"Állítólag csütörtöktől megint sok havat kapunk'" Kell is az! Megcsináltam a helyét neki B+! De jövő hétre mondja az enyhülést. Feltéve, hogy az megint nem bazi nagy havazásba csap át!
Olvadt a hó, és csúszott és mindkétszer a tócsába huppantam bele, -nem ittam- és csobbant! Még szerencse, hogy senki sem látta! Esek -kelek józanul B+!? Ezt a szégyent!
Ma szépen ellapátoltam erre nekiállt esni akkora pelyhekben, és 3-5 centi megint.
Reggeli motorozás kész katasztrófa volt 9km=55 perc alatt Hazafelé jobb volt a helyzet,már mint zalaszentivánig...de onnan a házig megint csak letaposott foson jöttem.
A jégen könnyebb motorozni.....
Nekem azt nem tetszik, hogy 2007-es és már a blokkot nagyjavítani kellett?! Mit csináltak vele hogy széjjelhajtották? Ilyen szégyen még Rigával sem ért !
Be B+! Nemám! Nem vagyunk mink olyanok! Egészt délután esett a havaseső, most hó esik! Ellapátoltam van helye nekijjje!
Egész délután egy asztali gépben voltam tökig! De összeállt.
Hm....nekem volt egy honda nsr 50-esem......az országot be motoroztam vele,és minden nap munkába jártam vele. 50-60 ezreket hagytam ott a szerelőnél minden teljes blokk felújításnál......Jó is volt ,szép is és ment is mint a golyó
Tavaly nyár végén adtam el.....110ezerért......6 hónapig 150ezerért hírdettem,de sokalta mindenki. Bánom hogy nem tartottam meg.
Ez is egy példa.......De javaslom NE kapkodd el a motor vásárlást.....főleg ilyenkor amikor ki sem tudod próbálni rendesen!
Köszönöm a segítségeteket, elgondolkozom ezen a Katana-n. Délután kipróbálom, de még megpróbálok alkudni rajta.
Azt néztem hogy valahol 200 e Ft-ot is kérnek egy 2007-es katanaért, és ennyire nem éri meg a motor?
100 ezer körül! Ha jó! De még akkor is ott van a lehetőség, hogy széthajtott agyonszerelt méhtelep szökevény!
És ha minden jó, akkor is bejöhet gubanc.
Itt is olvadt valamennyit de ez még mindig sok ami maradt. Állítólag csütörtöktől megint sok havat kapunk
Ma szépen ellapátoltam erre nekiállt esni akkora pelyhekben, és 3-5 centi megint.
De miért kellett átöltözni? Eláztál?
Reggeli motorozás kész katasztrófa volt 9km=55 perc alatt Hazafelé jobb volt a helyzet,már mint zalaszentivánig...de onnan a házig megint csak letaposott foson jöttem.
A jégen könnyebb motorozni.....
Egész délután egy asztali gépben voltam tökig! De összeállt.
Bebasztatok mi?
Tavaly nyár végén adtam el.....110ezerért......6 hónapig 150ezerért hírdettem,de sokalta mindenki. Bánom hogy nem tartottam meg.
Ez is egy példa.......De javaslom NE kapkodd el a motor vásárlást.....főleg ilyenkor amikor ki sem tudod próbálni rendesen!
Az inyektorostól menekül mert nem neked való.
Azt néztem hogy valahol 200 e Ft-ot is kérnek egy 2007-es katanaért, és ennyire nem éri meg a motor?
A fater tudja,ő látta az enyémet
De látni kellene! Egy vízhűtéses gépnek szinte hangtalanul kellene működnie.
Ki árulja azt a fostalicskát ennyiért? Ezt elárulod?
És ha minden jó, akkor is bejöhet gubanc.