Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Pogi!

Az este Mi is elszórtuk a havat de reggelre több esett mint amit ellapátoltunk. Mondtam is a mamának ne vegye elő az autót, mert lehet el tud menni a munkahelyig, de ott hová teszi? Így busszal ment dolgozni, Én meg nemrég végeztem a terület letakarításával. A végén már az utcára kellett kihordanom mert az udvarban már tovább nem tudtam tornyozni.
Azon meg nem csodálkozok, hogy nem tudtál útra kelni a robogóval, ekkora hóban ami esett. A közút karbantartói is a tavaszi felmelegedésre várnak. Ha buzik lennének már olvadna a hó.
Balhézz.....én már lapátoltam,a tököm ebbe a kurva hóba.
A TV és a rádió is azt hangoztatta hogy váratlan hóhelyzet alakult ki......
Váratlan.....az anyjuk picsája a váratlan,mikor essen? Márciusban?
Buzik ezek....
Vedd a válladra a motort, és sétálj! Itt csak 27 centi hó esett. Lapátbalhé van B+!
Jah.....és nem látni az utat.....valahol ott van 20-25 cm mélyen a hó alatt
Én mentem volna dolgozni........de ilyen úton?
Kurva anyját a fasz szopó polgármesterének!
Te kis perverz!
Akkor semmi hiba!
Különben is mindig a farkát fogom. Oda nem ér el a késpenge.
Ja nem.....azért nem tök laposra gondoltam Csak ne legyen olyan kemény.......
De a pálinka az elfogyott délutánra.
Nem találta el a böllér.....túl gizda. A kés penge vastagabb
Azért nagyon ne engedd le!
Szia

A hóekés autót küld erre.....itt még egy biciklis se járt ma,nem hogy jármű Reggelig ki tart a havazás,lesz is driftelés a robogóval amire beérek egerszegre

Jó neked....pihenj csak,és szórd a havat
Örülök! Látom nem volt baleset a disznóölésen!
Szia Pogi!

Most egy kis szünet van, majd 17.-n hajnalban megyek legközelebb. Addig elolvad úgy is a hó, ami most is esik bőszen. Az előbb végeztünk a lapátolással, hogy reggel ne kelljen annyit tologatni a havat. Nemrég ment el a hóekés kocsi az utcában, természetesen felemelt tolólappal. Lényeg a km megvolt.
Nekem is korábban kell elindulnom reggel......tuti le is fog ez a hó fagyni az útra.
De le engedem a gumikat....
A csibe emelgeti! A poharat! Gondolom forralt borral!
Az előbb néztem itt is elég szr, a helyzet. Reggel edzés lesz , de most is esik
ez is igaz

Csibe megint tologatja?
Mindenki havat lapátol ? Minek?
Májusra elolvad!
.

Mindenki havat lapátol ?
Ha eléri a 6cm-t akkor szívás van.....olyankor megáll az élet az utakon.....Mivel nem készültek fel a rendkívüli és hirtelen jött havazásra
Itt is esik.....Fasza lesz reggel robogóval menni dolgozni Vagy beérek.....vagy nem
Itt még mindig szakad a hó! Már 5 centis! !