Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mifelénk eddig is az volt...
Önkormányzat+akik nem tudtak elmenni melóba, iskolába elhívták őket aki akart ment ment aki nem nem... de nem is haggyuk meghalni a falut..
Elfogytak a télre "felkészültek", most "csináld magad" van!
Sziasztok!
Gondolom nem csak nekem van elegem a lapátolásból... :D de mi utcánkba ,,összefogtunk" csináltunk pár liter forralt bort aztán 8 an házról házra mentünk pár napba.. :)
Borsfa így szeretünk hogy a mellék utcákba még hótoló se jön..
Még jó hogy vannak traktorosok az utcában... :D
Hát tudod inkább a szemem forgatnám! És erősen néznék! Tele van a hócipőm, hogy már egész héten lapátbalhé van !
Kell is egy kis mozgás.....
Mi is kint voltunk...fel mentünk a telekre,meg mozgattuk a kutyát Az a farok úgy ugrál a hóban mint egy zerge....de nem is csodálom....a tökét is el lepi a hó
Mostanáig lapátoltam B+! El is szórtam úgy a felét kb.
Holnap folytatom, ha lesz elég lelkierőm!
Melegen ajánlom maradj a fenekeden. Nagyon rosszak az útviszonyok....VÖRÖS jelzés van zalában is! Nem bölcs dolog ilyenkor autózni fater
Pedig most telefonált a kittike unokám, hogy menjek hozzájuk! Mondtam mihelyt az út olyan lesz!
Nem fázik ez.....a hónak örűl Nem is megy be a kis házikójába.....ezért hagyom itt bent.
Gondolhatod hogy fázik szegény! Főleg ha esik! Most meg nem kell kimenni?! Persze , hogy örül.

ez a kutya meg angyal amióta bent tartom nappal is
De látnod kellene milyen önfeledten ugrál meg ficánkol a hóban. Bele dugja a fejét olyan mélyre hogy a füle hegye sem látszik ki

Legalább ő örül neki
Akkor most nem zavar az autózaj legalább! Macska egyszer volt kint ma! Valahogy nem kívánkozik kifelé. A fát hoztam be a kályhához, és előtte elszórtam vagy négy méteren, akkor jött ki egy kicsi! De majd beszakította az ajtót annyira igyekezett vissza Macska ez nem hülye!
Tele áááám.....bassza meg....alig tudtam haza jönni. Még a fő utakon jó a helyzet,de itt katasztrófális.
Jött egy traki amikor hazaértem rá 3percre....és letolta az utról a havat,de megint tele van
Telerakta a völgyet hóval ?
Az egér vezetéke érdekli Kétszer is megmorogtam.
Hatalmas szép és értelmes cica ! Tud viselkedni!
Ágymelegítő?

Szép macsek
Még a végén megtanul valamit ,annyira lesi a vezetékeket
Jaja...-20fokot emleget éjszakára
Sötét felhők tornyosulnak fejünk felett!
Nem semmi! És még jövő hétre mondja a kutya hideget!
Hát nem könnyű neki sem....éppen most ért haza.
Poginé hogy bírja a megpróbáltatásokat?
Okosak ezek a szőrcsomók! Ideszoktattam egy "hegyi macskát" és most itt alszik a fotelben a Kandúr András!