Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"pgo comet scooter " ezt írd be a keresőbe éd kiad egy csomó találatot.
Így néz ki az a Comet..
Figyi fater....nagyon gyorsan kerítsd elő nekem a PGO Comet 50 robogó első teleszkóp méreteit Én nem találom a neten...
Azt szeretném meg tudni azonos vastagságú e a honda dióéval...Fontos lenne mert a pgo telói olajosak,a dioé meg sima rugós csak...
Akkor OK.
Igen...2-ig dolgozunk.
De gondolom estefelé már otthon leszel!
Lesz lesz...péntekre kemény minuszokat mond a trubadúr láda...

Hoztam műbőrt....lakk fekete(fényes) csinálok a motoromra új ülés huzatot
Szombaton dolgozunk....hogy szakadna rájuk az ég........
Köszönöm még egyszer a jó szándékodat, de nem látom értelmét, hogy legyen egy negyedik is.
Itt csak eső volt, de az is csak éjjel és reggel. De szerintem lesz ez ,még jobb is!
Nekem8....
Hát neki tuti nem kell olyan nagyot készíteni,sőt ahogy írtad...egy komolyabb csukló szorító körbe is éri

De vajon már megint merre lengeti a retikült?

Ma egész nap esett ez a kurva hó....
Nem kell nagyon hosszú! Amilyen girnyó, ( pardon , sportos alkatú) egy nagyobb fajta csuklóvédő is megteszi neki!
Nincs mit.Csak gondoltam, mível gyártunk párat jut neked is.
Majd a kopasznyakúnak csinálunk.....neki biztos nincs...........
Köszönöm, de nekem van három is! Ha fáj a derekam, akkor is felveszem, és jó tartást ad!
Csak azért kérdezem mert most a napokban csinálunk pár darabot....az enyémet is le kell cserélni és van hozzá való bőr is.
Volt némi köd délután....de nem olyan nagy...sőt.....picike köd volt

De olvadt ma is nagyon sokat
Hazataláltál? Ott nem volt köd?
Használom akkor is ha nem motorozok.
Te...nagyfater,van e neked vesevédőd? Motorozásnál egész jó célt szolgál
Remek csendes délután!
Helyes....én meg szundikáltam eddig

Holnap ismét olvadni fog Lesz itt annyi víz....neki is állítom az asszonyt a rizs ültetvény elkészítéséhez
Hazaértem sikeresen, elég jól elolvadt a hó, de akkora a sár?!
Jó étvágyat hozzá
Most indulunk le a faluba....és utána én is lapátolok egy keveset
De az is lehet elolvasztom a havat....van fasza hajszárítóm
Szép reggelt! Mindjárt lapátolás lesz, csak eszem egy kis fokhagymás körözöttet. Fele fokhagyma mint amennyi túró!
Jó reggelt....hát én is érzek valamit. Igen sunyogósra vette az idő a figurát.....valami készül.
Most, hogy mondod?! Majd még meggondolom!
Este -2 fok volt most +0,4 fok van! Valami készülődik, de ahogy én a szerencsénket ismerem,( ti. ha a hátunkhoz vágják a lóasszt akkor is a seggünkbe csuszik ) akkor megint esni fog a hó!