Hallatlan B+! Biztos nem ittál pálinkát előtte!
Akkor érne valamit ha az ülésvédőt a melegről hoznád ki akkor amikor felülsz! Egy bőrnadrágról béléssel nem gondolkodtál? Mert az a megoldás, Nem fújja át a szél! Sokat ér hidd el!
Éjjel olyan hideg volt, hogy azt hittem lefagyok a motorról. A seggem alá kellene valami meleg, mert az aztán fázott rendesen. Félek nem sokára gazdag leszek. Pogi, neked volt valami szőrme az nsr ülésén anno, ért valamit hideg időben?
Hát fater.....a mi " utcánkban" olyan hóátfúvás van,hogy alig bírtam átvergődni rajta. Ha a szél éjszaka sem csendesűl....reggel vihetem a hátamon a motort azon a 800méteren. A városból kivezető út jó,csak itt nálunk szar....de remélem holnap napközben el takarítják.
Pedig nem is az volt a bajod, hogy józan vagy, hanem az, hogy "szomjas" Szép estét! A rosseb megeszi ha megint hétvégén lesz szár idő! Útba szándékozlak ejteni estére.
Akkor érne valamit ha az ülésvédőt a melegről hoznád ki akkor amikor felülsz! Egy bőrnadrágról béléssel nem gondolkodtál? Mert az a megoldás, Nem fújja át a szél! Sokat ér hidd el!
Éjjel olyan hideg volt, hogy azt hittem lefagyok a motorról. A seggem alá kellene valami meleg, mert az aztán fázott rendesen. Félek nem sokára gazdag leszek. Pogi, neked volt valami szőrme az nsr ülésén anno, ért valamit hideg időben?
Csere!
Esetleg érdekelne valakit 17" es SM szett :) ?
Köszönetem!
Hát nem bízol bennem? Az íjal tartanám a frontot míg végzed a dolgod...
Hm..lehet holnapra le pucolják az utat de ezt nem tudom biztosra.
Nekem 8 mikor jössz,szombat vagy vasárnap
Ne is kinlódj vele...
Jól van,szombaton gyere itthon leszek estére
Remélem nem esik sok....nem is hiányzik már.
Természetesen most is szeretettel,meleg KV és hűs pálinkával fogadunk
Mit mond az óra?
Túléltem...meg a mait is. Szépen szállingózik a hó......hogy bassza meg.
Most iszogatom a pálinkát....