Figyi fater....nagyon gyorsan kerítsd elő nekem a PGO Comet 50 robogó első teleszkóp méreteit Én nem találom a neten...
Azt szeretném meg tudni azonos vastagságú e a honda dióéval...Fontos lenne mert a pgo telói olajosak,a dioé meg sima rugós csak...
Csak azért kérdezem mert most a napokban csinálunk pár darabot....az enyémet is le kell cserélni és van hozzá való bőr is.
Volt némi köd délután....de nem olyan nagy...sőt.....picike köd volt
Most, hogy mondod?! Majd még meggondolom!
Este -2 fok volt most +0,4 fok van! Valami készülődik, de ahogy én a szerencsénket ismerem,( ti. ha a hátunkhoz vágják a lóasszt akkor is a seggünkbe csuszik ) akkor megint esni fog a hó!
Azt szeretném meg tudni azonos vastagságú e a honda dióéval...Fontos lenne mert a pgo telói olajosak,a dioé meg sima rugós csak...
Hoztam műbőrt....lakk fekete(fényes) csinálok a motoromra új ülés huzatot
Szombaton dolgozunk....hogy szakadna rájuk az ég........
Hát neki tuti nem kell olyan nagyot készíteni,sőt ahogy írtad...egy komolyabb csukló szorító körbe is éri
De vajon már megint merre lengeti a retikült?
Ma egész nap esett ez a kurva hó....
Majd a kopasznyakúnak csinálunk.....neki biztos nincs...........
Volt némi köd délután....de nem olyan nagy...sőt.....picike köd volt
De olvadt ma is nagyon sokat
Holnap ismét olvadni fog Lesz itt annyi víz....neki is állítom az asszonyt a rizs ültetvény elkészítéséhez
Most indulunk le a faluba....és utána én is lapátolok egy keveset
De az is lehet elolvasztom a havat....van fasza hajszárítóm
Este -2 fok volt most +0,4 fok van! Valami készülődik, de ahogy én a szerencsénket ismerem,( ti. ha a hátunkhoz vágják a lóasszt akkor is a seggünkbe csuszik ) akkor megint esni fog a hó!