Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyszer meglepetésszerűen meglátogatjuk! És akkor lesz a nagy lebukás!
Lehet hogy igazad van.... Ha egyedül lenne mozdony vezető a MÁV-nál....akkor se lenne ennyire elfoglalt Szerintem guminője van a mozdonyon
Már izomlázam van a sok testmozgástól!
Szerintem van neki egy ilyen "jóerkölcsű" leányzó, és "mozdonyvezetés" címszóval a mozdonyon döngeti! Ennyit az összes mozdony sem megy!
Már hogy ne röhögnék.......egyszer nekem is volt ilyen El sem tudtam hinni magamról milyen gyorsan tudok közlekedni a budiig ,mint a villám....

A kopasz nyakú megint merre tekereg? Nem írta meg a méretet....
Ne röhögj ilyen törvénytelenül, Te dőre, mert majd elér téged is!
Nem is megyek sehová, kaja van itthon, és már megállt ! Ma már csak reggel voltam és akkor sem volt "sürgős" , na de három napig?!

Mi van? fosol hogy itt a tavasz mi?
Tudom hogy nem jó dolog......még a boltba sem mer el menni az ember,mert ugye ki tudja mikor robban a gatya
Ha már lehet ugye? Elkapott ez a gyomorvírus, a seggem már rojtos , de ma már nem rohangáltam kétóránként, csak a belem fáj még! Még a két féldeci sem használt!

Ízesített gumi....az köll a jányoknak
Köszönöm! Ne tedd, hogy megvennéd, még akkor sem ha lenne pénzed! Most még jók a gumijaim , ha meg elkopnak veszek "ízesítettet", hadd örüljenek a lányok!
Itt reggelre esett 5 centi körül, majd ez átment esőbe , és most sár van és locspocs! 17 órakor a hőmérséklet több mint délben volt.
Jól van fater. Meg venném neked de most nálunk is szorosra kell fogni.
Majd elviszi más.
Csak akkor meg hirdetem itt ott

Nálad is esett a hav? Alsó gatyáig áztam reggel a havas esőben
Szia Pogi!
Köszönöm, de pont a következő hónap lesz a szoros.
Sajnálom én is de nem tudom most megvenni.
12-én kapom a nyugdíjat, és már majd az egész összeg megy fogorvosra.
Köszönöm, hogy rám gondoltál.
Szia,azt mondta a srác hogyha kell a gumi akkor a jövő hónapig félre teszi neked.Addig nem is szolok másnak....hm?
Sámli baj, megvettem volna! De nincs mibül bül bül.
Jól van na.....csak kérdeztem mert meg kell neki hirdetnem.
Nem sok érte , de nekem márciusban ki kell fizetni 75 000 Ft-ot.
nekem azt mondta 24 pénz....nem tudom mennyiért lehet gumit venni,de szerintem ez nem sok érte.....
Kérdezd meg mennyiért adná? Esetleg részletfizetés.
Nézd én rendes árat most nem tudok fizetni érte, hirdesse meg.
Ilyenek a gumik,és csak egy nyarat ment....azaz keveset Saját szememmel láttam,kibaszott jó állapotban vannak.
Megnézem, bár most nem igen lesz pénzem, mert a fogamat kell csináltatni.
Van 4db 13-as nagyon jó állapotú gumi eladó.
egy autón voltak,csak eladta a kollégám a kocsiját és meg maradt ez a 4 gumma Le is fotóztam ,mindjárt rakom a képet
Hú B+! Most , hogy ilyen hirtelen rákérdeztél mindjárt megnézem! 170/70x13. Miért kérdezed?

igazad van
Fater....mekkora az autódon a gumi?
Inkább a "derékszűkséget" kellene kérdezni ! Amilyen dundi ez a fűtő?!
Szijjja kopasznyakú barátom

Igen,nem egyforma a két telószár átmérője....a dió 27mm-es
a pgo- 26mm, tehát fél mm falvastagságú anyag kell . (Ma be is szereztem)
Már csak a 7vége jöjjön el és ki is cserélem

Ő..... meg mérhetnéd a derékbőségedet....a vesevédő miatt kellene.