Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

helo cagiva0714

ez az autosklub nekem egy kicsit tág fogalom:D kicsit nem tudnál pontosítani?:D konkrétan...név+lelőhely vagy telszám... előre is köszi
ebbe tisztába vagyok,meg a KPM emmel is!DE ha ezt megcsináltatom a motoron akkor kisebb esélye van e lebukásnak,de attól függetlenűl megszopathatnak mint a szar ez tény!
Jó-jó, csak az a gond, ha belefutsz egy közúti ellenőrzésbe, és mondjuk a szerv érdeklődő, vagy hozzáértő. Akkor ugye néhány bűncselekmény a számlánkra róható.:
-Gépjármű jellegének megváltoztatása,
-Közokirathamisítás bűntette,
-Engedély nélküli gépjárművezetés.

Ez amit hirtelen fel tudok sorolni, attól függetlenül én is 125/50-es motorral rohangálok.
Csak abban lehet bízni, hogy ha normálisan mész, nem állítanak meg.
Nem vagyok BM.-es (már) de nem is nézek minden rendőrt hülyének....
Egy motoron látszik hogy mekkora, és ha olyan a rendőr, beküld a KPM.-hez és ott bemérik. Na akkor vagy nagy szarba!
További jó motorozást!
meglehet oldani mert már olyan mondta nekem aki megcsináltatta egy autosklubbnál.CSak annyivele a bibi ...
megcsinálják 50 esre kapsz a blokkba egy RC jelzést amit beleütnek és innentől nincs gáz csak annyi hogy soha többet nem tudod rendszámoztatni.HOgy milyen autoklubb? Elkell menni egy pár helyre és érdeklődni.Meg ha nem vereted neki a városban akkor biztos hogy nemfog a rendőr viszafordulni hogy "mintha ezen nem lett volna rendszám"!De mindenkinek megvana saját véleménye a dologról ,én elmondtam az enyém aki akarja az leszűri belőle az infokat!
legkönnyeben úgy lesznek 50-es papíjaid,ha 50-es motort veszel
majd te beirod
helo

most vennék egy vadi új 125-s motort és a vboltba kérdeztem hogy nekem 50-ként kéne. ő erre azt mondta hogy azt nem tudja elintézni max csak annyit hogy nem ír semmit a köbcenti helyére. hogy lehet elintézni hogy 50-es papírjaim legyenek?
aza levél már régóta fenn van valószinű hogy kamu sztem
miért ne lehetne árulni mondjuk egy autót is rendszám nélul...
Értem én csak poénnak szántam a 17 e az nekem két n-év +15db párszázas ajánlat a mekiben
egyébként erről beszéltem: http://www.sportmotor.hu/motor...
megoldás: jóárasítsák a regadót
csak kamionos cégnél dolgozok!
De BMW E36-osom van az elözö autóm nem a nevemen volt ez az elsö sajna 1,6 os 105pacis.és 25 leszek Márc-ban.
Fiam meg jo 1 honap és kibujik az Anya hasából.
"az autóra 17 ezer "kamionnal jársz
nekem volt jogsim, mégis volt 125/50 mocim, meg 180/nuku papír leszarom az 50est , pont a pénz miatt, de annyira streszes a dolog, hogy nem éri meg... na jó 180as nem volt az, mert azzal eszem ágában sem volt megállni zsaruknak, mivel terepen használtam
Persze nemveszem komolyan összetarunk!
csak a fizetések normálisak lennének nemkéne szarozni a mocinkal!
A biztosításom az autóra 17 ezer jol esett.nehéz az élet!
Köszönöm szépen külsöleg nemlényeg mert fényezö vagyok.
Lehet az lessz lerakom az A t és visszaszerzem a papírjait rendszámát a volt tulajánál hagytam Én barom.
Ember ne vedd már komolyan, látszik mikor viccel az ember...
Ezen a forumon ez így megy...
Csak 1 jótanács!Nagyon nézdmeg(nem külsöleg) a 4T-250est mert ha szar a blokkja drága a javitása...
Bazdmeg TE!
Chevy fasza vagy!kezdtem megörülni.
http://totalbike.hu/magazin/kozelet/behozatal07/ itt lehet megnézni/számolgatni(hamég igyvan)
még nemnehéz de valami okosság jovolna amíg nemrakom le a jogsit utánna majd veszek egy Gsxr 250 est van zxr-t.
Vicceltem nemtudok és nincs és nemlehet sehogyan sem olyat szerezni mert NEMLÉTEZIK
Bazdmeg
Chevy komolyan mennyire lenne hivatalos papír?
Nekem egy mítom van nagyon szép rávan festve is 50 es!
Biztosítás is van rajta.