Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bassza meg....holnap mennem kell keríteni
Ne rázd a fejed nagyfater....Te is le hurrogtad a fejem amikor meg kérdeztem mivel tartozok az akku töltőért,meg a mérő műszerért cserébe.
Ugy hogy a Barátság az Barátság........
B+...nem filmezek mert megint túl lépem a keretet,és nem tudok online játszani a BF2-őn

Amúgy a napokban néztem meg A vadász c. filmet....és kurva jó
Na ettől félek én is!
Jól van értek a jó szóból csak tudod, hogy milyen ember vagyok. Állandóan hálálkodni akarok, aztán nem hagyják. Pedig....
A múlt héten amúgy is rugó törött lett alattam a mozdony, mi lenne ha kövérebb lennék? Besüllyedne a sín alattam amint felszállnék a gépre.
Már megint az a qrva hálálkodás....de tudod mit? Pont annyival hálával tartozol mint én a nagyfaternek a sok jóért amit kaptam tőle
Na így jó?
Pszt, az titok.
Pedig a nemi-gondozóról még nem is meséltél, te kis dundi!
Szálem alejkúm tesvírem. Nem is tudom mivel hálálhatom meg? Demizson méretű zsebet nem lehetne inkább? Csak tréfa ám, nem iszok annyi vizet egyszerre.
Oké...fel írtam,amúgy állítható lesz (tépőzáras)
A héten meg csináljuk

Lesz benne meleg bélés,meg kívűl 2 pici zseb a lapos flaskának
Most megint kiadtam magamat az adathalászoknak.
Hát ööö, ha jól és jó helyen mértem akkor úgy nézem 82 cm körül van.
Szerbusz Barátom
Nem visz el engem a patás....nem adom olyan könnyen az írhám

Na mérd meg szépen a derékbőségedet.....amolyan passzos méret kell,a vesevédő miatt

Ennek felettébb örülök , hogy nem vitt el a nemi baj!
Szerbusz barátocskám!

Remélem megmaradsz, mondtam hogy igyál többet. Az megvéd minden nyavajától és még a gondolkodást is enyhíti.
Aggyon Isten!

Nem érek rája hogy internettózzak. A napokban dolgoztam, tegnap magánutazáson voltam, ma meg épp befejeztem a csőtörés hibaelhárítást. Cserébe még egy jót motoroztam is, majdnem lefagyott a kezem mire megfordultam a cél és a ház közötti úton.
Te ez a qrva kopasznyakú alighanem a női mozdonyvezetőket "tanítja", de hogy mire azt nem szabad ideírni! Már legalább két hete nem látogatott ide.
Azt is mondta, hogy kezdődik a Dallas?
Meg maradok Valami nyavalyát szedtem össze,mert mondta a dokinéni hogy nem vagyok ezzel egyedül.Fel írt egy filmtablettát....és aszonta azt szedjem be és kezdődik a dallas
No,látom megmaradsz már?! Szeretni én is szeretem, csak megkefiresítem! Ha dobozos akkor felmelegítem kézmelegre, aztán beleöntök egy negyed liter kefirt, és felteszem a szekrény tetejére . Másnap reggelre készen van. A tiszta forralatlan tejtől futkározok.
Dede.....mindig megittam a tejet,én szeretem.