Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1 év kategóriától eltiltás max. 300.000 pénzbírság
segítséget kérnék tőletek fiúk!történt tegnap este egy kis balesete az unokatesómnak egy Gilera sp01el 50esként futott b-s jogsival vezette most ott a motor a rendőrségen viszik bevizsgálni:S:S:S 40el ment befordultak elé.átrepült 2 autót.milyen büntetést kaphat?
tedd vissza a gyárit.
Üdv!

Nem éppen ide illő a problémám de nem találtam neki illő topicot. Szóval van egy K4-em de nem a gyári kipufogó van rajta(micron van fenn). Hónap végén lejár a műszakim. Olyan Pest megyei ill közeli vizsgahely kellene nekem ahol tutira nem fognak cseszegetni azért mert hangosabb mint amilyen lehetne. Szóval ha valakinek van ismerőse akkor pls ossza meg velem az elérhetőségét.
köszi előre is!
köszi
simán lehet, rendszámozatatni kell, de azzal többé nem lehet sm.Ha megvan az eredeti adásvételid, számlád bebattyogsz a KPM-hez és vizsgáztatod.
komolyan
Ez csak poénbol kérded ugye
még lehet 50est kétszemélyre vizsgáztatni?
ez hogymegy?
Jaja Edem!
Papíros mocit kell venni!
Énis elkezdem a jogsit Ak-ra és a jardok bekaphatják.
Igaz nembaszogatnak a Mítoval sem!
De jobb lessz a jogsimmal!
azért irtam oda hogy saját hibámból okolva
gondolod ha meg van a jogsim felülök még egyszer egy olyan motorra amin csak adásvételi van hát nem nagyon hinném :D:D már kinéztem magamnak egy Cagiva Mito-t rendezett pappírokkal érvényes műszakival rendszámmal. többet nem fogok 125/50 es motorokkal élni és motorozni :D csak erre hogy rájöjjek nem kis pénzem ment rá ezért adom el a motort hogy ami menthető azt szeretném menteni. szóval ha valakinek kell a moci nyugodtan keressen meg. még egyszer hangsúlyozom a motor nem azért kerül eladásra mert valami bajja lenne ellenkezőleg én amit tudtam és gyanusnak véltem mindent kicseréltem rajt. csak annyi baja van hogy 50 es ként lehet csak használni sajnos nekem itt a környéken nem jött be de máshol bejöhet mert ahogy látom elég sok ember futkozik így
Sziasztok!

Segítségeteket kérném! Van egy 1977-es Suzuki RV 90-es motorkerékpárom és tudnátok valami megoldást javasolni arra, hogy mint 50-es tudjam használni?

Köszi!
Aztán már a jogsi miatt nem csak a motor miatt fognak megbüntetni. De ez is jobb...
egyetértek veled én is elkezdem a jogsit elmegyek A- ra és így már tényleg cseszegethetnek majd nyugodt szivvel fogok megállni az összes fakabátnak és benyalhatnak majd tövig is akár :) 125/50 est meg a saját példámból okolva aki tudja mellőze és tényleg tegyen jogsit
mert csak egyszer csíp el valami barom rendőr aki nem könyörületes és kapni fogsz egy csúnya beidézést és bírósági pert stb... plussz egy zsíros csekket. igaz az országban azért még vannak jó fej rendőrök is akik nem mindig kötekednek vagy soha és mindig ellnézik ezt a kis malőrt pár embernek. de ezeknél is csak egyszer kelljenek ki ballábbal az ágyból ... :)
Kössz a tanácsokat mindenkitől!
Szia Dj.
Nagyon maceráns az átépítés!Megoldható azt mondták a KPM-nél dolgozik egy ismerösöm!
De mondta hogy felesleges Pénz kidobás mert 2011-re rendszámozni fogják az 50cm3-iseket is!
Énis gondolkoztam rakok a Mítomba egy 50 es blokkot de neméri meg!
Inkább lerakom Ak- ra a jogsit és jobban kijövök!
Csak jótanácsból mondom!
Konkrétat nemtudok de bizti nem 1xü eljárás és nem két Ft....A kf-nél érdeklödj de lehet hogy elhajtanak vagy nemfoglalkoznak veled..
Szia Cagiva.
Nagyon klassz lenne ha tudnál valami hatósági papírt125/50-röl.
Cagiva Mító 50 es is van nemcsak 125 ös!Az Cagiva Mító Prima.Ugyanolyan mint a 25-ös!

Köszi hogy nemfelejtettél el!
Üdv.
És egy ilyen összépítésről mit kell tudni? Nagyon macerás? Anyagiakban mit jelent? Autónál hallottam olyat, hogy erősebb motorhoz erősebb fékek is kellenek, de gondolom motornál el kell vinni egy "vizsgáztatásra", de ha a motor férkendszere gyárilag 125-höz van méretezve akkor gondolm megfelel csikkekergető 50-esnek is nem? Azon kívűl még mi kellhet? Lámpák meg jó gumig, ne lötyögjön a kormány tehát amik tök alap dolgok egy olyan motoron amivel biztonságosan lehet közlekedni.
Igen volt itt akit berendeltek,ha kicseréled a blokkot az összeépitésnek minösül aminemcsak ugymüxik hogy belerakod és kész....
Jól megcifrázod.
Hy all!
Sokan írják hogy a rendőr beküld a KPM-hez, de van olyan aki már konkrétan találkozott ilyennel, vagy megbízható forrásból tudja? Mert én midnig csak olyanokat hallok hogy az ismerősöm haverjának a nagybátyjának a... És ha tényleg van ilyen akkor hogyan állapítják meg a köbcentit? Teljesítménymérés vagy alváz/motorszám? Ha van egy 125-ös motorom ((vázam) Mo-n nem forgalomba helyezett, küldöldi papírokkal) és benne egy 50-es blokk (megvan a motor és a blokk adásvételije is) és a biztosítónál is alvázszámnak a 125ös alvázszám, motorszámnak a valóban benne lévő ténylegesen 50 ccm-es blokk száma akkor én legálisan járok a járgánnyal?
Köszi a válaszokat!
"de attól függetlenűl szerintem tuti meglehet csináltattni(MAJD IROK HA TUDOK VMIT)" na erre befizetek....................................................
..
ha bármit megtudok akkor szólok !a napokban már biztosabbat fogok tudni.A mito-ddal kapcsolatban az a baj hogy nincs belőle 50 es.Ezt csak azért írtam hogy a többieknek a levelére reagáljak de attól függetlenűl szerintem tuti meglehet csináltattni(MAJD IROK HA TUDOK VMIT)
gondoltam megmutatom a gépet