Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem kicsit, nagyon!
Hát pontosan nem én kérdeztem hanem nagybátáym de ő ugyis legálisan nagymotorozik és ugyse vette volna meg az egyik 25-ös gépét tehát em lett volna értelme őt átbaszni(főleg mert ott vette a motorját)
ezek szerint a faszika tudta rosszul
Kereskedőnek akkor higgy,ha ló legel a sírján.
Jó hülye a csávó.....
El akar adni...
"speciel nekem kb 400-450 körül van a gép, és mint irtam generálozott mindene uj gumik lánc lánckerékszett ami ugyancsak nem olcsó. Nem muszály megvenned, hidd el enyiért elviszik jön a tavasz. na szevasz"

Ebből az derül ki, hogy neked menyibe van a gép (most akciósan 250), de ha jön a tavasz, ennyiért elviszik.
Végülis, nekem mindegy.
Semmi. ^^
Sziasztok!
Minap a KTM szalonban a tulajdonos aztmondta, hogy mostmár az smkp papirral 124cm3-ig lehet motort vezetni rendszám nélkül!
azt mondta, hogy ez tuti.....
nem tudjátok mi ebből az igaz?
főleg, hogy nem behatolás a szakszerű neve annak, amit csináltak.....ez már megint valami bulvár-fordulat.
Félreértesz.

Természetesen én is sajnálom,de maga a megfogalmazás: "behatolás közben"......

Lehetett volna: szolgálatteljesítés közben,kötellessége végzése közben,intézkedés közben,munkaköri kötelességének ellátása közben,akció közben,intézkedés foganatosítása közben....stb....stb....stb....
hukk?
250 az már más, bocs.
De tedd elé, hogy irányár, szívesebben hívnak fel a vevők...
Egy kis piacfelmérés neked, hogy pl engem mit tántorítana el a géped megvételétől, a szóban forgó összegért:

Nincs papírja, nem gyári a fényezés(nem kell hogy az legyen, de egy közepes állapotú gyári fény többet mond a gép múltjáról).

Az előző gumi pirelli MT75, aminek NAGYON a közepe van CSAK lekopva, ez gumifüstölésre utaló jel(lehet, hogy tévedek, akkor bocs)...az új gumi ha jól látom(csak minta alapján) HEIDENAU márkájú csoda, ami azon kívül, hogy a pirelli felébe kerül feleannyit sem ér.

Az ember egy zsák pénzért elvárja, hogy legyen bal tükör mint "extra".

Ezt mind csak a fényképek alapján, képzeld ha megnézném...

Tipp: Reális áron kínálva megszabadulsz tőle hamarabb(egyáltalán), és nem foknak a felmenőid sem csuklani.

Üdv.: Géza
Bocsi Gino e valamit elnéztél én 250 ezret kérek a motoromért nem 450et. üdv mindenkinek
szia!
most kukkoltam a topic elejét:D
Hát nekem is Cagiva elephantom WAN mgé mindig szerintetek mi legyen átalakitva rajta a biztonságos segédmotorozás érdekében!
Zúzós mert powerszelep:D:D
képeket nézzétek meg a nevemnél ide csak 1 et rakok fel
nekem az tetsuzik, hogy kismotorként használva
Még szép, hogy nem muszáJ megvennem.
Kíváncsi leszek, hogy ki ad 450-et egy 15 éves 125-ös olasz motorért...
Egy motornak van egy ára, attól lehet tényleg kicsivel többet kérni, ha valóban rendbe van, de dupláját nem hiszem....
Sok sikert!
Nem hát.....
Nem is iratkoztam el. Én hétvégén a gyerekkel vagyok egész nap.
Ha akartam volna sem tudok menni...
te sem mentél a fatsangra?
Ahhogy gondolod, de azért nézz körül mito árakban retkeket kapsz 200-ért olyan szarokat mint amilyet az ismerösöm vett aztán költhet rá már 300on felül van és még mindig szar a gép. speciel nekem kb 400-450 körül van a gép, és mint irtam generálozott mindene uj gumik lánc lánckerékszett ami ugyancsak nem olcsó. Nem muszály megvenned, hidd el enyiért elviszik jön a tavasz. na szevasz
Ez most komoly?
Amennyi a hihetetlenül olcsó árad, szerintem még az is sok. Fogadjunk műszaki sincs rajta....
Nem bántani akarlak, de furcsán hangzik az egész hsz-ed....
Skacok most egy hétig Nagyon olcson kiszálnék a vasambol Cagiva MITO 125 93as évjárat, megjöttek a kawa cuccaim és pont ennyibe kerül. Az ára két hétig negyedmillio forint 250000. minden fel lett ujitva macskaszemü elsö lámpa,uj gumik lánc lánckerékszett. Rendszámos de én kismotornak használom. Irjatok ha valakit érdekel, mert pár napon belül bejön pénzem, és csak addig gagyizom. Jelenleg piros szinü mint a fotokon is látszik. üdv mindenkinek. Juj de jó kész lessz a Zx10.
Ez nem volt szép tarka. Ezzel nem kéne viccezni, bunkózni meg végképp nem. Ha már így felhozódott a téma, én elmondanám hogy szerintem az is hibázott, aki a rendőröket riasztotta, mert elmulasztotta értesíteni őket arról hogy az "úriembernek" fegyvere van és már korábban is "randalírozott az utcán" a fegyverével.(Ezt megkérdezett utcabeli fiatalemberek mondták a TV-ben,szóval nem 100% hogy igaz.)Szóval talán ha tudták volna a rendőrök hogy fegyvere van a palinak, akkor talán nem alakult volna ilyen tragikusan az eset
Ez a "behatolás közben elhúnyt" elég kétértelmű....

Van egy öreg cimborám,akinek a sógora is behatolás közben húnyt el.....(ő úgy mondta:pitykézés közben)
Hellótok!
Szeretnék részvétet nyilvánítani a napokban behatolás közben elhunyt rendőrtársatokért.
Remélem nem baj, h ide írok, csak úgy gondolom, h ez az a fórum ami lapcsoldik a rendőrökhöz valamint amit gyakran látogatnak rendőrök!
Sziasztok!
Elkezdheted a tanfolyást, de gyakorlati vizsgát akkor tehetsz ha betöltötted a 16-ot.
helo

mikortól lehet letenni a 125-re a jogsit? 16 vagy 15,5?