Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem nyóc.....csak nehogy megint alkohol mentes sörböl tárazzon be
Nem is akartam érte kérni semmit csak úgy....barátilag kapsz egyet,de ha már piálásra invitáltál...hát azt elfogadom
Egy akkora tömeg egyetlen emberre van bízva? Gondolom az igazgatóságon és a "szolgálati autókon"is akkora ritkítást végeztek!?
Szia!

Elég régóta így van ez már, végül is valószínű a piszkos anyagiak miatt ülünk ma egyedül a gépen. Persze a modern technológia is lehetővé tette, hogy egy ember elég a kiszolgálásához, ami valljuk be még messze nem modern. Eleve olyan most már a bútorzat is, hogy csak egy embernek biztosít elfogadható kényelmet. A két ülőalkalmatosság közül az egyik csak egy szimpla hokedli. A legújabb fejlesztés az 50 éves gépeken az, hogy a bal oldalról leszerelték a fűtőtesteket is, gondolom azon okból, hogy ott úgysem ül senki. Élvezzük is ennek az előnyeit télen.
Te csak ne igyál az én bőrömre, mert még leszorulsz a dobogóról!
Régen két ember ült a mozdonyon. Nem bírta a költségvetés, hogy két ember vigye a vonatot?
Nem tudom Én azt megfizetni, majd leisszuk az árát. Az úgy jó lesz? Persze a Petrónál.
Sajnos nincs útitárs, de már megszoktam hogy magammal beszélgetek.
Vagy betakargatjuk! Szőlőkaróval pl!
Mi van veled? Túlélted a mai napot?
Roppant gyanús vagy Te nekem, netán kihíztad a sportsúlyodat, és a homlokát törölgeti a géperejű jármú ha ráülsz?

Akartam kérdezni: Te a mozdonyon egyedül vagy mikor vezetsz?
Köszi

Akkor készítünk neked egy faja jó meleg vesevédőt
Szia!

Gondoltam megleplek. Vesém az van, vesevédőm az nincs.
Köszi

Van vesevédőd?
A motor az bírta csak akkora volt az olvadó hó hogy elpörgött a kerék. Pedig viszonylag új gumi is van a keréken.
Pedig az a Simson elég strapabíró gép! Vagy már eredeti gumit nem lehet kapni hozzá?
Tiszteletem az Úrnak!

Nem ért semmi baleset csak dolgoztam az elmúlt napokban, azért nem nagyon látogattam a fórumot. Tegnap kerülni akartam a forgalmat egy még behavazott úton, aztán szégyenszemre vissza kellett fordulni, mert a Simson gumijai nem ilyen viszonyokra van tervezve.
Pálinkás szép napot lányfuttató motorostársunk! Azt hittem hogy hálistennek baleset ért, (elütött egy boxos 130 kilós "szíííplány" ) !? De örülök, hogy semmi "inzultus" nem ért!
Mailodra ment a levél.
Na látod! Jó éjszakát!
Vettél volna egy 450-est na annak mindegyik olajos!
Ehhhh.....holnap hozok egy tolomérőt....és megmérem

Na lépek aludni....reggel robot.
Jó éjt
No ez az, mert az már szervíz adat. én sem találok a teleszkópra. csak a motorra
ezen az oldalon is néztem...de hol van itt a teleszkóp méret?
Teleszkóp méreteket én sem találok.
baszod....már másfél órája azt keresem. De sehol nem irják a teló méreteit....