Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szép reggelt Neked is! Jól van na, csak hiányolunk!
Jó reggelit!

Elfoglalt ember vagyok ám.
Nem jó az átmérő? A leírásban nem volt méret megadva?
Szeva Pogi!

Ne sírjál, nálunk sokkal rosszabbak az utak a csatornázás miatt. Ez sztráda ahhoz képest.
Nono! Abba Poginé is beleszólna Tényleg mi van az Ő gépével? Ment már vele?
Ha lenne halott német katona....azonnal le fegyverezném és át venném a hatalmat
El lehet, mert ha eleget iszik az ember akkor még a parketten is!
Ott azon az úton még halott német katonát is találni!
Ezen az úton? Itt elesni? ááááááh.......ugyan már..............
Hát vigyázz is, mert ha meg találsz halni az úton, akkor Andi agyonüt!
Hát minél előbb meg ezt csinálni mert nagyon nem jó ez így.
Tudod......fő a biztonságos közlekedés
Nem olyan sürgős .Eljössz ha beütött a tavasz, és rendbe tesszük.
A felfogatásnál kell hézagolni. Sajnos nem tudok teleszkóp méreteket keresni a neten.Azaz találok,csak nem írják hogy pontosan mennyi a mérete /átmérője/ mm-ben.
Azt nem láttam , hogy a csuszó lötyög a csőben, vagy a felfogatásnál?
Ha más nem lesz akkor marad a 0.5-ös lemezből hajtott.
Én találtam , azt hittem jó, lesz, de 0,75 a falvastagsága!
Hát hogy milyen szelek ezek azt nem tudom

De nem meleget hoz az tuti.....hasogat a térdem
Sehogy nem akar ez a teleszkóp csere össze jönni......nem találok fél mm falvastagságú csövet a hézagoláshoz
Pedig ki kell cserélnem ,mert ezt láttad mekkorát lottyan.....és nem szeretném ha baj lenne....
Szép reggelt Neked is! Itt is tombol a szél! Megbolondult ez az idő! Még farsang van, és már a böjti szelek fújnak?!
Pedig most se Hé se Hó...... De a szél az fúj rendesen
Nem tudom merre tekereg ez a qrva kopasz nyakú!? Hébe-hóba tolja ide a taréját!
Nem is izgatom magam ezen.....most olyan a netem mint régen.Azzal is tudtam,és ezzel is.
Csibe? Nincs itt a közelbe?
Igen, mert belassítják nagyon! De rá se ránts. Legközelebb ne délután töltsd le a filmeket.
Én pár hónapja voltam így, nekem az egész rendszerprogramot kellett újra telepíteni! Folyton számolt a modem , világított a kék jelzés.
Most ha nincs forgalom, akkor sötét.
asszem a jövőhéten. De attol még még tudok netezni,csak lassabb lett.
Itt is nagyon jó idő volt ma is. Remélem a hétvégén is ilyen lesz
Mikor jár le a "büntid"?
Itt ma remek idő volt! 12,4 fok! És ,imdjárt március csak ezt a retek februárt kell átvészelni! Ez nekem mint melegvérű állatnak elég nehéz lesz!
Az a baj hogy ha sikerül megtalálni egy jó filmet,azt azonnal le is töltetem a géppel.....ami nem is lenne sok,de néha leszedek egy-egy játékot is ami maga több mint a havi nappali keret
Viszont van éjjeli 100Gb-nyi letőltés ingyen minden hónapban,persze este 10-től reggel 7-ig. Naná hogy nem akkor megy a gép
Gondolom azért mert éjjel aludni szoktál! Nem is értem miért?! Pedig mennyi mindent tudnál csinálni azalatt!?