Mifelénk eddig is az volt...
Önkormányzat+akik nem tudtak elmenni melóba, iskolába elhívták őket aki akart ment ment aki nem nem... de nem is haggyuk meghalni a falut..
Sziasztok!
Gondolom nem csak nekem van elegem a lapátolásból... :D de mi utcánkba ,,összefogtunk" csináltunk pár liter forralt bort aztán 8 an házról házra mentünk pár napba.. :)
Borsfa így szeretünk hogy a mellék utcákba még hótoló se jön..
Még jó hogy vannak traktorosok az utcában... :D
Kell is egy kis mozgás.....
Mi is kint voltunk...fel mentünk a telekre,meg mozgattuk a kutyát Az a farok úgy ugrál a hóban mint egy zerge....de nem is csodálom....a tökét is el lepi a hó
ez a kutya meg angyal amióta bent tartom nappal is
De látnod kellene milyen önfeledten ugrál meg ficánkol a hóban. Bele dugja a fejét olyan mélyre hogy a füle hegye sem látszik ki
Akkor most nem zavar az autózaj legalább! Macska egyszer volt kint ma! Valahogy nem kívánkozik kifelé. A fát hoztam be a kályhához, és előtte elszórtam vagy négy méteren, akkor jött ki egy kicsi! De majd beszakította az ajtót annyira igyekezett vissza Macska ez nem hülye!
Tele áááám.....bassza meg....alig tudtam haza jönni. Még a fő utakon jó a helyzet,de itt katasztrófális.
Jött egy traki amikor hazaértem rá 3percre....és letolta az utról a havat,de megint tele van
Önkormányzat+akik nem tudtak elmenni melóba, iskolába elhívták őket aki akart ment ment aki nem nem... de nem is haggyuk meghalni a falut..