbírod adni és rendszámosat tudnál kicsivel többé venni.
Én a Lacival irogatok.
Akkor maximum menyi lehet 50ezerig elmennék max.. afelett egy 125 ös motort nem éri meg...
Lehet valamejikknél ott lapul a rendszám
Húzos lessz nagyon neked hogy kinti papíros a gépad gondolom.
Új rendszám,forgalmi,eredetvizsga,törzskönyv, stb....
És ha nekem szólt: két diplomát csináltam, két nyelvvizsgát, és ennek köszönhetően viszonylag jól keresek. A saját pénzemen veszek mindent, amiért megdolgoztam. Te ne sznobozz le engem. Dolgozz, ha akarsz valamit, és fizess hitelt, mint mi sokan, de azzal, hogy megszeged a szabályokat minket járatsz le. És itt a motorosokra gondolok.
ha valaki tud segitsen hogy hogy lehet...
Én beszéltem egy KPMS-es csávoval és 2009 töl 2011 ig bezárva minden kismotort rendszámozni fognak hogy kiszürjék a 125 ös gépeket amik 50 esnek vannak álcázva.
ez már párszor felröppent hír..
de mindig halogatták