Már izomlázam van a sok testmozgástól!
Szerintem van neki egy ilyen "jóerkölcsű" leányzó, és "mozdonyvezetés" címszóval a mozdonyon döngeti! Ennyit az összes mozdony sem megy!
Ne röhögj ilyen törvénytelenül, Te dőre, mert majd elér téged is!
Nem is megyek sehová, kaja van itthon, és már megállt ! Ma már csak reggel voltam és akkor sem volt "sürgős" , na de három napig?!
Ha már lehet ugye? Elkapott ez a gyomorvírus, a seggem már rojtos , de ma már nem rohangáltam kétóránként, csak a belem fáj még! Még a két féldeci sem használt!
Köszönöm! Ne tedd, hogy megvennéd, még akkor sem ha lenne pénzed! Most még jók a gumijaim , ha meg elkopnak veszek "ízesítettet", hadd örüljenek a lányok!
Itt reggelre esett 5 centi körül, majd ez átment esőbe , és most sár van és locspocs! 17 órakor a hőmérséklet több mint délben volt.
Szia Pogi!
Köszönöm, de pont a következő hónap lesz a szoros.
Sajnálom én is de nem tudom most megvenni.
12-én kapom a nyugdíjat, és már majd az egész összeg megy fogorvosra.
Köszönöm, hogy rám gondoltál.
Van 4db 13-as nagyon jó állapotú gumi eladó.
egy autón voltak,csak eladta a kollégám a kocsiját és meg maradt ez a 4 gumma Le is fotóztam ,mindjárt rakom a képet
Igen,nem egyforma a két telószár átmérője....a dió 27mm-es
a pgo- 26mm, tehát fél mm falvastagságú anyag kell . (Ma be is szereztem)
Már csak a 7vége jöjjön el és ki is cserélem
Ő..... meg mérhetnéd a derékbőségedet....a vesevédő miatt kellene.
Szerintem van neki egy ilyen "jóerkölcsű" leányzó, és "mozdonyvezetés" címszóval a mozdonyon döngeti! Ennyit az összes mozdony sem megy!
A kopasz nyakú megint merre tekereg? Nem írta meg a méretet....
Nem is megyek sehová, kaja van itthon, és már megállt ! Ma már csak reggel voltam és akkor sem volt "sürgős" , na de három napig?!
Mi van? fosol hogy itt a tavasz mi?
Tudom hogy nem jó dolog......még a boltba sem mer el menni az ember,mert ugye ki tudja mikor robban a gatya
Ízesített gumi....az köll a jányoknak
Itt reggelre esett 5 centi körül, majd ez átment esőbe , és most sár van és locspocs! 17 órakor a hőmérséklet több mint délben volt.
Majd elviszi más.
Csak akkor meg hirdetem itt ott
Nálad is esett a hav? Alsó gatyáig áztam reggel a havas esőben
Köszönöm, de pont a következő hónap lesz a szoros.
Sajnálom én is de nem tudom most megvenni.
12-én kapom a nyugdíjat, és már majd az egész összeg megy fogorvosra.
Köszönöm, hogy rám gondoltál.
egy autón voltak,csak eladta a kollégám a kocsiját és meg maradt ez a 4 gumma Le is fotóztam ,mindjárt rakom a képet
igazad van
Fater....mekkora az autódon a gumi?
Igen,nem egyforma a két telószár átmérője....a dió 27mm-es
a pgo- 26mm, tehát fél mm falvastagságú anyag kell . (Ma be is szereztem)
Már csak a 7vége jöjjön el és ki is cserélem
Ő..... meg mérhetnéd a derékbőségedet....a vesevédő miatt kellene.