Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Látod azért csak előkerült pedig egész délután húzkodta!
Szebusz Csibe
Látó nem vagyok De gondolom ha itt nem vagy akkor dolgozol...vagy kerítést festesz

Még jó hogy nem hó esik,ahogy mondod....bár ahol voltatok a nyáron rockfesztiválon ott biza ma hó esik Itt ne essen...nekem nem hiányzik
Mi van ? Elsokalltátok a gyógyszert?
Majd legközelebb cseppentek rá, mert nincs kedvem szétszedni még egyszer. A tekercseket pillanatragasztóval rögzítettem a vasmagon mert csúszkáltak egy kicsit. Miattam már sok gyártó éhen halhatott volna, de mindig vannak akik az újdonságokat szeretik. Egyébiránt van még kettő ugyanilyen, a bolhán vettem aprópénzért, egy ideig biztos nem kell másik készüléket vennem.
"Csibe kolléga talán megint tologatja a mozdonyt"
Ha húzogatná, az mennyivel lenne jobb? Mondjuk tologatás közben húzogathatja is!
Szép estét nedves barátunk! Cseppents a hajszálvékony drót mellé és rá lakkot nehogy a rezgéstől megint eltörjön, főleg, ha az alsó kivezetés!
De má ideje lenne , ha vennél egyet, mert a gyár éhenhal.
Adj Isten kendnek Jó napot vagy estét!

Épp az előbb végeztem a villanyborotvám forrasztásával. Elszakadt az egyik tekercs kivezetésénél a drót. Szemüveg plusz nagyító kellett, hogy egyáltalán megtaláljam a hajszálnál is vékonyabb drótot. Remélem jó lesz még egy darabig, mert ilyen tartós fogyasztási cikket ma már nem gyártanak. Már több mint 25 éve működik a készülék.
Szia!

Mi vagy Te, látó? Gyanús vagy nekem hogy mindig tudod mit csinálok. Ma is tologattam de inkább húzogattam , a kocsikat. Rohadék eső egész nap esik. Persze inkább eső mint hó. Most hogy felmelegedett az idő két rúgásra indul a motor, nem kell szenvedni vele és persze az öltözék is könnyített lett.
Akkor már mindent tudsz
Közben itt is ujra megeredt az eső..... Ideje lenne ha már ki sütne a nap

Csibe kolléga talán megint tologatja a mozdonyt
Megállapítottam egy gyújtóelektronika tranzisztorainak mibenlétét. Közben ittam egy bögre rumos teát.
Egészségedre
Enyhe idő van itt is. Mi jót tevékenykedést folytat kend?
Itt most jólesik! 6 C fok meleg van!
Akkor meg nyugodtam....

Mi a helyzet ott?
Nem fog! Legalább is reggelre!
majd fog

De már nem esik....Csak oda ne fagyon reggelre
Pálinkásat! Itt még nem! De miért nem franciául mondod? -Dö la Víííz!
Bassza meg.........esik a víz
Szeretik csinálni, összekötik a kellemest a hasznossal!
Lehet hogy túlóráznak
Hát mert nem úgy van az, hogy csak úgy otthagyjuk a türelmi zónát!
És nem érnek rá szegények.
A többiek merre lengetik a retikült ?

Kurva banda ez
Akkor szuper!
aszongya az...
Kovászos?