Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A katananak a vizpumpa csapágya nyikorong. Most tudtam meg.
Így is nagy gondja lehet?
Vagy másik lehetőségem, amit ma ajánlottak egy Aprilia SR 50 DiTech-et 2004-es motor 150-ért, Dugó,gyűrű,csapszeg,henger,felújított főtengely,variátor szíj,kompresszor meghónolva+gyűrűzve,injektor bemérve illetve tisztítva,új gyertya,fel fagyálózva,fékbetétek cserélve,légszűrő illetve a hajtásházban olaj cserélve!Gumik nagyon jók,a képen a hátsó sárvédő nem volt fent és gyári markolatot kapott.

Hibája az ülésen szakadás.
Ezt mennyiért éri megvenni maximum?
Ahogy húzod neki egyre jobban zörög a fordulattal együtt. De én nem javaslom, hogy megvedd, annyiért. A hajtószíj csapágyazásnál és a hajtószíjjal is lehet gond.
Honnan tudom hogy főtengelyes a motor?
Kenje a hajára! Annyit akkor ér ha hibátlan.
120 e Ft-ért akarja adni a motort.
"Mikor megvettem, nagyon jól ment minden 1-2 hónapig... De jöttek a hibák, mikor elvittem szerelőhöz, mondta,hogy csoda, hogy nem szállt el a hátsó kerék... Utánna egyszercsak leállt a városban, majd nem ment tovább(4km-t toltam) majd hengert kellet fúrni, ez még belefért volna, de elromlott a karburátor is... és még számtalan dolog...
Jó tulajdonsága, hogy jól gyorsul és a vége sem olyan rossz, kényelmes, keveset fogyaszt és könnyen lehet kocsik közt szlalomozni vele..."
Ez baj. Mármint ez a gyorsaság!
Azt nem tudom melyik csapágy csörög, én nem értek hozzá. Mit kell feltétlenül megnéznem rajta, ha megveszem hogyan próbáljam ki ezt a motort. Ha nagy gond van vele azt honnan tudom? És mennyit adhatok érte max.

Barbara
Max-50-80 000! Plusz karbi és blokk javítás.
Főtengely zörög? Mennyiért akarják adni?
Nem Zalaegerszegi, ma el kell sajnos döntenem hogy megveszem-e.
Zeeg-i vagy? két hét múlva szombatonmegyek oda, akkor megnézhetem Neked. Akkor tudom megmondani, hogy érdemes-e pénzt adni érte.
Gondolom , ha a blokk fel lett újítva akkor nagy gond nem lehet. De roppant gyanús az, hogy nincs rendes alapjárat! Ilyen nagyon kopott motorokkal tud csak előfordulni. Melyik csapágy "csörög"? Mi az, hogy fel van űjítva , és csörög?
Sziasztok.

Egy Suzuki Katana R 50 2007-es évjáratú replika(festése mint a gyári GSX-re) szeretnék venni.
Kérdésem hogy mennyiért éri megvenni, valamint vannak hibái ezeknek kb mennyi a javítási ktg-e? Blokkja teljesen fel van újítva.
Hibái:
hangja van a csapágynak, (csörög) meg nem biztos az alapjárat a fúvókák miatt, az eladó szerint a porlasztóban fúvókákat is kell cserélni. 12 000 km van benne.

Szerintetek mennyiért éri megvenni, és ettől nem lehet hogy főtengelyes a motor? Valami nagy baja lehet?

Köszönöm a segítségeteket.
Barbara
Roppant gyanúsak vagytok nekem! Hová lettetek?
Csak egy pohárról volt szó!
Ellapátoltam a havat! Eshet a helyére a friss!
Jól átgondolva : nem hiszem! Két hétig Hó lesz! Bssssza meg a.....a élet!
Minek lapátolnál, mindjárt elolvad.
Menni kellene folytatni a lapátolást , de elment a kedvem!
A tiedére is fater
Gyorsabb vagyok mint a gondolat! Még alig gondoltam rá, és már itt is illatozik egy pohárral! Egészségetekre!
Dede.....már le is ment egy feles.......
Azt hiszem most még egy le csúszik......de csak azért mert finom
Na ugye? Pogi , te nem? Nyikorogni fogsz B+!