Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nálunk csináld magad mozgalom van
Sziasztok!
Ti hol szoktátok gumiztatni a motorokat, vagy kit tudtok egerszegen vagy a környéken aki ért is hozzá? Már nagyon unom a szakbarbárokat....
itt vagyok,csak túl léptem a keretet a nettel és keveset vagyok fent....
Mi a faszért nem éjszaka töltöm le a filmeket
Hol vagy Pogi B+? Elfelejtettél bejelentkezni?
Majd a nyáron meglátogatjuk!
Egyszer meg kellene lesni.....mit is csinál.
Az is lehet hogy kerék kopogtató a faszi
Tényleg B+! Lehet nem is "állomásfének" hanem csak egy koszos "fitté"?!
Na ezért majd kapunk!

Csak barátilag bakterezem le...
Meg amúgy is....lehet hogy tényleg csak bakter.... nem láttam még mozdonyt vezetni
Ne "bakterezd " le az állomásfének Urat B+! Még a végén letegez!
Rendben bakter úr.....hozd a simsont meg az anyagot és megoldjuk

Mé nem veszel protektoros kesztyűt? Azzal jól orrba lehet baszni a buzi szabálytalan autóst?
Hidd el.....engem nagy ívben el kerülnek,mert le is szoktam ugrani a motorról és megindulok a kocsija felé
Szerintem legközelebb állj meg és told át! Mielőtt még valami baj nem ér!
Jó reggelt!

Ez megoldható lesz, már csak meg kell csináltatnom. Reggel megint csaknem elcsaptak a házunk elé történő lekanyarodáskor. Nem értem mi a jó abban ha behúzódok a felezővonalhoz, irányjelzést adok, lassítok és akkor nagy gázzal balról elhúz mellettem a ....... Még jó hogy nem kanyarodtam le, éreztem hogy történni fog valami, nagyon a seggemben volt végig.
Szép napot Neked is!
Az is akkor lesz jó, ha bentről kiviszed és akkor teszed az ülésre.
Ne tudjon megázni pl!
Szia!

Ezek szerint jól emlékeztem, na majd beszerzek ilyen anyagot és elviszem ha jobb idő lesz. Van régi vasutas kabát aminek a bélése műszőrme, az szerintem jó lesz. Majd ha jobb idő lesz és el nem ütnek addig mint majdnem ma reggel, elmegyek felétek a simsonnal. Előre is köszönöm a felajánlott segítséget.
Nna megnyugodtam! A külső hőmérőszonda vezetéke az antennavezeték mellett volt, és ahogy az este eltávolítottam azonnal -2 fokra esett vissza!
Itt is csak egy nagyon picit....
Itt semmi nem olvadt!
Bár....olyan hideg nem is lehetett...mert az ereszen csöpögött a víz. Lehet hogy némi plusz lehetett..
Na látod, háromszor is melegszel ugyanannál a fánál!
Szia fater.....hát itt kurva meleg volt ma....a tökömön is folyt a víz.
Ki vágtam egy kibaszott nagy pogácsa almafát a telken,és felét le is hordtuk. Meg mondom őszintén,nem fáztam.Bár minuszok voltak itt is....de melegem volt
Szia Pogi! Felétek is ilyen hideg van? Itt -17 fok körül mozgott egész nap. Azt hittem bedöglött a hőmérő , de megmelegítettem a kezemmel , és pillanatok alatt +6 fokos lett!
Szewa Csibe. Igen....volt szörme az nsr ülésen és ért valamit...azaz nem volt olyan hideg . Vegyél valami szörmés anyagot,jó vastagot és meg varratom Andival úgy hogy ha akarod le is tudod venni róla.
A Cordura levegőzik! A Bőr nem!
Pálinkásat Tebeléd is!
Most mééé? Hajnali 11 van!? Ha virrad ha nem hajnali kilenc-tíz órakor már felserkenek! Azért mondom mert tegnap termálfürdőben voltam, és a fürdőköpeny-törölköző stb kint éjszakázott a csomagtartóban, és nem hiszed el, mikor az öltözőben kivettem a szatyorból szinte sütött belőle a hideg! Most gondold el, ha nem a 28 fokos öltözőben veszem elő!?
Cordura nadrágom van és van benne bélés is csak nem túl vastag, persze nem téli viszonyokra találták ki, gondolom.