Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gondolom eddig sem sokat pusztítottál eme italból! Én is inkább kefírnek iszom!

Remélem el tíltanak a tejtől.....Majd ír fel treceftre barna sert
Akkor jó! Majd megmondják vehetsz-e tartós tejet!

Azért megnézetem magam...ugy is régen voltam a dokinéninél
Meg amugy is van dolgom itthon
Én is így voltam hétfőn, aztán megettem három rendes fej fokhagymát fél kiló túróval, és rendbe hozott. Igaz még a zoknim is fokhagyma szagú volt
3méter....3,annyi kellene
Már 3.-hete kínlódok,ez nem infláció A csontjaim...izmaim,majd beszarok úgy fájnak. Holnap elmegyek a kuruzslóhoz...ő majd meg mondja miféle nyavalya ez
Apró szemekkel esik a hó, pedig eshetne vagy egy méter oszt jóvan!
Egyél körözöttet, egy fej fokhagyma beledolgozva negyed kiló túróba, piros paprikával, és tejföllel, mert kerülget az infláció!
De minden porcikám fáj....mintha le taglózott volna egy szembe jövő kamion...
No, de akkor kevesebb lesz a pénzed!
Esik....bassza meg. Holnap el is megyek a dokihoz.....ki iratom magam.
Esett a hó! Mondjuk volt rá esély, nagyobb mint egy nyári záporra!
A helyedben inkább dolgoznék! Sokkal elviselhetőbb!
oké.....de lehet hogy jobb lenne ha jönnél...mert ha meg tudsz fertőzni akkor nem kellene dolgoznom legalább két hétig
Ja és nem megyek legalább egy hétig, nehogy megfertőzzelek! Mert ilyen szár hetem régen volt!
Nem azért, hanem van itt egy fazékkal, és viszek belőle. Nekem nem ízlik, főzelékekhez, zsíros kenyérnek jó, zöldpaprikával, de ehhez egy kicsit sok.
Itthon vagyok.....ma nem dolgozom

Jobbára zsírral.....
Méééééééééééééé kérded fater? Jah....kész a kocsonya,lehet jönni
Ma is dolgozol? Poginé ott van? Kérdezd meg mivel főz, olajjal, vagy zsírral?
Ne is mondd! Mikor az ember még köhögni sem mer!
Na akkor meg nyugodtam Nehéz ügy ez...nekem is volt ilyen már.Az ember még fingani sem mer egy jót,mert ki tudja mi lenne belőle

De rendbe jöttél és ez a lényeg
Na úgy néz ki, hogy megmaradok, és nem visz el a vékony fosás! De ilyen szar hetem sem volt mostanában!
Stikában meg lessük,ez jóóóó

De gondold csak el.....Mi van ha a nagy akció közepette ki harapja a guminő bimbóját.....és ott röpdös a kabinban egy defektes csajje karjaiban