A meteorológiai szolgálat szombatra négy megyére, Komárom-Esztergomra, Fejérre, Vasra és Zalára narancssárga, vagyis másodfokú figyelmeztetést adott ki a havazás miatt. Ezeken a területeken 24 óra alatt több mint 20 centiméternyi friss hó is hullhat.
Az hagyán hogy a közuton megálitanak de engem az örház mellet parkolo motorom miadt akartak megbüntetni itt zegen.Bár ott ált már párorája és nem tetszet a bunkonak hogy csak a személyit attam oda, majd megkérdeztem hogy belépési engedéje hol van illetve a vágányok közt a sárgamelény.Erre elrohant,remélem nemis fogom látni arrafelé mostanába bár most belehetne öket fogni egykis váltópucolásba akkor legalább valami értelmeset is csinálnának.
Eddig találkoztam normális rendőrrel is! Fiatal volt, és értelmes! És nem mindenáron büntetni akart! A dolgaim nekem is rendben vannak! Ettől még lehet hiba! De nem büntetgetni kellene ! Mentem egyszer Gyórben a belvárosban este, Rendes közvilágítás van, nem vettem észre, hogy nem kapcsoltam fel a lámpát!? Szerencsére gyorsan nem mentem, és viccesen fogták fel a dolgot!
Velem nem sokra mennek, mert a munkámból adódóan állandóan rendben vannak a közlekedéssel kapcsolatos dolgok. Az Én pénzemből eddig nem nagyon gyarapodott a költségvetés eme ága. Nem is fog.
A cigánysoron nem mernek emberkedni, mert ott két perc alatt helyreteszik őket rendesen!
Legegyszerűbb megállítani és büntetgetni!
Ahhoz sem bátorság sem sütnivaló nem szükséges.
Itt most is szakad a hó, már nagyon tele van vele a tarisznyám!
Csak nem akar vége lenni a télnek, tegnap este már 20 óra magasságában is szakadó hóesésben vonatoztam hazafelé.
Tegnap szemet szúrtam a belvárosban a kukás-mellényemben közlekedve a rend éber őreinek, villogóval jöttek utánam. Képesek voltak megfordulni a nagy forgalomban , hogy ellenőrzés alá vonjanak, kész röhej volt amit műveltek. Mondtam is nekik:- Nincs jobb dolguk, mint hogy zaklassanak munkába igyekvő embereket? Lenne mit tenni máshol bőven. A végén még megkérdeztem azt is, hogy: - Remélem jól kiszórakozták magukat? A szondával is ott ugrált folyamatosan, hogy vegyem már le a sisakot. Mondom neki: -Előbb szépen adják vissza az összes iratomat, amit elrakok. Utána visszapakolok a hátizsákomba a kajámmal és az alsógatyámmal valamint a zoknimmal egyetemben. Mert ne gondolják hogy a sisakot leteszem a földre. Ezek is csak arra jók hogy unatkozásukban kiszemelt gyanútlan állampolgárokat baszogassanak. Persze nagy buzgalmukban az adásvételi már nem kérték el, pedig azzal kezdték: - Magáé a motor? Nem, most loptam.
A képet ugyan nem látom,de ha csak a venti koszos akkor nyugodtan nyomasd ki kompresszorral és kész.Ha a hang nem szünik meg és/vagy melegszik a proci az más tészta-akkor pasztázni se árt vagy ventit cserélni.Akkor sincs gond mert van itthon minden fajtából pár és szívesen adok egyet!
További részletek: http://kuruc.info/r/2/108402/#...