Egészségetekre! Mit tegyünk, ez van! Hagyjuk hogy ilyen legyen az időjárás. Voltam lent a strandon, a Balaton vízszintje ugyanott van , ahol ősszel volt! Sőt! Felhős sötét szr idő!
Én meg az előbb tettem oda főni a krumplit, a pörkölt mellé. Cica tegnap nagyon meg volt lepődve , akkora murrogással rohant, ahogy hívtam most itt húzza a macskabőrt. szegénykém azt hitte biztos, hogy fedél nélkül maradt ?!
Akkor jó. Lényegébe az utak többsége már száraz,de az éjszakai pára le fagy és itt-ott síkos lesz az út.
Készítettem jó fokhagymás Wanted-et reggelire (körözött)
Be is lapátoltam felét
Üdv mindenkinek!
Van egy Honda deauville 2011 ki adás és szeretnék rá a kormányra lég terelőt gyári nem lehet rá kapni esetleg valakit aki gyárt rá itt a környéken?
Jó anyag volt....de most sárga barackot hozatok.... Annak 6 ezer literje,és az még finomabb is
De hozott nekem egy pici kostolót a bodza pálinkájából....az meg tényleg odabasz olyan jó.....viszont az már 10ezer egy liter
Naná....kedden kell vissza mennem a dokinénihez,utána talán már be jutok a céghez is és akkor tudok rendelni abból a jó kis gyógyszerből.
Meg a Kykee pálinkáját is pótolni kell....mert be ittuk
Andi is most ért haza....köszöni a zsírt
Jó idő van itt is....de meddig ?
Készítettem jó fokhagymás Wanted-et reggelire (körözött)
Be is lapátoltam felét
Nem olyan sűrűn veszek én sem olyan drága italt......de néha kell egy kis jó minőségű is
honda plexi
Van egy Honda deauville 2011 ki adás és szeretnék rá a kormányra lég terelőt gyári nem lehet rá kapni esetleg valakit aki gyárt rá itt a környéken?
De hozott nekem egy pici kostolót a bodza pálinkájából....az meg tényleg odabasz olyan jó.....viszont az már 10ezer egy liter
Megittuk....mi is ,Te is abból kaptál
Meg a Kykee pálinkáját is pótolni kell....mert be ittuk
Bár lenne....
Gyere bátran itthon leszek Hozok neked sört.....amolyan 0%-ost