Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tudom
Én szívesen...
Szesz barátom
Hiába mondod neki......a telefont se veszi fel,hívtam ez ügyben hogy javasollak téged a problémára....de hiába itt minden
UFF!
Kinyitod a két fület és kicsit kilazul.Ezután lenyomod és átlósan kiakasztod a kampókat-feltéve ha 478-as(P4) hűtőről beszélünk.Ha elcseszed eltörik a tartófül vagy megroppanhat az alaplap.Ha kell szívesen segítek!

ennyi.....
Fogd meg a telefonod és állítsd rezgőre. Ha ezzel meg vagy,dugd a fenekedbe . Talán ugy észre veszed hogy hívlak wazze....
A proci ventilátor 1281, a videókarié pedig 30%-on pörög.
Lehet kiment füstjelet csinálni?
Csak egy pokróc kell a processzorhoz, és kész a "digitális hírközlés"!
A vinyóm és a videókarim 29 fokos.
Most 31 fokos a procim.
Lehet kiment füstjelet csinálni?
CSIBEEEEEEEEEEEEEEEE..........vedd fel a telefont!
amekkora műszaki zseni......tuti nem fog többet elindulni az a gép,azaz hamar meg sűl a proci
Azt mondod?
NE mond neki mit csináljon....elbassza!
Te bazmeg....ott lakik a közeledbe a Bandita! Ő szakembere ezeknek a dolgoknak

Szoljak neki hogy menjen el hozzád?
Egy kis csavarhúzóval le tudod pattintani a ventilátort a bordáról!
Ahol oldalról a bemarás van a bordán ott kapaszkodik a köröm.
Ezzel tisztában vagyok.
A másik, hogy a borda és a processzor között ezüstpaszta van, és ne feszegesd, mert könnyen megszüntetheted a hűtést és az a processzor kb.160 millió tranzisztorának nem tesz jót!.
Oldalt van a bordán az a beszúrás, ahol a vezeték jön a ventillátorból, a fotón és az alatt,fogja egy karom, és vele szemben a másik !
A ventilátor a bordára van pattintva! De inkább ne feszegesd! A hűtőbordát hagyd a helyén!
Pont ez a gondom, nem igazán értem hogyan van a bordához rögzítve a ventilátor. Maga a hűtőborda 4 elfordítható pöcökkel van lerögzítve, de az elfordításuk után csak annyit érzékelek hogy fellazul de nem lehet levenni. Mindegy amíg nem okoz problémát nem bolygatom.