A felfogatásnál kell hézagolni. Sajnos nem tudok teleszkóp méreteket keresni a neten.Azaz találok,csak nem írják hogy pontosan mennyi a mérete /átmérője/ mm-ben.
De nem meleget hoz az tuti.....hasogat a térdem
Sehogy nem akar ez a teleszkóp csere össze jönni......nem találok fél mm falvastagságú csövet a hézagoláshoz
Pedig ki kell cserélnem ,mert ezt láttad mekkorát lottyan.....és nem szeretném ha baj lenne....
Igen, mert belassítják nagyon! De rá se ránts. Legközelebb ne délután töltsd le a filmeket.
Én pár hónapja voltam így, nekem az egész rendszerprogramot kellett újra telepíteni! Folyton számolt a modem , világított a kék jelzés.
Most ha nincs forgalom, akkor sötét.
Mikor jár le a "büntid"?
Itt ma remek idő volt! 12,4 fok! És ,imdjárt március csak ezt a retek februárt kell átvészelni! Ez nekem mint melegvérű állatnak elég nehéz lesz!
Az a baj hogy ha sikerül megtalálni egy jó filmet,azt azonnal le is töltetem a géppel.....ami nem is lenne sok,de néha leszedek egy-egy játékot is ami maga több mint a havi nappali keret
Viszont van éjjeli 100Gb-nyi letőltés ingyen minden hónapban,persze este 10-től reggel 7-ig. Naná hogy nem akkor megy a gép
Elfoglalt ember vagyok ám.
Ne sírjál, nálunk sokkal rosszabbak az utak a csatornázás miatt. Ez sztráda ahhoz képest.
Ott azon az úton még halott német katonát is találni!
Tudod......fő a biztonságos közlekedés
Ha más nem lesz akkor marad a 0.5-ös lemezből hajtott.
De nem meleget hoz az tuti.....hasogat a térdem
Sehogy nem akar ez a teleszkóp csere össze jönni......nem találok fél mm falvastagságú csövet a hézagoláshoz
Pedig ki kell cserélnem ,mert ezt láttad mekkorát lottyan.....és nem szeretném ha baj lenne....
Csibe? Nincs itt a közelbe?
Én pár hónapja voltam így, nekem az egész rendszerprogramot kellett újra telepíteni! Folyton számolt a modem , világított a kék jelzés.
Most ha nincs forgalom, akkor sötét.
Itt is nagyon jó idő volt ma is. Remélem a hétvégén is ilyen lesz
Itt ma remek idő volt! 12,4 fok! És ,imdjárt március csak ezt a retek februárt kell átvészelni! Ez nekem mint melegvérű állatnak elég nehéz lesz!
Viszont van éjjeli 100Gb-nyi letőltés ingyen minden hónapban,persze este 10-től reggel 7-ig. Naná hogy nem akkor megy a gép