Ne rázd a fejed nagyfater....Te is le hurrogtad a fejem amikor meg kérdeztem mivel tartozok az akku töltőért,meg a mérő műszerért cserébe.
Ugy hogy a Barátság az Barátság........
Nem érek rája hogy internettózzak. A napokban dolgoztam, tegnap magánutazáson voltam, ma meg épp befejeztem a csőtörés hibaelhárítást. Cserébe még egy jót motoroztam is, majdnem lefagyott a kezem mire megfordultam a cél és a ház közötti úton.
Meg maradok Valami nyavalyát szedtem össze,mert mondta a dokinéni hogy nem vagyok ezzel egyedül.Fel írt egy filmtablettát....és aszonta azt szedjem be és kezdődik a dallas
No,látom megmaradsz már?! Szeretni én is szeretem, csak megkefiresítem! Ha dobozos akkor felmelegítem kézmelegre, aztán beleöntök egy negyed liter kefirt, és felteszem a szekrény tetejére . Másnap reggelre készen van. A tiszta forralatlan tejtől futkározok.
Ugy hogy a Barátság az Barátság........
Amúgy a napokban néztem meg A vadász c. filmet....és kurva jó
Na így jó?
A héten meg csináljuk
Lesz benne meleg bélés,meg kívűl 2 pici zseb a lapos flaskának
Nem visz el engem a patás....nem adom olyan könnyen az írhám
Na mérd meg szépen a derékbőségedet.....amolyan passzos méret kell,a vesevédő miatt
Remélem megmaradsz, mondtam hogy igyál többet. Az megvéd minden nyavajától és még a gondolkodást is enyhíti.
Nem érek rája hogy internettózzak. A napokban dolgoztam, tegnap magánutazáson voltam, ma meg épp befejeztem a csőtörés hibaelhárítást. Cserébe még egy jót motoroztam is, majdnem lefagyott a kezem mire megfordultam a cél és a ház közötti úton.