Az este Mi is elszórtuk a havat de reggelre több esett mint amit ellapátoltunk. Mondtam is a mamának ne vegye elő az autót, mert lehet el tud menni a munkahelyig, de ott hová teszi? Így busszal ment dolgozni, Én meg nemrég végeztem a terület letakarításával. A végén már az utcára kellett kihordanom mert az udvarban már tovább nem tudtam tornyozni.
Azon meg nem csodálkozok, hogy nem tudtál útra kelni a robogóval, ekkora hóban ami esett. A közút karbantartói is a tavaszi felmelegedésre várnak. Ha buzik lennének már olvadna a hó.
Balhézz.....én már lapátoltam,a tököm ebbe a kurva hóba.
A TV és a rádió is azt hangoztatta hogy váratlan hóhelyzet alakult ki......
Váratlan.....az anyjuk picsája a váratlan,mikor essen? Márciusban?
Buzik ezek....
A hóekés autót küld erre.....itt még egy biciklis se járt ma,nem hogy jármű Reggelig ki tart a havazás,lesz is driftelés a robogóval amire beérek egerszegre
Most egy kis szünet van, majd 17.-n hajnalban megyek legközelebb. Addig elolvad úgy is a hó, ami most is esik bőszen. Az előbb végeztünk a lapátolással, hogy reggel ne kelljen annyit tologatni a havat. Nemrég ment el a hóekés kocsi az utcában, természetesen felemelt tolólappal. Lényeg a km megvolt.
Az este Mi is elszórtuk a havat de reggelre több esett mint amit ellapátoltunk. Mondtam is a mamának ne vegye elő az autót, mert lehet el tud menni a munkahelyig, de ott hová teszi? Így busszal ment dolgozni, Én meg nemrég végeztem a terület letakarításával. A végén már az utcára kellett kihordanom mert az udvarban már tovább nem tudtam tornyozni.
Azon meg nem csodálkozok, hogy nem tudtál útra kelni a robogóval, ekkora hóban ami esett. A közút karbantartói is a tavaszi felmelegedésre várnak. Ha buzik lennének már olvadna a hó.