Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lehet

Tudtad hogy milyen okos a kutyám? Nincs szivem ki zárni ebbe az időbe,és egész nap egyedűl van a lakásban Nem bánt semmit,és nem is piszkít be....Lehet hogy meg mutatom neki hogy kell a KV főzőt kezelni,és amire haza érek főz nekem friss kávét
Tök jól el van bent a piszok....gondolom egész nap alszik,mert most olyan aktív mint egy örökmozgó
Két hétig meg csontot!
asszem 11km
Be öltözök mindig,ha a róka megenne egy 7-ig csak ruhát szarna
Jóvan na! Nyáron meg majd azért sopánkodsz, hogy meleg van!? Még az Isten sem tud mindig a kedvedre tenni?!
Öltözz be mint a medve! Mennyi Km?
Veszek majd nekik....

KB így érzem magam minden reggel amire be érek a céghez.........
Vihetnél oda pár kiló kukoricát!
Láttam

Fasza...azt tudom hogy a jövő7-re mondtak éjszakára -20 fokot

Bakker...voltam most fent a telken. Még a nyáron készítettem les sátrat ágakból,szénával burkoltam,meg most a hó elött a kivágott fákról a borostyánt is rá tettem. -Gondolván jó ha nem lát meg engem a vad amikor kint vagyok lesen.....Erre ma mit látok? Le legelték az összes borostyánt a vadász bunkeromról
Szegények....biztos éhesek voltak
Azt hittem reggel nem jól látok! De már elszórtam!
Ha ránagyítasz a fotóra akkor az autó felett ami látszik az a Balaton! Holnap sem lesz strandidő!
Ne is mond....drifteltem egész úton....
Hogy mentél dolgozni Pogi?
Oké fater,szeretettel várunk.

A lapos üvegedet hozd.....teszek bele gyógyszert
Pogií! Jövő hét végén meglátogatlak Zeegre menet , ha semmi nem jön közbe. Készülj fel a megrázkódtatásra!
Jó éjszakát Nektek is! Kevesebb hóval!
Jóccakát neked is! Osz vigyázzá Te is ám! Ki hoz akkor pálinkát?
Megyek....rá pihenek a reggeli driftelésre

Jóccakát a jó barátaimnak
Most hogy mondod.... , tényleg. Miért nem jutott előbb az eszedbe közölni ezt a felismerést?
Kapásbol fekve kell inni.....és nincs ingatag talaj
Itt van még....van vagy fél liter....

Mikor jössz? Meg töltjük a flaskádat
Kitámasztónak ott van a két lábam. Isten azért növesztette, hogy használjuk, kivéve ha ingatag a talaj. Akkor jobb ha lefekszünk.
Na nem szeretném ha megint téglát köpnék! Majd viszem a nyakamban a kisüveget.
Most már nyálzok is.
Van ilyen két kitámasztó kerekem a pici biciklijén volt! Nem kellene felszerelni?
Meghiszem azt

Van egy nagyon jó ismerősöm....saját maga főzi a páleszt....és mennyei a zamata...Majd hozatok neked is ,csak úgy....fincsi őszibarackot