Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na jó.....hegesszen kend egy hóekét a motoromnak....oszt indulok is
Kényes vagy, mindig csak a kifogásokat keresed!

jaja....mert én ki nem motorozok oda.....nagy ott a hó
Posta!
Jaja...és itt van. El küldtem neki a linket hogy nézze meg,el dönti és ha kell neki akkor megveszem neki. Csak ki kell juttatni osztrákiába
A hatótávolság 1-3 km!
Jónak néz ki. És nem is drága! Lehet megérné venni egyet próbaképpen is.
Nézd csak nagyfater.....szerinted ez jó lesz nekik? A harmadik emeleten van a router......onnan kapják a jelet,csak a laptop wifije nem elég erős...talán ezzel.Szerinted?
http://aprod.hu/hirdetes/realt...:
Faja,én is ezt az oldalt találtam meg.
Csak az a kérdés.....van e tapasztalata valakinek hogy mégis milyenek? Bár rossz nem lehet,sőt jobban fogják a jelet mint a be épített vevők.
Köszönöm....és továbbítom nekik,aztán eldöntik melyiket rendeljük meg nekik.

Amúgy meg szééééééép jóóóóóóóóóóóóóóóóóó reggelt
Gyanús , nagyon gyanús.....
Beírod a keresődbe: eladó usb wifi vevő stick
Na emberek....most kellene egy kis segítség!

Mint tudjátok...a Hondalaci és a kedvese ki mentek ausztriába dolgozni.
Napi szinten tartjuk a kapcsolatot,de nekik nincs vezetékes internetjük hanem a laptopba épített wifivel fogják a netet. Na most az lenne a kérésem,mindenki nézzen utána USB-s Wifi vevőnek. Azt tudom hogy azok erősebben veszik a jelet mint a beépített vevő.
Tipp?
Rossz helyen vagy........
azaz...ugye aki nyáron van szabin....
Én már nem igen leszek szabadságon az idei évben.
Még volt szabija....és pont fedezi ezt a pár napot

Kapd össze magad.....és kérd ki Te is magadnak
Nekik is vége az idei munkának
Egyedűl csak a Csibe dolgozik.....ha egyáltalán munkába jár
Szabin?
Ha csak nem a nemi gondozóba jár!
Jelentem a kanizsai Tomi jól van...beszéltem vele az előbb skype-n
Szabin van már ő is
Na látod....ezzel én is pont így vagyok....tudom mikor mennyi esik jól....és kész. Minek legyek zombi....főleg a magam hibájából?
A kanizsai Tomi nem nagyon írogat ide, remélem nem ártott meg neki semmi.
Hát azt nem mondanám de a célnak megfelel. Szétvágtam egy alu. füstcsövet és abból kreáltam lépcsőzetes tartót ami megtartja az akkut hogy ne forduljon ki a helyéről.
Mit ittam? Hát teát. Ja és persze nem néztem meg milyen dobozból veszem elő a filtert, sikerült köhögés elleni teát készítenem. Most nem köhögök. Hajnalban megyek dolgozni, ilyenkor messzire elkerülöm a tudatmódosító italokat.