Épp ezen akadtam ki, pont akkor megyek hajnalban melóba. Lehet este elhúzok a melóhelyre mert ha arra ébredek hogy nagy hó van akkor már ..... Mit ébredek, hülyeséget beszélek, le sem fekszem. Minek amikor fél egykor kelni kellene.
No meg télen nem ver az eső! Csak itt mindig van egy csomó hülye!
Nézd meg Ausztráliát, mit csinált ott 10-15 millió ember ! Sydneyt, vagy más nagyvárost! Csak ott sok mindent másképpen csinálnak!
Ez az amiről egyszer beszéltünk,egy ilyen jó lenne.....de nálunk nem engedik M-es kategóriával vezetni.
Ez magyarország.......pedig tuti ez nem olyan baleset veszélyes ilyenkor mint a robogó....
Érdeklődj utána a segédmotoros autónak, ki vezetheti? Habár én is csak ma délután mertem kimenni az udvarból a cordoba-val.
Nagy hóban a gyalogmenet a legbiztosabb.
"neked adom azt ami ide akar esni" Köszönöm nem kérem! Aztán meg majd júliusban felhánytorgatod, ha meleged lesz!? Meg különben is ez nem kívánságműsor!
Nem mindenhol takarítják le rendesen az utakat.....meg most már fagy kint rendesen.....
Nem leselkedek csak most ültem ide ebben a pillanatban.
Te sumák kanizsai gengszter.....itt lesed mit irogatunk mi
Sziaaaaaaaaaaa
Nem értem miért nem tolja ide a randa képét!
Te....a Csibe nagyon be lehet fogva most hogy otthon van Biztos mos főz takarít....vagy kerítést fest
Nézd meg Ausztráliát, mit csinált ott 10-15 millió ember ! Sydneyt, vagy más nagyvárost! Csak ott sok mindent másképpen csinálnak!
Ez magyarország.......pedig tuti ez nem olyan baleset veszélyes ilyenkor mint a robogó....
Egyszer érném meg, hogy ami külföldön bevált abból itt nem lenne cirkusz , és elbszás!?
http://www.autonavigator.hu/ti...mivel vezethető?
Nagy hóban a gyalogmenet a legbiztosabb.
...de jól néz ki