Nekem nyóc.....csak nehogy megint alkohol mentes sörböl tárazzon be
Nem is akartam érte kérni semmit csak úgy....barátilag kapsz egyet,de ha már piálásra invitáltál...hát azt elfogadom
Elég régóta így van ez már, végül is valószínű a piszkos anyagiak miatt ülünk ma egyedül a gépen. Persze a modern technológia is lehetővé tette, hogy egy ember elég a kiszolgálásához, ami valljuk be még messze nem modern. Eleve olyan most már a bútorzat is, hogy csak egy embernek biztosít elfogadható kényelmet. A két ülőalkalmatosság közül az egyik csak egy szimpla hokedli. A legújabb fejlesztés az 50 éves gépeken az, hogy a bal oldalról leszerelték a fűtőtesteket is, gondolom azon okból, hogy ott úgysem ül senki. Élvezzük is ennek az előnyeit télen.
Nem ért semmi baleset csak dolgoztam az elmúlt napokban, azért nem nagyon látogattam a fórumot. Tegnap kerülni akartam a forgalmat egy még behavazott úton, aztán szégyenszemre vissza kellett fordulni, mert a Simson gumijai nem ilyen viszonyokra van tervezve.
Pálinkás szép napot lányfuttató motorostársunk! Azt hittem hogy hálistennek baleset ért, (elütött egy boxos 130 kilós "szíííplány" ) !? De örülök, hogy semmi "inzultus" nem ért!
Nem is akartam érte kérni semmit csak úgy....barátilag kapsz egyet,de ha már piálásra invitáltál...hát azt elfogadom