Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Itt is esik! Pedig nem hiányolom! Szombaton megyek Zeegre, és benézek Pogihoz is egy mérés erejéig! Remélem nem jégen kell korcsolyáznom!
Te vagy az öreg SAM B+!? Hol járt az eszed?! Netán kint álltak a lányok?
Remek! Pogi B+! Keress és jelentkezz! Minél gyorsabban! Oda ahol Védőgázos fogyóelektródás ívhegesztést oktatnak. Ebben sok okos dolgot tudok mondani Neked!
Nincs más követelmény a hegesztésen kívül.
Szerbusz!

Most értem haza, esik ez a rohadt hó megint.
" Dolgozni csak szépen, ahogy a csillag megy az égen, úgy érdemes. "

Hogy ki írta nem tudom, de ez jutott az eszembe.

Attól nem félek hogy meggazdagszom, elég üres a zsebem most is.

Hajnalban mentem melóba, aztán a fél úton fulladozni kezdett a motor, na mondom ha ez itt megáll akkor felgyújtom helyben a maradék benzinnel. Aztán rájöttem hogy a szívatót nem nyomtam vissza, persze hogy fulladozott szegény pára, a benzintől.
Próbáld meg, de nem tudom most mi a követelmény, amikor én mentem akkor szakmunkás bizonyítvány volt az alap! Érdeklődj utána!
Azzal a randa elektródával!? Szia csibe! Ne dolgozz ennyit B+! Még meggazdagszol!
Hegeszteni, mi? Ahhoz volna eszed.
Hát nem vóóót

Nézegetem.....de mind kurva drága. Éppenséggel hegeszteni szeretek....azt még meg lesem arra van e valami tanfolyam
B+! Miért nem tanultál? Nem volt aki jól eldöngetett volna, mikor ellébecoltad a dolgot? Nincs valami tanulási lehetőség?
Láttam hogy itt volt

Meg kezdtük mi is a túlórázást.....hogy a fasz üsse őket szemközt

Keresnem kell valami munka helyet ahol meg is éri dolgozni....
Biztos megint egész nap tologatta, vagy húzkodta! Tegnap idenézett egy kicsit, oszt jóvan!
Hát igen....rohan az idő

A Csibe meg csak dolgozik,és dolgozik, mint Ivan ivanics galagonya
Te tudod , hogy én tudom, hogy mindjárt itt a tavasz! mindjárt február aztán már március van! Hurrá!
Helyes

Itt csak eső volt! Délelőtt, és éjjel. Majd estére még a Nap is kisütött! De már közel a május!
ez jóóóó

Ma esett egy picike hó.....de el is olvadt,bár nem mindenhol .
Nem emlékszik rá mert a többiek mind részegek voltak, és nem tudták megmondani hol is voltak!
Itt meg az eső!
Szigetbecse.....ott ahol voltatok rakkenroll fesztiválon
Hol esik a hó?
Óóó, hogy apró pici villámok csipkednének benneteket.