Semmi különös, a leányzó pesti lett, ugye próbál tanulni. Én is neki akartam látni a tanulásnak, aztán nem volt kedvem, majd holnap. A főnökasszony dolgozik napközben csak este ér haza. Most egyedül tengetem a napokat itthon, ha szabadnapos vagyok, a kutyát leszámítva. Persze várom a jobb időket, hogy elővakarhassam a szörnyeteget, mert már belepte a por. Előtte még kell vennem bele akkut is, mert ami abban volt most a simsonban szolgál.
A számítógépre visszatérve, nekem is nemrég kezdte el a zúgást és nem akartam megvárni amíg teljesen beadja a kulcsot. Bár ezen a tápon cserélni is lehet a ventilátort. Hanem a proci hűtőjét kellene tisztítani de annak nem merek neki állni. Nem igazán értem a rögzítését, eltörni meg nem szeretnék semmit.
Jaja....amugy meg kell neki egy kis kenés,elég sokat pörög. Szárazon baszni se jó
Nekem eddig nem volt bajom vele,remélem nem is lesz. Az ősszel kapott új tápot a gép,a többi ventilátort meg le kezeltem én is
Szép napot Nektek is! Még itt is süt! Csak el ne kiabáljuk! Voltam az ócskapiacon már nincs meg a cucc!
Kandúr Bandi most jött be az udvarról bent üldögélt a macskagyökér bokorban! Tiszta meleg volt a fekete háta, ahogy a nap megsütötte!
Mindjárt mehetsz havat lapátolni vagy hányni, tetszés szerint.
Bespréztem a számológép táp ventilátorának, szinte semmi hangja nincs most, eddig zúgott mint egy csapágyas ventilátor. Nem egyszerű történet ezt a szerkezetet szétszedni, hát még összerakni. Nem maradt egy csavar sem. A végén.
Habár elvileg a bordához van a venti erősítve!