Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem is rossz gondolat.....én is megbontom a Kykee-nek szánt barack páleszt.......CSAK IS EGÉSZSÉGÜGYI OKOKBÓL
De csak egy pohárkával ám fater........
Jól van, meghoztad az ihletet, iszok egy kupica lélekmelegítőt Én is.
Alig két hónap! Szárazon is kibírjuk! Erról jut eszembe , teszek a mikróba egy fohár vöröset, gyógynövényezve mézzel!
De csakis egészségügyi okból!
Na megyek......belepisálom a nick nevem a friss hóba
Tessék átállítani az órát, azt a kutya mindenit.
Fúj az északi! Az takarít !
Nemsokára itt a nyár!
Balról jobbra : Balaton, a Badacsony, és a Szigliget-vára!
Látom szépen el takarítottad a havat.....még a fákat is leráztad?
Meg ám

Nincs az a kimondott strand idő!
Jaj de szép és praktikus kis szatyor. Remélem megköszönted?
Juj,még nem is dicsekedtem

Nézzétek mit kaptam Jó lesz majd a nyáron a világvége túrákhoz.....ebbe B+ fér sör rendesen
Nagyon ronda világ van ott! Sötét és hordja!
A tapolcai fekete cicám szokta ezt tenni, hogy hempergett, és ugrált a hóban fiatal macska korában! Most már meggondoltabb a vén csont!
A Balatont letakarították?
Az enyém is nagyon örül biztos mert nem lapátol csak rohangál a hóban. Már tiszta hó az egész kutya, kifehéredett teljesen.
Legalább a bundásnak tetszik ! Ha már nekünk nem ?!
Már hogy a fenébe ne tudnám.
"az anyjuk picsája a váratlan,mikor essen? Márciusban?"
Jóvan na! De legalább "felkészültek" B+! Mi lenne ha nem készültek volna fel?

Szegény kandur......
Ez a fasz kutya meg úgy hempereg a hóban mint egy lökött motoros bukás közben Élvezi rendesen........
Én is elszórtam , fél szélességben, és teljes hosszban! Hát mit ne mondjak nem kívántam azt a lapátbalhét B+! A másik felét, hogy autóval is ki tudjak menni, majd reddeli után. Kandúr András kiment reggel, és látszott a hóban ahogy belesüllyedt pofáig kb 1 méterre az ajtótól!, majd megfordult és visszajött szegény!
Jah....váratlanul érte őket a hó.......

Leszarom....reggel megyek én is busszal,szépen el költöm buszjegyre amit be kell fizetni "kommunális" adó címén ennek a köcsög falunak. BUZI A KOLLÉGÁD!
Tudod kire gondolok ugyi?
Káosz van az országban, megbénult az egész ország, katasztrofális a helyzet......