Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Erre felé van bőven....és gondolom a zala mentén sok helyen van még.Majd elolvad és a zala le viszi a balcsiba
Már alig van hó, a vízszint pedig csal nem akar emelkedni?!
Akkor fog emelkedni a vízszint ha elolvad ez a sok hó Remélem emelkedik egy métert
Egészségetekre! Mit tegyünk, ez van! Hagyjuk hogy ilyen legyen az időjárás. Voltam lent a strandon, a Balaton vízszintje ugyanott van , ahol ősszel volt! Sőt! Felhős sötét szr idő!
Szegény,biztos meg ilyedt hogy egyedűl maradt .
Andi is most ért haza....köszöni a zsírt
Jó idő van itt is....de meddig ?
Nem a kormányra ilyen markolat védő.
Most +2 ° C van!
Én meg az előbb tettem oda főni a krumplit, a pörkölt mellé. Cica tegnap nagyon meg volt lepődve , akkora murrogással rohant, ahogy hívtam most itt húzza a macskabőrt. szegénykém azt hitte biztos, hogy fedél nélkül maradt ?!
Akkor jó. Lényegébe az utak többsége már száraz,de az éjszakai pára le fagy és itt-ott síkos lesz az út.
Készítettem jó fokhagymás Wanted-et reggelire (körözött)
Be is lapátoltam felét
Ráfékeztem több helyen , nem jeges-e , de + fok volt végig. Csak reggel mikor mentem akkor csúszott egy kicsit itt Szigliget után.
Gondolom az út ott ahol nedves maradt az meg is fagyott...
Nem olyan sűrűn veszek én sem olyan drága italt......de néha kell egy kis jó minőségű is
Én annyit alkoholért nem adok! Max 2500/ liter! Mondjuk nagyon tiszta és illatos anyagért esetleg 5000 / liter! De ez a maximum!
Hazaértem begyújtottam a kandallóba már csak a medvének a bőrét kell kiteríteni , és inni rá!
De van itt gyári jellegű is:

honda plexi
Üdv mindenkinek!
Van egy Honda deauville 2011 ki adás és szeretnék rá a kormányra lég terelőt gyári nem lehet rá kapni esetleg valakit aki gyárt rá itt a környéken?
Jó anyag volt....de most sárga barackot hozatok.... Annak 6 ezer literje,és az még finomabb is
De hozott nekem egy pici kostolót a bodza pálinkájából....az meg tényleg odabasz olyan jó.....viszont az már 10ezer egy liter
Nyalogattam is mint az orvosságot!

Megittuk....mi is ,Te is abból kaptál
Elpárolgott!
Naná....kedden kell vissza mennem a dokinénihez,utána talán már be jutok a céghez is és akkor tudok rendelni abból a jó kis gyógyszerből.
Meg a Kykee pálinkáját is pótolni kell....mert be ittuk
Nem baj, majd lesz!
Az most nincs....mivel nem dolgozok így nem is tudtam hozatni
Bár lenne....
Köszönöm, de hidegben sört? Van pántlikád? Vinném a félliterest
Hu B+......totál meg rázkódtam

Gyere bátran itthon leszek Hozok neked sört.....amolyan 0%-ost